کتاب روشهای کاربردی پژوهش در روانشناسی بالینی و مشاوره
معرفی کتاب روشهای کاربردی پژوهش در روانشناسی بالینی و مشاوره
کتاب روشهای کاربردی پژوهش در روانشناسی بالینی و مشاوره نوشته حمیدرضاعریضی و حجتاله فراهانی است.
درباره کتاب روشهای کاربردی پژوهش در روانشناسی بالینی و مشاوره
در این کتاب علاوه بر تاریخچه علم روانشناسی بالینی و مشاوره درباره انواع پژوهشهای کاربردی در روانشناسی و مشاوره مانند پژوهشهای آزمایشی، پژوهش های پیمایشی، پژوهشهای همبستگی، مداخلهدرمانی و... میخوانید. در نهایت هم فصلی به چشماندازها و چالشهای روشهای شناختی در پژوهشهای بالینی میپردازد.
خواندن کتاب روشهای کاربردی پژوهش در روانشناسی بالینی و مشاوره را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
پژوهشگران و دانشجویان رشتههای روانشناسی بالینی و مشاوره
بخشی از کتاب روشهای کاربردی پژوهش در روانشناسی بالینی و مشاوره
مشاوره پدیدهٔ جدیدی نیست و در طول تاریخ و در همهٔ جوامع مشاوره امری بود که همواره وجود داشته است. همیشه مردم با افرادی از قبیل بزرگ خاندان، ریش سفیدان طایفه، بزرگان قوم و قبیله، روحانیون و ... به مشورت میپرداختهاند. همواره با گذشت زمان مشکلات در زندگی انسانها نیز تغییر میکند و شکل جدیدی به خود میگیرد مخصوصاً در عصر حاضر که با پیشرفت تکنولوژی مشکلات نیز پیچیدهتر شده و حل آنها از عهدهٔ افراد عادی خارج شده و نیاز به یک راهنما ضرورت مییابد.
با پیشرفت سریع تکنولوژی و صنعتی شدن جوامع آمریکایی و اروپایی در قرن بیستم تحولات عظیمی در این جوامع رخ داد. از جمله روند گذشتهٔ مشاغل مبنی بر اینکه فرزندان شغل پدر را ادامه میدادند دگرگون شده بود و از یک طرف صاحبان صنعت افراد ماهر و متخصص در کارها را میطلبیدند و از طرف دیگر خانوادهها آنقدر سرگرم کارهای بیرون از خانه بودند که فرصت آموزش به فرزندان خود را نداشتند. اینجا بود که نیاز به راهنمایی و مشاوره بیشتر احساس شد.
راهنمایی و مشاوره اولین بار با کار جیمی دیویس رد سال ۱۸۹۸ آغاز شد. دیویس یک معلم بود که درس انشا را بهترین راه برای راهنمایی حرفهای و اخلاقی شاگردان خود یافت تا بدینوسیله دانشآموزان، خود را بهتر درک کنند و با حرفهای که در آینده انتخاب میکنند آشنا شوند و به مسئولیتهای اجتماعی خود ارزش بگذارند.
همزمان با دیویس شخص دیگری به نام پارسونز ظهور کرد که او را پدر راهنمایی نام نهادند زیرا اولین بار راهنمایی به صورت حرفهای به کار برد. او مرکزی تأسیس و سعی کرد برای جوانانی که قبلاً استخدام شده بودند ولی به علتی از کار برکنار شده بودند و متقاضی کار مجدد بودند مناسبترین شغل را بیابد. این مؤسسه اولین مؤسسه راهنمایی حرفهای محسوب میگردد.
حجم
۶٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۳۸۶
تعداد صفحهها
۵۹۲ صفحه
حجم
۶٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۳۸۶
تعداد صفحهها
۵۹۲ صفحه
نظرات کاربران
دانژه ب چه معناست؟