کتاب کریستوفر نولان
خواندن نظراتمعرفی کتاب کریستوفر نولان
«کریستوفر نولان» نوشته امیررضا تجویدی درباره این کارگردان به نام جهان است. کریستوفر نولان فیلمساز مهمی در روزگار ماست. اهمیت نولان را میتوان هنگام اکران هر فیلمی از او دریافت که منجر به بحثهای جدی بین منتقدان موافق و مخالف دربارهی آثارش میشود. این کتاب که به کوشش امیررضا تجویدی گردآوری شده سعی دارد تا حد امکان وجوه مختلف آثار نولان را تحلیل نموده و خواننده را در دنیای فیلمسازی او شریک نماید.
فیزیک در سینما: فیزیک نابخردانه و توهینآمیز فیلم
از ذهن انباری به ذهن آگاهیام سوآمی
رواقی گری؛ فلسفه زیستن خردمندانجوناس سالزگبر
فلسفه رواقی و هنر شادکامیدونالد رابرتسون
بیست و یک نامه در باب زندگی و چالش های آنچارلز هندی
ای کاش یه نفر راجب خود کتاب نظر میداد.
نمونه اش ک اصلا چیز خاصی نداشت. ولی اگه فیلمای نولان وتحلیل کرده باشه فک کنم ارزش خوندن داره. نولان ی نابغه ویه ادم فوق العاده است وبهترینه تو هالیوود ولا غیر اگه فیلم درمیان ستارگانو دیدین ی مستندم هست درمورد
یکی از بهترین کارگردان هاو نویسنده های حال حاضر بشریت که دارای فیلم هایی با دقت و جزییات فراوان است بیشتر میشود گفت دنباله سبک استنلی کوبریک و تارکوفسکی رو داره ادامه میده هرچند به موفقیت دو کارگردان ذکر شده
در حد کتاب نیست . میتونه در یک مجلۀ عمومی و غیرتخصصی باشه کاملن مشخصه چند تا review از imdb رو یه ترجمه یی کردن .
فوق العادس آخه یه آدم چقد میتونه نابغه باشه
حضرت کریستوفر نولان واقعا بی نظیر هستن. برای بنده باعث افتخاره که با ایشون هم دوره ام❤
فیلمهایی که درست میکنه محشر هستن
یه کارگردان تمام فیلم نیست اول از همه چیزی که مهمه فیلمنامه و نویسنده کاره نولان فقط یه کارگردان خوبه که به نظر من اصلا کار بزرگی نیست اون امکانات و پولی که در اختیارش هست اگه به منم می