برای خرید و دانلود کتاب یک وجب از آسمان نوشته محمدرضا یوسفی و خواندن و شنیدن هزاران کتاب الکترونیکی و صوتی دیگر، اپلیکیشن طاقچه را رایگان نصب کنید.
کتاب یک وجب از آسمان نوشته محمدرضا یوسفی یک داستان بلند کودک است که توسط انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان منتشر شده است.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایهگذاری شد، گسترده ترین شبکه کتابخانههای کودکان و نوجوانان را دارد و از برجستهترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمیهای سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید میکند.
در این کتاب آدمها با صفتشان شناخته میشوند و رفتارها و موقعیتهای آدمها شخصیت پیدا کرده و با آن داستان پیش میرود. آقا و خانم پولدار همه چیز دارند و دلشان یک تکه از آسمان را میخواهد برای همین برای پیدا کردن راه میافتند و سر راه به قلدرداش و محبت و دیگر شخصیتها میرسند. کتاب یک وجب از آسمان به کودک کمک میکند صفتهای خوب و بد را بشناسد.
کودکان و نوجوانان علاقهمند به ادبیات داستانی و والدینی که دوست دارند برای فرزندانشان قصه بخوانند، مخاطبان اصلی این کتاباند.
دستهبندی | |
تعداد صفحات | ۸۸ صفحه |
نوع فایل | |
تاریخ انتشار | ۱۳۹۵/۱۰/۲۴ |
شابک | ۹۷۸-۶۰۰-۰۱-۰۳۸۹-۷ |
مشاهده همه نظرات (۳)داستان فضای فانتزی داره اما بقدری زیبا روایت میشه که همه رو میشه راحت متصور شد، خیلی عالیه، راستی من یه مامان سی ساله هستم که مطالعه ی کتابای کانون پرورش رو به همه توصیه میکنم،چون از دوران دبستان کتابای
جالب و خنده دار.خیلی خوبه،پیشنهاد می کنم بخونین❤
خیلی خوبه من شبا خوابیدنی می خوندم بعد تو رویا هام خوبم می برد من ۱۲ سالمه خیلی هم اینو دوست دارم این کتابو