کتاب سلام، ای ستارهها
خواندن نظراتمعرفی کتاب سلام، ای ستارهها
کتاب سلام، ای ستارهها نوشته فرهاد طوسی است که توسط کانون پرورش فکر کودکان و نوجوانان منتشر شده است.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایهگذاری شد، گسترده ترین شبکه کتابخانههای کودکان و نوجوانان را دارد و از برجستهترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمیهای سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید میکند. این کتاب داستانی لطیف و سرشار از عاطفه دارد.
خواندن کتاب سلام، ای ستارهها را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کودکان و نوجوانان علاقهمند به ادبیات داستانی و والدینی که دوست دارند برای فرزندانشان قصه بخوانند، مخاطبان اصلی این کتاباند.
اولین بار که راه رفتم (پسر کوچولویی به نام غوره: جلد ۲)
مجید راستی
ته ته ته چاهسوسن طاقدیس
کنسرت آقای خرسدیوید لیچفیلد
من حضرت زهرا (س) را دوست دارمغلامرضا حیدری ابهری
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
کتاب خوبیه کاملا نیاز هاییک کودک یا حتی نوجوان رو در بر میگیره ... هم علمی به حساب میاد و هم معنوی و انگیزشی سوالات تکمیلی کتاب (سلام ای ستاره ها) همکار گرامی شما می توانید در صورت تمایل در ادامه تعریف
خیلی کتاب خوبی بود جالب و عالی بود من پیشنهاد میکنم حتما بخونید❤️❤️ حتما بخونید من عاشقش شدم برای بچه ها عالیه😍😍 ولی خب من برای مسابقه ی کتاب خانی میخواستمش
من اینو برای مسابقه ی کتابخوانی گرفتم و باید بگم کتاب عالی و آموزنده ایه👌🏻👌🏻👌🏻
عالی بود خیلی عالی ممنون از این کتاب
خیلی خوب بود، داستان علمی و آموزنده ای بود🥰❤❤❤❤🌺
عععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللِللللللللللللللللللِللللللللللللللللللییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییئیئییی درمدرسه ی ما معلممون برای ما خوان وما امتحان این را دادیم . خیلی جالب بود حتما این رو توصیه می کنم
بهترین کتاب دنیا بود پیشنهاد میکنم که حتما برای بچه هاتون بخونید
سلام این کتاب عالی و جذاب هست در مورد الماس ها است من خیلی این کتاب را دوست دارم💎💎💎
خیلی مزخرف بود هیچ جذابیتی نداشت
از اون دسته داستان های نمادین انقلابی که دهه شصت رونق داشتند و مضمونشون تغییر کردن و نترسیدن و این جور چیز هاست. در کنارش به یه مفهوم علمی، تبدیل سنگ به الماس، اشاره می کنه. در کل شاید برای