معرفی و دانلود کتاب سلام، من زمین هستم pdf + خلاصه رایگان

داستان واقعی یک سیاره‌ی منحصر به فرد

۴.۳(از ۱۱۶ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب سلام، من زمین هستم

کتاب سلام، من زمین هستم نوشته لوکا نوولی با ترجمه حسین ابوالقاسمی توسط انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان منتشر شده است و قصه‌ی شکل گیری سیاره زمین از ابتدا تا امروز را تعریف می کند.

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایه‌گذاری شد، گسترده ترین شبکه کتابخانه‌های کودکان و نوجوانان را دارد و از برجسته‌ترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمی‌های سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید می‌کند.

درباره کتاب سلام، من زمین هستم

کتاب سلام، من زمین هستم ماجرای سیاره زمین است از ابتدا تا زمانی که انسان‌ها در آن به‌وجود آمدند و زندگی کردند. کتابسلام، من زمین هستم در هر فصل برای کودکان بخش‌هایی از طبیعت زمین و موجودات ساکن در آن را توضیح می‌دهد. از رعد و برق و باران تا دایناسورها.

خواندن کتاب سلام، من زمین هستم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کودکان و نوجوانان علاقه‌مند به آموزش و داستان و والدینی که دوست دارند برای فرزندانشان قصه آموزنده بخوانند، مخاطبان اصلی این کتاب‌اند. کودکان و نوجوانان می‌توانند با خواندن این آثار، آگاهی عمومی خود را درباره‌ی جهان اطراف گسترش دهند و به پرسش‌های کنجکاوانه‌ی خود پاسخ دهند. والدین از کتاب‌های علمی مناسب نوجوانان برای همراهی با فرزندان در مسیر یادگیری و گفت‌وگوی مؤثر بهره می‌برند. همچنین آموزگاران و تسهیل‌گران در محیط‌های آموزشی، می‌توانند از این منابع به‌عنوان مکملی مفید برای غنی‌سازی تجربه‌ی یادگیری استفاده کنند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب سلام، من زمین هستم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:سلام، من زمین هستم
حجم فایل کتاب:۶.۷۸ مگابایت
شابک:۹۷۸۶۰۰۰۱۰۴۱۵۳
تعداد صفحه‌ها:۸۰ صفحه
قیمت کتاب:۱۸۰۰۰ تومان
برچسب:کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، وینچنزو، باشگاه کتاب‌خوانی ازتا، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹

raha

۱۳۹۹/۰۹/۱۴

هم علمی بود و هم دوست داشتنی. 😊

FAYA
۱۳۹۹/۰۴/۰۲

از لوکا نوولی ممنونم 💗 برای بچه های نه سال به بالا مناسب هستش .

Arefeh
۱۳۹۹/۰۸/۱۰