٪۷۰
کتاب بدن خود را پر از اکسیژن کنید؛ درمانی برای دنیای آلودهی ما
انتشارات:
انتشارات نسل نواندیش٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب بدن خود را پر از اکسیژن کنید؛ درمانی برای دنیای آلودهی ما
«بدن خود را پر از اکسیژن کنید؛ درمانی برای دنیای آلودهی ما» کتابی درباره علم اکسیژندرمانی و نوشته اد مک کیب معروف به آقای اکسیژن است. این اثر پرفروشترین کتاب در ارتباط با درمانهای مرتبط با اکسیژن بوده است.
علت اصلی مرگ و میر انسانها در سراسر دنیا، میکروبهای غیر هوازی هستند. بیماری نمیتواند با وجود اکسیژن زنده بماند. موجودات ریز غیر هوازی نمیتوانند در اکسیژن زندگی کنند، این موجودات به آب محدود میشوند و میتوان با قراردادن اتمهای خاص اکسیژن در این مایع حیاتبخش به آسانی و به طور کامل آنها را از بین برد.
اما این راز بزرگ در مدارس پزشکی آموزش داده نمیشود. از آنجا که بیشتر بدن از آب است و سلولهای ما نیز عاشق اکسیژن هستند میتوانیم به صورت ایمن و درست از انواع اکسیژن در بدن خود استفاده کنیم. با انجام این کار، آنچه باعث از بین رفتن بیشتر میکروبهای بیماریزا در بدن میشود اکسیژن است زیرا آنها نمیتوانند در محیط اکسیژندار زندگی کنند.
این یک فرضیه نیست و آقای اکسیژن با مطالعه بیش از صد سال پژوهشی که در آمریکا و اروپا در این زمینه انجام شده است، کاربرد انواع گوناگون اکسیژن را با دلیل و مدرک در این کتاب ارایه میدهد.
با بهکارگیری صحیح اکسیژن، آنگونه که اد مک کیب در این کتاب میگوید، میتوانیم با ایمنی و به آسانی از شر بیشتر بیماریهایی که ساکنان فقیرترین و ثروتمندترین ملل دنیا را درگیر خود کرده است، رهایی یابیم.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب بدن خود را پر از اکسیژن کنید؛ درمانی برای دنیای آلودهی ما و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | بدن خود را پر از اکسیژن کنید؛ درمانی برای دنیای آلودهی ما |
وقتی در آرامش هستید چه میتوانید ببینیدهیمن سانام
چربی خون به زبان سادهمعصومه پاشاپور
تماس کوانتومیریچارد گوردون
آب نابمزدافر مؤمنی
حقیقت راستین موفقیت؛ آنچه یک درصد برتر آدمها انجام میدهند و به شما نمیگویندگریسن وین
زمین، زمان، انسانمزدافر مؤمنی
شکافی در ذهننعمت حسینی حامد