دانلود و خرید کتاب تفکر انتقادی جنیفر مون ترجمه مرضیه باقرکاظمی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب تفکر انتقادی

کتاب تفکر انتقادی

معرفی کتاب تفکر انتقادی

جنیفر مون در کتاب تفکر انتقادی به واکاوی مبانی نظری و عملی این نوع تفکر پرداخته است.

 تفکر انتقادی یا نقادانه به معنای تلاش برای درست اندیشیدن و به دست آوردن آگاهی قابل اعتماد و موثق است. کسی که منتقدانه می‌اندیشد توانایی این را دارد که داده‌ها را تحلیل و ارزیابی کند و درست‌ترین آن را انتخاب کند و بپذیرد. درواقع تفکر انتقادی همان قدرت استدلال منطقی  و در نهایت رسیدن به یک نتیجه قابل اطمینان است.

درباره کتاب تفکر انتقادی؛ واکاوی مبانی نظری و عملی

هدف کتاب تفکر انتقادی واکاوی و ترسیم مفهوم پیچیده تفکر انتقادی است که نقشی اساسی در عملکرد فرد به ویژه در مقاطع بالای تحصیلی و پیشرفت حرفه‌ای او دارد.

موضوعات مورد بحث کتاب عبارتند از:

مرور مفهوم تفکر انتقادی، رویکردهای موجود نسبت به آن و فعالیت‌هایی که این نوع تفکر شامل می‌گردد؛

اهمیت رابطه میان تکامل شناخت‌شناختی و تفکر انتقادی؛

مفهوم جدیدی تحت عنوان ژرفا و کیفیت تفکر انتقادی؛

مفهوم جدیدی تحت عنوان جسارت علمی به همراه پیامدهای گسترده آن برای تمامی جنبه‌های فراگیری؛

آموزش تفکر انتقادی که از طریق مباحثه و تمرین‌های متعدد به آن می‌پردازیم؛

آموزش جسارت علمی به‌عنوان توانشی یاری بخش در تسهیل تفکر انتقادی.

 خواندن کتاب تفکر انتقادی؛ واکاوی مبانی نظری و عملی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

مخاطبان کتاب تفکر انتقادی: واکاوی مبانی نظری وعملی فعالان در حوزهٔ ارتقای کارآیی فرایند تدریس، استادان، فراگیران و افرادی هستند که در حوزهٔ آموزش حرفه‌ای و پیشرفت حرفه‌ای فعالیت می‌کنند.

 بخشی از کتاب تفکر انتقادی؛ واکاوی مبانی نظری و عملی

تفکر انتقادی به‌چالش‌کشیدن یک دیدگاه و اعمال تفکر قضاوت‌مآبانه از طریق بررسی نقطه‌نظرات مختلف و در صورت امکان افزودن بعدی تازه به مسأله در جهت دستیابی به سطحی متفاوت از دانش و به تبع آن، طرح پرسش‌های جدید و بیشتر، یافتن پاسخ برای آنها و مجدداً طرح پرسش‌های بیشتر است.

الی و جز ارتباط این تعاریف با یکدیگر و با تحلیل انتقادی و این که چگونه می‌توانند از این تعاریف در جهت نگارش مقاله‌ای بهتر بهره گیرند را متوجّه نمی‌شوند.

الی می‌گوید: «مطمئناً، تفکر انتقادی باید یک تعریف درست داشته باشد. من از زمانی که وارد دانشگاه شده‌ام بارها در مورد تفکر انتقادی شنیده‌ام. به نظر می‌رسد همه همواره دربارهٔ آن صحبت می‌کنند. باید یک تعرف دقیق و درست از آن وجود داشته باشد.»



iman ghezelbashan
۱۳۹۹/۰۶/۱۷

من تصورم این بود که راه‌ این گونه تفکر رو روشن میکنه اما بیشتر تعریف اینگونه تفکر بود

کاربر ۶۹۹۰۳۳۰
۱۴۰۲/۰۵/۱۱

فکر کنم مترجم از گوگل ترنسلیت برای ترجمه استفاده کرده بود ترجمه افتضاح واقعا

حسین
۱۴۰۰/۰۲/۰۲

ترجمه دیگه ای که از کتاب تو طاقچه هستش خیلی بهتر بود، از این ترجمه هیچی نفهمیدم

[تفکر انتقادی یعنی] هوشیاری نسبت به باورپذیری آنچه می‌بینیم یا می‌شنویم، اقدام در جهت یافتن پاسخ به این سؤال که «آیا آنچه پیش رو داریم می‌تواند درست باشد یا خیر» و دفاع از موضع خود در صورت وجود فردی مخالف
محمد طاهر پسران افشاریان
انتخاب عاقلانه، مهارتی است که می‌توان فرا گرفت.
iman ghezelbashan
اطلاعات جمع آوری‌شده و یا به‌دست‌آمده به‌دنبال مشاهده، تجربه، تأمل، استدلال‌گری یا ارتباط، فعالانه و ماهرانه مفهوم‌سازی، ترکیب و یا ارزیابی می‌گردد
محمد طاهر پسران افشاریان
تفکر انتقادی فرایند ذهنی مشخصی است که در آن، اطلاعات جمع آوری‌شده و یا به‌دست‌آمده به‌دنبال مشاهده، تجربه، تأمل، استدلال‌گری یا ارتباط، فعالانه و ماهرانه مفهوم‌سازی، ترکیب و یا ارزیابی می‌گردد
محمد طاهر پسران افشاریان
احساس در مواردی در تفکر انتقادی سهیم است که احساسات یا مسائل دارای بار احساسی، موضوع اصلی تفکر انتقادی هستند، یا احساس مربوطه تاثیری آگاهانه بر ماهیت فهم و درک دارد. به‌عنوان مثال، امور مربوط به یک جنگ می‌تواند برای فردی با احساس ترس، و برای دیگران با احساس هیجان یا خشم همراه باشد. در مثالی دیگر، می‌توان به موارد تفکر انتقادی که در آن فرد در وجود خود یا رفتارهای خود تأمل می‌کند اشاره کرد. بروکفیلد (۱۹۸۷، ص. ۲-۲۳۱) می‌گوید: «به‌چالش‌کشیدن فرضیه‌های غیر قابل منازعه، اِعمال شک در مورد پیش‌فرض‌هایی که با آن زندگی کرده‌ایم و تلاش برای رهاشدن از عقاید و رفتارهای عادتی در جهت آزمودن دیگر گزینه‌ها فعالیت‌هایی هستند که بار احساسی بالایی دارند.»
محمد طاهر پسران افشاریان
احساس می‌تواند بر فرایند تفکر انتقادی تأثیرگذار باشد می‌تواند این فرایند را پیچیده کند: می‌تواند بر نحوه کار با ایده‌های یادگیری و محتوای آن مؤثر باشد. این نکته را با ارجاع به آثار آموزشی موجود نشان می‌دهیم که نمایان‌گر لزوم ایجاد محیط‌های امن و بی‌خطر برای ترغیب فراگیران به بیان حاصل تفکر انتقادی خود می‌باشند (به‌عنوان مثال، مِیرز، ۱۹۸۶؛ آندروود و والد، ۱۹۹۵؛ مورتی بویز، ۲۰۰۵). رید، فرانسیس و رابسون (۲۰۰۱) در پژوهشی در زمینهٔ اظهار وجود دانشجو در فعالیت‌های نوشتاری آنها، دریافتند که فراگیران غالباً، هم به علت رابطهٔ شأنی با معلم و هم به‌دلیل جایگاه شأن در سلسله‌مراتب علمی، اعتمادبه‌نفس کافی برای بیان عقاید خود نداشتند دنیز حس می‌کرد نمی‌تواند تاریخ‌دانان طراز اول را مورد انتقاد قرار دهد
محمد طاهر پسران افشاریان
او اظهار داشت: «نمی‌توانی برگردی و به چنین شخصی بگویی ببخشید، من فکر می‌کنم آنچه گفتید چرت است!» این گروه شامل موقعیت‌هایی می‌شود که در آن احساسات جایی در فرایند مذکور دارند (برای مثال، ترس یا کمبود عزت نفس که به توزیع قدرت در موقعیت‌های تفکر انتقادی مربوط می‌شود). در بررسی جسارت علمی در فصل بعد نیز به این موضوع خواهیم پرداخت.
محمد طاهر پسران افشاریان

حجم

۸۴۷٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۴۵۲ صفحه

حجم

۸۴۷٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۴۵۲ صفحه

قیمت:
۲۱,۰۰۰
تومان