کتاب سلام، من صفر هستم
معرفی کتاب سلام، من صفر هستم
سلام، من صفر هستم داستانی کودکانه درباره عدد صفر نوشته لوکا نوولی است تا کودکان را با ارزش این عدد آشنا کند. این کتاب از تولیدات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است که در سال ۱۳۹۷ ترجمه و منتشر شده است.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایهگذاری شد، گستردهترین شبکه کتابخانههای کودکان و نوجوانان را دارد و از برجستهترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمیهای سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید میکند.
درباره کتاب سلام، من صفر هستم
سلام، من صفر هستم یکی از چهار عنوان مجموعهای علمی است که انتشارات بریوسکی ایتالیا منتشر کرده است. سه جلد دیگر این مجموعه نیز با عناوین «سلام، من زمین هستم»، «سلام، من روبات هستم»، «سلام، من زمان هستم» چاپ شدهاند. تصویرگری این مجموعه را هم خود نویسنده انجام داده است.
سلام، من صفر هستم داستان عجیب و واقعی اقای هیچ است و این که طور همین اقای هیچ به یک عدد سحرآمیز تبدیل شد و میلیونهاا میلیون ارزش پیدا کرد. این داستان از هندوستان شروع میشود و تا شرق و غرب دنیا پیش میرود. صفر در کنار برادر عزیزش، یک، میتواند نشانه همه اعداد دنیا باشد. این داستان علاوه بر این که اطلاعاتی درباره عدد صفر به بچه ها میدهد امید را هم در وجود آنان تقویت میکند و بهخصوص برای بچههایی که تواناییهای خود را دست کم میگیرند بسیار الهامبخش و تاثیرگذار است.
خواندن کتاب سلام، من صفر هستم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم.
همه بچهها از خواندن این داستان شگفتانگیز لذت خواهند برد.
کتاب عااالی درباره (۰) ... با این سن از خوندنش لذت بردم ،خوش به حال بچه هایی که میخوننش 💕
کتاب تاریخچهی پیدایش مفهوم هیچ و صفر در تمدنهای مختلف بشری را به زبانی ساده میگه. از زمانی که چنین مفهومی وجود نداشته و رویکردهای جایگزین نسبت به اون تا زمانی که این مفهوم ایجاد میشه و نتایج جالب بعد
کتاب خوبی بود و به بچه های پایان دوره دبستان نمایی از تاریخ علم ریاضی ارائه میده
عااااااالییییی
کتاب به طور جالبی داستان پیدایش صفر و حتی پیش از آن را بیان میکند و البته با تصویرسازی دوست داشتنی. موضوع هم در نوع خود جالب و منحصر به فرد بود. دوستانی که برای کودکان خود این کتاب رو
مهدیس حیدری عالی حتما بخونید دوسش دارم
عالیییییییییییییییییییییییییییییی
متوسط👎👍
عالیه😘😘🌸🌸
خیلی قشنگه مطالب مفید رو به صورت « تقریباً بچه گانه » توضیح داده و برای بچه های ۱۰ سال به بالا خوبه ... میتونید بگیرید اگر دوست دارید کتابای علمی ♥️❤️❣️🌹👊👌👍😍👌👍👊🌹❣️♥️❤️