کتاب نه بالا و نه پایین پیروی از قوانین
درباره احترام گذاشتن
معرفی کتاب نه بالا و نه پایین پیروی از قوانین
درباره کتاب نه بالا و نه پایین پیروی از قوانین
کتاب نه بالا و نه پایین پیروی از قوانین دربارهٔ احترام گذاشتن است. قهرمان این داستان یک موش است که یاد میگیرد چطور به قوانین احترام بگذارد. مادر و پدر این موش هم به او در این زمینه کمک میکنند. این مفاهیم همراه با ترانه و تصاویر زیبا به کودکان آموزش داده میشود.
خواندن کتاب نه بالا و نه پایین پیروی از قوانین را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای کودکان زیر هفت سال مناسب است و آن را به پدران و مادران پیشنهاد میکنیم تا برای کودکانشان بخوانند.
بخشی از کتاب نه بالا و نه پایین پیروی از قوانین
من میدونم قوانین برای من مفیدن با من بیا و ببین
خونه، کوچه، خیابون احترامم رو هرجا نشون میدم به قانون
وقتی که حرف میزنی بهت نگاه میکنم چون که تو دوست منی
مثل ِ موش نمونه مراقبم هر چیزی سالم و خوب بمونه
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب نه بالا و نه پایین پیروی از قوانین و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | نه بالا و نه پایین پیروی از قوانین |
| شابک | ۹۷۸۹۶۴۳۸۹۶۰۲۷ |
| تعداد صفحهها | ۱۶ صفحه |
| قیمت کتاب | ۲۰۰۰۰ تومان |
| برچسب | مجموعه مهارتهای زندگی |
خیلی خوب بود که قوانین زندگی رو به بچه ها یاد داد. فقط کاش بیشتر بود.
عال عالی
خوبه ولی ای کاش بیشتر و اگر یه روز بیشتر شد لطفا نیاین از کلمه های تکراری استفاده کنید 🙃🙃🙃
این کتاب شعری هست و به ما یاد می دهد که قوانین را رعایت کنیم من که توصیه می کنم من ۸سالمع و وقتی که این کتاب را خواندم خیلی ازش خوشم اومد
خوب بود . از کتاب های شعر قبلی این نویسنده خیلی بهتر بود .خوشم اومد . ولی باز اگه این نویسنده یه کاری می کرد که یک بیت شعر چند بار توی کتاب تکرار نشه صد در صد ۵ ستاره...بیشتر
پسر من4/5 سال سن داره خوشش اومد