کتاب روش های نخبه پروری کودکان
معرفی کتاب روش های نخبه پروری کودکان
کتاب روشهای نخبهپروری کودکان، برای کودکان گروه سنی پیش از تولد تا یازدهسالگی نوشته شده و روشهای استفاده بهینه از تمام ظرفیت فکری کودکان را به ما آموزش میدهد. کتاب روشهای نخبهپروری کودکان را دکتر فاروق صفیزاده نوشته و ناشر آن انتشارات نسل نواندیش است.
دربارهی کتاب روشهای نخبهپروری کودکان
دکتر فاروق صفیزاده، در کتاب روشهای نخبهپروری کودکان ابتدا به این موضوع میپردازد که نخبه کیست؟ سپس مراحل مختلف رشد روانی و خلق و خو را بیان میکند و دربارهی استفادهی بهینه از ظرفیت فکری کودکان نخبه میگوید. در فصلهای مختلف کتاب به بررسی موضوعات مختلف تربیتی کودک میپردازید که هر کدام چه نقشی در فرایند نخبه پروری کودکان دارند و با مطالعهی کتاب میاموزیم که موارد مختلفی مانند خلاقیت، انعطافپذیری، آرامش فکری و ... به چه صورت در رشد و بهبود این فرآیند موثر هستند.
کتاب روشهای نخبهپروری کودکان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
کتاب روشهای نخبهپروری کودکان برای تمام افرادی که با کودکان سر و کار دارند، مانند والدین، مربیان کودکان، روانشناسان کودک و ... کاربردی و مفید است.
دربارهی فاروق صفیزاده
دکتر فاروق صفیزاده در ۱۱ مرداد سال ۱۳۴۶ در تکاب افشار در آذربایجان غربی متولد شد. او تحصیلاتش را تا مقاطع دکترای الهیات و معارف اسلامی ، دکترای فلسفه پزشکی ( طب مکمل ) ، دکترای علوم متافیزیک ، دکترای تاریخ ، دکترای فرهنگ و زبان های باستانی ، فوق دکترای ایران شناسی ، فوق دکترای ادیان و دارای درجه اجتهاد در فقه کامل کرد و یکی از برترینهای آموزش کشور است. یکی دیگر از مسئولیتهای وی عضویت مرکز برنامهریزی و تألیف کتابهای درسی معاونت آموزش و نیروی انسانی است.
جملاتی از کتاب روشهای نخبهپروری کودکان
تناسب رابطه پدر و مادر با کودک به هماهنگی متقابل رفتار پدر یا مادر و کودک طبق توجه و علاقه بین آن دو مربوط میشود. نخست والدین میکوشند تعامل با کودکان را حفظ کرده و بیشترین تلاش را برای سازگاری بکنند.
توانایی برقراری رابطه موزون و رضایتبخش مادر یا پدر با کودک اساس ارتباط اولیه را تشکیل میدهد. مادر یا پدر رابطه متقابل پاداشآمیزی را تجربه میکنند که مرحله مهمی در رشد مهارتهای اجتماعی کودک است. رابطه متقابل و رضایتمندی ارتباط با انسان دیگر بهطورقطع در فرایند رشد حس اعتماد و دلبستگی مؤثر است.
حجم
۱٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۴۶۴ صفحه
حجم
۱٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۴۶۴ صفحه