معرفی و دانلود کتاب الفبای درد pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
نشر خاموش

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب الفبای درد

کتاب الفبای درد، نوشته‌ی مصطفی گرجی، عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور، به جریان‌شناسی مفهوم درد و رنج در شعر معاصر ایران می‌پردازد.

درباره‌ی کتاب الفبای درد

درد و رنج با تعریفی احتمالا متفاوت از آنچه که حالا در ذهن داریم، یکی از مفاهیم و واژه‌های چالش‌برانگیز و در عین حال پربسامد در قاموس فلاسفه و علمای ادیان و مذاهب و تاریخ هنر و ادبیات است. در میان تمام شاعرانی که حرف از حق، حقیقت‌خواهی یا عشق زدند، این مفهوم به چشم می‌خورد. مفهومی که حاصل تعارض باورها و تصورات، با واقعیت‌های موجود است. این حقیقت به تعبیر علمای حوزه دین یکی از هفت مفهوم و مسئله اصلی انسان در طول تاریخ بوده است. حقیقتی که از ازل تا ابد البته به صورت‌ها و گونه‌های مختلف بشر به آن مبتلا بوده است و خواهد بود. کتاب الفبای درد به بررسی مفهوم درد و رنج در شعر شاعران معاصر پرداخته است.

کتاب الفبای درد را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کتاب الفبای درد برای دوست‌داران شعر و ادبیات فارسی معاصر کتابی خواندنی است. اگر دوست دارید که پژوهشی ادبی درباره‌ی مفهوم درد و رنج در اشعار شاعران معاصر بخوانید، کتاب الفبای درد را انتخاب کنید.

فهرست

• مقدمه
  • کلیات، مفاهیم و تعریف‌ها
  • بررسی و تحلیل مفهوم درد و رنج در شعر شاعران برجسته معاصر (مرد) با تاکید بر اشعار
  • بررسی و تحلیل مفهوم درد و رنج در شعر شاعران برجسته معاصر  زن با تاکید بر اشعار
  • منابع و مآخد

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب الفبای درد و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابالفبای درد
فرمت کتابPDF
شابک۹۷۸-۶۲۲-۶۰۳۶-۸۵-۶

irandokht vahabzade
۱۴۰۴/۰۳/۱۲

من نسخه چاپی این کتاب رو تهیه کردم.دیدگاه جالبی از درد و رنج به واسطه شاعرانومعاصر در این کتاب عرضه شده .این نوشتار در نوع خود سبکی متفاوت و جذاب و خواندنی دارد

چگونه با فرزندمان مشاجره نکنیمتصویر جلد کتاب چگونه با فرزندمان مشاجره نکنیم
مایکل پ. نیکولاس
عرفان شرقی در اندیشه‌ی سهراب سپهریتصویر جلد کتاب عرفان شرقی در اندیشه‌ی سهراب سپهری
فریبا خیراله
نوخسروانی‌سرایی در ادبیات معاصر فارسیتصویر جلد کتاب نوخسروانی‌سرایی در ادبیات معاصر فارسی
علی عباس نژاد
شما دکتر علفی هستید؟تصویر جلد کتاب صوتی شما دکتر علفی هستید؟
مریم مقیمی
تحلیل سوژه در ادبیات داستانی پسامدرن ایرانتصویر جلد کتاب تحلیل سوژه در ادبیات داستانی پسامدرن ایران
فرزاد کریمی
رویکردهای نوین در مدیریت سبد پروژهتصویر جلد کتاب رویکردهای نوین در مدیریت سبد پروژه
وحید محققی
اکسپرسیونیست در معماری و سینماتصویر جلد کتاب اکسپرسیونیست در معماری و سینما
شهلا نادری دلپاک
یادگیری خلاقتصویر جلد کتاب یادگیری خلاق
مریم حدادی
طراحی فرآیند یادگیری زبان انگلیسیتصویر جلد کتاب طراحی فرآیند یادگیری زبان انگلیسی
رضا پاینده
ملامحسن فیض کاشانیتصویر جلد کتاب ملامحسن فیض کاشانی
غلامحسین ابراهیمی دینانی
فرهنگ واژه شناسی فارسیتصویر جلد کتاب فرهنگ واژه شناسی فارسی
محمدرضا شیروانی
سوفیاتصویر جلد کتاب سوفیا
صادق نیک‌پور
شگرف و شگفت: جستارها و نوشتارهایی در فرهنگ و ادب ایرانتصویر جلد کتاب شگرف و شگفت: جستارها و نوشتارهایی در فرهنگ و ادب ایران
میرجلال‌الدین کزازی
آدمیانتصویر جلد کتاب آدمیان
سوزان بوزاک
درآمدی بر ادبیات‌شناسی؛ راهنمای اصول آموزش و پژوهش در ادبیات فارسیتصویر جلد کتاب درآمدی بر ادبیات‌شناسی؛ راهنمای اصول آموزش و پژوهش در ادبیات فارسی
محمود فتوحی رودمعجنی
Captain Underpants and the Attack of the Talking Toiletsتصویر جلد کتاب Captain Underpants and the Attack of the Talking Toilets
دیو پیلکی
اعتیاد مثبتتصویر جلد کتاب اعتیاد مثبت
ویلیام گلسر
مجموعه مقالات نخستین همایش ملی ادب کلامی و اجتماعتصویر جلد کتاب مجموعه مقالات نخستین همایش ملی ادب کلامی و اجتماع
زهرا ابوالحسنی چیمه
قرآن در شعر پارسی (جلد دوم)تصویر جلد کتاب قرآن در شعر پارسی (جلد دوم)
امیراسماعیل آذر