کتاب الاکلنگ کودکی
ماشین هاچی کوچی
معرفی کتاب الاکلنگ کودکی
کتاب الاکلنگ کودکی نوشته محمد رمضانی است که توسط کانون پرورش فکر کودکان و نوجوانان منتشر شده است.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایهگذاری شد، گستردهترین شبکه کتابخانههای کودکان و نوجوانان را دارد و از برجستهترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمیهای سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید میکند.
خواندن کتاب الاکلنگ کودکی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کودکان و نوجوانان علاقهمند به ادبیات داستانی و والدینی که دوست دارند برای فرزندانشان قصه بخوانند، مخاطبان اصلی این کتاباند.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب الاکلنگ کودکی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | الاکلنگ کودکی |
| شابک: | ۹۷۸۹۶۴۳۹۱۷۲۶۵ |
| تعداد صفحهها: | ۳۶۸ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۸۳۰۰۰ تومان |
| برچسب: | کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹ |

چندسال پیش، با «نشر رمان نوجوان امروز» برای اولین بار توی کتابخونه اشنا شدم... ردیف کتابای رنگی رنگیش شلخته و بی نظم توی قفسه چیده شده بود. جلد بعضیاشون تا خورده و کثیف شده بود، صفحات بعضی دیگش برگ برگ شده...بیشتر
داستان جالبی داره خیلی شیرینه
من این کتاب رو وقتی بچه بودم خوندم تو کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برای یه مسابقه که اون مسابقه رو هم بردم خیلی کتاب لذت بخشه خوشحالم بازم میتونم بخونمش تنها ایرادی که داشت ١١ صفحه اولش نبود
کتاب جالبی بود من این کتاب را به توصیه معلمم خوندم خیلی عالی و جالب بود حتما بخونید
کتاب عالی بود خواندن این کتاب را از دست ندهید
کتاب خیلی جذاب و خوبیه
داستان کتاب در مورد یه سرزمین خیالیه که سفر بهش واقعا لذت بخشه کتاب همش حس های خوب منتقل میکنه و تعلیق عالیای داره، داستان فانتزی فوق العادهای داره و سیر زمان و تفکرات مارو توی زمان های متفاوت زندگی...بیشتر