کتاب ذکرها فرشتهاند
معرفی کتاب ذکرها فرشتهاند
ذکرها فرشتهاند، دفتر پنجم از مجموعه خاطراتی کوتاه از سیره و سبک زندگی آیتالله بهجت(قدس سره) و نوشته سیده زهرا برقعی است. این مجموعه ۵ جلد دارد که هر جلد عنوانی مخصوص به خود دارد
آشنایان و نزدیکان حضرت آیتالله بهجت کرامت ایشان را نه در شفای مریض و اطلاع از غیب و طیالارض و موت اختیاری، که با وجود همه اینها، در سخنان حکیمانه و رفتار روزمره ایشان میدانستند. او بهراستی مصداق کاملی بود از «کونوا دعاة الناس بغیر السنتکم؛ با رفتار خود، دعوت کننده [بهسوی دین] باشید».
درباره مجموعه خاطراتی کوتاه از سیره و سبک زندگی آیتالله بهجت(قدس سره)
قالب و سبک داستان کوتاه ساده، روان و کوتاه است، یکی از مناسبترین قالبها برای انتقال شیوههای رفتاری و معارفی است که در رفتار ساده و صادقانه این عارف روشنضمیر نمود یافته بود.
مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت آیتالله بهجت قدسسره برای نوشتن این مجموعه به بررسی موضوعات گوناگونی که پیش از این از مصاحبه با اطرافیان و شاگردان معظمله بهدست آمده بود، پرداخت؛ موضوعات مناسب انتخاب شد و محتوای آنها پس از آمادهسازی توسط پژوهشگران مرکز، توسط تعدادی از نویسندگان متعهد کشور بازنویسی شده و در قالبی ساده، روان و داستانگونه درآمد.
در بازنویسی این خاطرات سعی شد آن احساس و فضایی که گوینده در آن قرار داشت، بدون تغییر منتقل شود. پس از بازنویسی، تمام این نوشتهها، توسط بیت معظم آیتالله بهجت قدسسره مورد بازخوانی، اصلاح و تأیید قرار گرفت.
بخشی از کتاب ذکرها فرشتهاند
توی حرم حضرت معصومه سلاماللهعلیها، مشغول نماز و دعا میشدند.
بلند هم که میشدند تا به خانه برگردند، باز هم زیر لب مشغول دعا بودند.
به سلامی یا سر تکان دادنی، به کسانی که اطرافش جمع میشدند توجه میکردند و آرام از میان آنها، مسیرشان را باز میکردند و راه میرفتند.
دعای صباح و زیارت عاشورا را میشنیدم که زیر لب میخوانَد.
کسی هم اگر سؤالی داشت، پاسخش را میدادند و از همانجایی که دعا را قطع کرده بودند، ادامهاش را میخواندند.
کتابی ساده، روان، دلنشین و ذی قیمت که هرکسی باید حداقل یکبار آنرا بخواند.
خیلی کتاب خوبی بود. باعث شد شخصیت آیتالله بهجت رو کامل تر بشناسم. کتابهای دیگه ای که خونده بودم بیشتر دهه آخر زندگی ایشون رو توصیف میکرد ولی این کتاب به سالهای قبل از اون هم پرداخته و ابعادی رو
اسم کتاب منو به سمت خودش کشوند اما اون به اصطلاح داستانی که من خوندم پر از حاشیه بود و متنی نداشت حالا درسته که راوی حسی خوبی از نماز داشته ولی قلم زیبایی برای جذب نداشت بنظرم چیزی نبود