کتاب قرمز و مشکی
معرفی کتاب قرمز و مشکی
کتاب قرمز و مشکی نوشته توربیون اگنر با ترجمه سوسن کاویانی توسط انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان منتشر شده است. کتاب قرمز و مشکی متنی داستانی و آموزشی درباره بهداشت دهان و دندان است.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایهگذاری شد، گسترده ترین شبکه کتابخانههای کودکان و نوجوانان را دارد و از برجستهترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمیهای سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید میکند.
درباره کتاب قرمز و مشکی
قرمز و مشکی دو موجود گوچیک هستند که در دندان یک پسر بچه به اسم ینس زندگی میکنند. این دو موجود شیرینی می خورند و با خراب کردن دندانهای ینس پسر جوان باعث دندان در او میشوند. به او یاد میدهند باید مسواک بزند
خواندن کتاب قرمز و مشکی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کودکان و نوجوانان علاقهمند به ادبیات داستانی و والدینی که دوست دارند برای فرزندانشان قصه بخوانند، مخاطبان اصلی این کتاباند.

دوران بچگی نسخه کاغذی این کتاب رو داشتیم. اسم اون کوچولوها کاریوس و باکتوس بود. هر وقت که میخواستیم تنبلی کنیم و مسواک نزنیم مادرمون میگفت: «کاریوس و باکتوس میان سراغتا!» و ما زود مسواک میزدیم!
خیلی عالی بود به نظر من خیلی مفید بود بهترین کتابی بود که تا حالا خونده بودم تشکر می کنم از نویسنده این کتاب زیبا 🥳
بسیار زیبا قشنگ و احساسی بود ممنونم از طاقچه
۳۰ سال پیش هم دوران بچگی این کتاب را به همین شکل دیده بودم. موصوع مهم و جالبی را با داستانی بسیار جذاب برای بچه ها توصیف میکنه واقعا نویسنده خوبی داشته
کتاب قشنگی بود
خیلی کتاب خوب و آموزنده ای بود
خیلی کتاب خوبیه.من که بچه بودم از این کتاب خیلی تاثیر گرفتم امیدوارم رو پسرمم تاثیر بزاره😍
این کتاب به بچه ها و نوجوونا به صورت غیر مستقیم همراه با قصه یاد میده ی اگه از دندون هامون مراقبت نکنیم ، موجوداتی هستند که دندون هامونو خراب میکنن. بعضی از قصه ها هستند که میخوان به صورت
عالی ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
خیلی خیلی عالی 👍🏻