کتاب راهنمای خل بازی های مکس و مالی؛ چگونه یک غول برفی بسازیم؟
معرفی کتاب راهنمای خل بازی های مکس و مالی؛ چگونه یک غول برفی بسازیم؟
کتاب راهنمای خل بازی های مکس و مالی؛ چگونه یک غول برفی بسازیم؟ داستانی از دومینیک بارکر با ترجمه مسعود ملکیاری است. این داستان که از مجموعه راهنمای خل بازی های مکس و مالی انتخاب شده است، درباره دردسرهایی است که همیشه سر راه این دو نفر سبز میشود.
انتشارات پرتقال با هدف نشر بهترین و با کیفیتترین کتابها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.
درباره کتاب راهنمای خل بازی های مکس و مالی؛ چگونه یک غول برفی بسازیم؟
مکس و مالی خواهر و برادر دوقلوی داستان هستند. آنها همیشه توی دردسر می افتند؛ البته بهتر است بگوییم بعضی اوقات هم دردسر درست میکنند. بهرحال، همیشه با راهحلهای بامزه و ابداعی خودشان موفق میشوند که از مخمصه فرار کنند. آنها قرار است در این قسمت به شما نشان میدهند که چطور در برف گیر کنید و فقط کنسرو لوبیا داشته باشید که بخورید. چطور کوه برف خیابانتان را جابهجا کنید تا مادرتان مجبور شود پیتزا برایتان بخرد و چطور همزمان که این کارها را انجام میدهید یک غول برفی هم بسازید.
کتاب راهنمای خل بازی های مکس و مالی؛ چگونه یک غول برفی بسازیم؟ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این داستان برای تمام کودکان جذاب و خواندنی است.
واقعاً این مجموعه رو دوست داشتم،ای کاش جلد های دیگه ای هم داشته باشه📖📖📖📖📖📖📖📚📚📚📒📔📘📗💙💙💙💚
من که داستان نویسم این کتاب برای کودکان زیر ۶ به بلا مناسبه و اگیر ۶ به پایین باشد اصلا کتاب خوبی نیست این از یک نظر دستان نویس بشنوید