دانلود و خرید کتاب چگونه بزرگ شویم؟ عبدالحسین فخاری
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
کتاب چگونه بزرگ شویم؟ اثر عبدالحسین فخاری

کتاب چگونه بزرگ شویم؟

انتشارات:انتشارات گوی
دسته‌بندی:
امتیاز:
۴.۳از ۳ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب چگونه بزرگ شویم؟

عبدالحسین فخاری در کتاب چگونه بزرگ شویم، شما را با چهل نشانه مهم کمال اخلاقی و شخصیتی آشنا می‌کند. او در این کتاب به سراغ آموزه‌های دینی مسلمانان رفته و نکات نابی درباره بزرگی در اخلاق و شخصیت را استخراج کرده است. 

عبدالحسن فخاری در کتاب چگونه بزرگ شویم چهل عامل بزرگی در اخلاق و شخصیت را همان طور که گفته شد از آموزه های دینی اسلامی گرفته است. نکات مهمی درباره ادب، شرح صدر، گذشت، بخشش، دانش، محبت، اتحاد، تخصص، توکل و بسیاری ارزش‌های اخلاقی دیگر در این کتاب می خوانید.

خواندن کتاب چگونه بزرگ شویم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

علاقه‌مندان به کتاب‌هایی با موضوع اخلاق اسلامی را به خواندن این اثر دعوت می‌کنیم. 

جملاتی از کتاب چگونه بزرگ شویم

در راه رسیدن به اهداف و برنامه‌های بزرگ و متعالی، گاهی کسالت و بی‌حوصلگی و خستگی یا تنبلی و کم کاری و ترس، پیش می‌آید که بعضاً کار را نیمه تمام رها می‌کنند و از راه باز می‌مانند. همت و پشتکار ایجاب می‌کند که با این آفت هم مبارزه شود: «کسی که پیوسته تنبلی کند، در رسیدن به آرزویش ناکام ماند»؛ «از تنبلی و بی‌حوصلگی بپرهیز زیرا که این دو خصلت تو را از بهره دنیا و آخرت باز می‌دارند»؛ «هرگاه از کاری ترسیدی، خود را به کام آن بینداز، زیرا ترس شدید از آن کار، دشوارتر و زیان‌بارتر از اقدام به آن کار است»... و اگر همت تو اصلاح دیگران و هدایت و ارشاد است باید ابتدا به اصلاح خویش، همت بگماری، تا سخن تو تأثیرگذار شود و از کارت نتیجه بگیری: «اگر همت والای اصلاح مردم را در سرداری، از خودت آغاز کن، زیرا پرداختن تو به اصلاح دیگران، در حالی که خود فاسد باشی، بزرگ‌ترین عیب است»...

هرگاه چند کار بزرگ در برنامه داشتی، بین آن‌ها اولویت بندی کن و کاری که از لزوم بیشتری برخوردار است، آغاز نما: «همّت خود را صرف چیزهایی کن که به آن نیاز داری و آنچه را به کارت نمی‌آید [یا دارای اولویت نیست] پی گیری مکن»۱۲۱؛ «کار، کار! پایان، پایان! استقامت، استقامت!؛ آنگاه شکیبایی ورزید و پارسا باشید، همانا شما را پایانی است؛ پس، خود را به آن پایان برسانید.» و بدان که اگر همت کنی به هدف خواهی رسید: به هر کاری که همت بسته گردد/ اگر خاری بود، گلدسته گردد! و حتماً از خدا نیز برای توفیق در این هدف، کمک بخواه و بر او توکل کن که اگر او عزم و اراده و همت و پشتکار تو را ببیند یقیناً تو را پیروز میدان خواهد نمود: معنی توفیق غیر از همت مردانه چیست/انتظار خضر بردن ای دل فرزانه چیست؟ و هماره بگو: «وَمَا تَوْفِیقِی إِلَّا بِاللَّهِ ۚ عَلَیْهِ تَوَکَّلْتُ وَإِلَیْهِ أُنِیبُ»: از خدا در هر کار توفیق می‌طلبم و بر او توکل کرده و به درگاه او انابه و بازگشت دارم...


نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌هایی از کتاب
مشاهده همه (۱۴)
از نبی اکرم (ص) نقل شده که فرمود: «فرزندانتان را به سه ویژگی و خصلت مؤدب کنید: به دوستی پیامبرتان، دوستی اهل بیت او و قرائت قرآن [وانس با مفاهیمش]»
Mohammad Ali Zareian
«نشان ادب تو همین بس که از آنچه در دیگران نمی‌پسندی دوری کنی»
Mohammad Ali Zareian
امام صادق (ع) که بزرگی را در دانش دانسته و فرموده است: «هر که برای خدا دانش بیاموزد و برای خدا بدان عمل کند و برای خدا به دیگران بیاموزد، از او در ملکوت آسمان‌ها به بزرگی و عظمت یاد شود...»
Mohammad Ali Zareian
نیک خواهان دهند پند و لیک/نیک بختان بوند پند پذیر.
کاربر ۴۵۱۳۹۰۵
سه جمله از امیر مؤمنان (ع) که درباره ادب است: هر که را خواهی [از طریق محبت و بخشش] ممنون خود کن تا بر او فرمانروا شوی؛ به هر که خواهی نیاز پیدا کن تا اسیرش باشی؛ از هر که خواهی بی‌نیازی جو تا همتای او گردی»
Mohammad Ali Zareian
«دانش و ادب جان بهای توست، پس در فراگرفتن آن دو، کوشا باش که هر چه بر دانش و ادبت افزوده شود، قدر و ارزش‌ات فزونی می‌گیرد»
Mohammad Ali Zareian
 دین، سراپا سوختن اندر طلب/انتهایش عشق و آغازش ادب/ آبروی گُل ز رنگ و بوی اوست/ بی‌ادب، بی‌رنگ و بو، بی‌آبروست
Mohammad Ali Zareian
ره مُلکِ سعادت را تواند بی‌خطر رفتن/ به‌دست خود ز آیین ادب هرکس عصا دارد (صائب)
Mohammad Ali Zareian
در روایتی می‌فرماید از جمله حقوقی که فرزند بر عهده پدر دارد، این است که او را ادبی شایسته و نیکو بیاموزد
Mohammad Ali Zareian
حدیثی از پیامبر اکرم (ص) درباره قرآن نقل شده که فرمود: «اَلقُرآنُ مَأْدُبَةُ الله فتعلّموا مأدُبته ما استطعتم» ؛ که آن را ترجمه کرده‌اند: «قرآن، سفره ضیافت خداوند است تا آن‌جا که می‌توانید از این سفره ضیافت، بیاموزید». یکی از مفسرین بزرگ قرآن، درباره مأدبه می‌گوید: مأدُبه به ضم دال، طعام ضیافت است ولی اگر به فتح دال (مأدَبه) بخوانیم هم صحیح است و در آن صورت معنای حدیث این می‌شود: «قرآن، ادبستان خداست، تا آن‌جا که می‌توانید از این ادبستان، بیاموزید». طبیعی است که آموختن از ادبستان و آموزشگاه، بیشتر به محتوای حدیث که موضوع تعلم و آموختن است، سازگار است تا آموختن از سفره و ضیافت.
Mohammad Ali Zareian

حجم

۱۵۰٫۳ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۱۸۰ صفحه

حجم

۱۵۰٫۳ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۱۸۰ صفحه

قیمت:
۵,۰۰۰
تومان