کتاب تو با ارزشی فرزندم
معرفی کتاب تو با ارزشی فرزندم
تو باارزشی فرزندم کتابی با رویکردی نو به مسئله ایجاد و پرورش حس ارزشمندی در کودکان است. سیده الناز هاشممنیری و حمیدرضا غلامرضایی در این اثر یک ساختار متفاوت را در این زمینه معرفی میکنند.
درباره تو باارزشی فرزندم
پدیدآورندگان کتاب در اثر خود، به عنوان متکلم وحده با شما صحبت نمیکنند، بلکه شما در حین مطالعه از تجربیات برخی پدر و مادرها و مربیان آموزشی مطلع میشوید و میتوانید همزادپنداری کنید. آنها با بیان گوشهای از تجربیات تعدادی از پدرومادرها در موضوع پرورش حس ارشمندی در کودک، به شما یادآوری می کنند که چگونه تکامل عزت نفس و اعتمادبهنفس در بچهها را کانون و محور اصلی تربیت آنها قرار دهید.
این کتاب مرجع کاملی مشتمل بر تمام جوانب عزت نفس و اعتمادبهنفس کودک نیست، اما کاربرد عملی بر اساس تجربیات اولیا میتواند مشکل کمبود عزت نفس را تا حد زیادی برطرف کند. این تجربیات ارزنده در بخش دوم کتاب ارائه شده است. در بخش اول نیز نکاتی در مورد اهمیت اعتمادبهنفس و عزت نفس را مرور خواهید کرد. در بخش سوم کتاب نیز بیش از ۲۰۰ نکته، که باز هم تجربیات ارزنده اولیاست، به صورت جدول سرگرمی در قالب تمرین ارائه شده است تا برای شما جذابیت داشته باشد.
در بخش چهارم نیز نکات ارزشمندی، که تجربه مطالعات پدیدآورندگان بوده، از ۳ کتاب انتخاب و تقدیم خواننده شده است
خواندن کتاب تو باارزشی فرزندم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم.
تمامی پدرو مادرها و مربیان کودک می توانند از مطالب باارزش این کتاب برای بالابردن سطح اگاهی و مهارتهای تربیتی خود استفاده کنند.
جملاتی از کتاب تو باارزشی فرزندم
از دیگر نشانههای رشد اعتمادبهنفس در کودک این است که خجول و منزوی نیست و هر وظیفهای را که به او واگذار میشود، با آرامش میپذیرد و بدون توقع کمک از دیگران کار خود را بهتنهایی انجام میدهد و به توانایی و مهارت خود مطمئن است.
و مهمتر از همهٔ این موارد، کودک با اعتمادبهنفس برای زندگی خود هدف دارد و منظم و با دقت اهدافش را پیش میبرد؛ حتی به دوستان و همسالانش نیز کمک میکند تا به اهداف و خواستههای خود برسند.
البته معیارهای اعتمادبهنفس در خانوادهها، که فرهنگهای قومی ـ مذهبی متفاوت و منحصربهفردی دارند، فرق میکند. در بعضی خانوادهها معیار سنجش ارزش فرد میزان تحصیلات و سواد اوست، درنتیجه هر فردی که تحصیلات بیشتری دشته باشد، اعتمادبهنفس بالاتری خواهد داشت در برخی خانوادهها نیز معیار سنجش ارزش فرد جنسیت است و درنتیجه پسران با اعتمادبهنفستر از دختران پرورش مییابند؛ اما باید توجه داشت که تبعیض جنسیتی و نگاه تکبعدی به فرزند، آثار مخرب و جبرانناپذیری بر روح و روان او دارد.
فهرست کتاب تو باارزشی فرزندم
مقدمه اول
مقدمه دوم
سپاسنامه
پیشگفتار پدیدآورندگان
بخش اول: در پیرامون اعتمادبهنفس
اعتمادبهنفس چیست و چه تفاوتی با عزت نفس دارد؟
چگونه دریابیم که اعتمادبهنفس کودکان پرورش یافته است؟
چگونه میتوان اعتماد بهنفس را در کودک پرورش داد؟
بخش دوم: تجربیات (مادرانه، پدرانه، معلم، دیدگاه مشاور و...)
موضوع: احساس ارزشمندی
موضوع: پذیرش اشتباه خود
موضوع: خطا و اشتباه کودک
موضوع: تشویق
موضوع: انتخاب دوست
موضوع: فقدان اعتمادبهنفس در والد
موضوع: توجه به احساس کودک
موضوع: سرزنش و مقایسه
موضوع: خشم
موضوع: افسردگی
بخش سوم: خودارزیابی (تمرین)
آموزش
تربیت
همیاری
سپاسگزاری
تشویق
توجه به کودکان
دوستی و مهربانی
احترام
بخش چهارم: بیشتر بدانیم (نکاتی برای والدین محترم)
قسمت اول: اهمیت خانواده
قسمت دوم: وقتی والدین با اعتمادبهنفساند
مهمترین خدمت به فرزندان
قسمت سوم: ویژگی کودکان با اعتمادبهنفس
قسمت چهارم: اهمیت عبارات تأکیدی
فرزندان و دانشآموزان را جدی بگیرید
پاسخنامه
حجم
۵۹۷٫۴ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۱۳۶ صفحه
حجم
۵۹۷٫۴ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۱۳۶ صفحه