کتاب این...
معرفی کتاب این...
کتاب این نوشته محمد هادی خوشگو مجموعه داستانی است که توسط نشر آبارون چاپ شده. نویسنده در تمام داستانها اصل سادهنویسی را برای خودش اولویت قرار داده است و داستانهایی ساده در عینحال پرکشش نوشته است.
درباره کتاب این...
نویسنده با سابقه بیش از بیست سال فعالیت در صدا و سیما اصولی را مبنای نوشتن قرار داده است. خلاقیت در انجام هر کاری خوب است. حتی اندکش، نباید لقمه را جوید و در دهان مخاطب گذاشت. باید مهلت داد تا خودش تصمیم بگیرد، تفسیر کند و پازلها را کنار هم بچیند. ساده نوشتن و ساده ساختن با سادهانگاری متفاوت است. وقت و زندگی مخاطب ارزش دارد. باید سرعت و ضربآهنگ ماجراها را به درستی تنظیم کرد. باید راست گفت یا حداقل نباید دروغ گفت! محمد هادی خوشگو در کتاب این سعی کرده است تمام این ویژگیها را رعایت کند.
خواندن کتاب این را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب را به تمام علاقهمندان به ادبیات داستانی پیشنهاد میکنیم
داستان ها فضاسازیشون خوبه و تنوع شون هم. اما من یه انتقاد داشتم که قبل از اینکه اینجا مطرح کنم هم تو قسمت درخواست کتاب و اینیستا گفتم اما هیچ توجهی نشد. آیا این درسته که بعد از گذشت چند
اکثر داستان ها خیلی تصویری هستند و فضا کاملا در ذهن مخاطب شکل می گیرد. باید داستان ها را سر فرصت خواند، وگرنه کمی گیج کننده هستند. مثلا کمی طول می کشد تا خواننده به نوع روایت این مادران آگاه شود.
تنوع داستان ها خوب بود، اما بعضی قسمت ها رو باید دو بار می خوندی تا متوجه بشی، مثلا داستان این پاها.
داستان این مادران خیلی حس نوستالوژیک داشت. اما در مجموع غیر از داستان این هندوانه ها، فضای بقیه داستان ها کمی تلخ است.
داستانهای کوتاه با ژانرهای مختلف