دانلود و خرید کتاب کلاغ زرد ناصر کشاورز

معرفی کتاب کلاغ زرد

کتاب کلاغ زرد اثر شاعر ناصر کشاورز و با تصویرگری پرویز کلانتری منتشر شده است. این کتاب چندین شعر دارد و هر شعر یک قصه را روایت می‌کند. کتاب کلاغ زرد برای گروه سنی ب منتشر شده است.

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایه‌گذاری شد، گسترده ترین شبکه کتابخانه‌های کودکان و نوجوانان را دارد و از برجسته‌ترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمی‌های سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید می‌کند.

درباره کتاب کلاغ زرد

کلاغ زرد مجموعه‌ای از دغدغه‌ها و مشکلات کودکان را در قالب شعر به خواننده منتقل می‌کند. اتفاقاتی که کودک به‌طور روزمره ممکن است با آن‌ها روبه‌رو شود مانند هوای آلوده، تصادف، شغل پدر، درس خواندن مادر و ... کتاب کلاغ زرد با شعر موزون و تصویرگری مناسب فهم وقایع را برای کودک آسان می‌کند و او را با جامعه و زندگی آشنا می‌کند.

خواندن کتاب کلاغ زرد  را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کودکان و نوجوانان علاقه‌مند به ادبیات داستانی و والدینی که دوست دارند برای فرزندانشان قصه بخوانند، مخاطبان اصلی این کتاب‌اند.

۱۳۹۸/۱۲/۲۲

عالی...از خواندن شعرهای زیبای آقای کشاورز و دنیای زیبا و ساده ای که به تصویر میکشن همیشه لذت میبرم.

sayyid
۱۴۰۲/۰۳/۲۳

واقعا این شعرها مناسب روحیه لطیف کودکان هست؟!؟ چقدر سیاه و تاریک! شعر کلاغ زرد رو بخونید!!!! نه آموزنده هست نه آرامش بخش اصلا مناسب کودکان نیست انگار نویسنده ذهن سرشار از سیاهی و ناامیدی داره و وارد شعرها میکنه.

- بیشتر
هوای بعد بارون
۱۴۰۳/۰۳/۰۱

مفاهیم کتاب مناسب این نسل نیست

۱۳۹۹/۰۵/۱۷

این کتاب برای گروه سنی ی 5سال تا 9 سال است من که دخترم خوشش اومد و توصیه میکنم همه این کتاب را بخوانند❤️❤️ عالی😍😍

۱۳۹۹/۰۲/۱۱

عالی، بخشی از دوران کودکی من با شعرهای زیبای این کتاب سپری شده. خیلی از دیدنش ذوق زده شدم. هنوز هم کتابش دارم.

taghi abadi
۱۳۹۹/۰۲/۰۹

شعرهای آقای کشاورز عالیه

۱۳۹۸/۱۲/۲۱

یخورده که نه خیلی مسقره

sahar mazandaranian
۱۴۰۳/۰۴/۱۰

این کتاب مناسب بچه های نیست فضای خیلی ناراحت کننده و غمگینی داره و سرشار از نا امیدی ،دلم گرفت با خوندش باز مثل بچگیام با خوندن این شعرها دلم میگرفت و غمگین میشدم

mehdik2017
۱۴۰۲/۰۶/۲۵