کتاب پرسشهای مهدوی
معرفی کتاب پرسشهای مهدوی
پرسشهای مهدوی نوشته عبدالحسین فخاری به ۲۴ پرسش در حوزه مهدویت و انتظار پاسخ میدهد.
این کتاب حاوی بیستوچهار پاسخ به رسشهای رایج در بحث مهدویت است؛ شبهاتی در موضوع اصالت، کارکرد، تولد امام، چرایی غیبت، کارگزاران، طول عمر، همسر و فرزندان، رهبری در غیبت، انتظار، علائم ظهور، غلبه بر جهان، دیدار و مشاهده، کاسبان و مدعیان امامت و نیابت، وظایف شیعیان، دورنمای ظهور، جامعه آرمانی، حضور در حج، یاران، پیوند با او، دوستی با او و... که به شکل گفتگوی ساده یک دانشجو با کارشناس و پژوهشگر مباحث دینی تنظیم شده است.
خواندن کتاب پرسشهای مهدوی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به مباحث حوزه مهدویت و انتظار را به خواندن این کتاب دعوت میکنیم
بخشی از کتاب پرسشهای مهدوی
نوید با سؤالی تازه، وارد شد به ما ایراد میگیرند که: اگر میگویید امامتان زنده و در قید حیات است؛ یعنی حدود دوازده قرن عمر دارد؛ چگونه ممکن است انسانی عمری چنین طولانی داشته باشد و آیا از نظر طبیعی ممکن است کسی حدود هزار و دویست سال عمر کند؟ گفتم: این سؤال هم تازگی ندارد و از همان قرن چهارم مورد بحث بوده و پاسخش داده شده است. حتی پیش از تولد امام زمان (عج)، از ویژگی طول عمر ایشان سخن گفتهاند آنجا که شباهتهای او به پیامبران شمرده شده، فرمودهاند: «در قائم (عج)، سنتی از نوح وجود دارد که آن طول عمر است». میدانیم که امام صادق (ع)، عمر نوح را حدود دوهزار و پانصد سال گفتهاند. قرآن فقط آن بخش از عمر نوح را که پیش از طوفان بوده، ۹۵۰ سال اعلام مینماید: «ما نوح را بهسوی قومش گسیل کردیم؛ او نهصد و پنجاه سال میان آنان زیست تا طوفان ایشان را در برگرفت». قرآن همچنین درباره حضرت یونس میفرماید: «اگر یونس از تسبیحکنندگان نبود، تا قیامت در شکم ماهی میماند» یعنی اگر خدا اراده نماید، انسان میتواند قرنها زندگی کند.
بسیارکارخوبی است این اثر به نوبه خودبسیار موجز ومختصر وتمام وکمال مطالب مربوط به پرسش های حضرت مهدی علیه السلام رادارد خدا به همه عزیزان توفیق صدچندان دهد
حداقل اطلاعاتی که لازم است بدانیم✌
کتاب شماره ۲۱ که در طاقچه مطالعه کردم. برای شروع بحث و ابتدای تحقیقات مفصل بسیار خوبه و پیشنهاد میکنم. آدم رو یاد کتاب های دینی دبستان و راهنمایی و دبیرستان میندازه و پیچیدگی های وحشتناک نداره و سعی کرده در حالی
مطالعه این کتاب شروع مناسبی برای آشنایی با امام زمان علیه السلام است ساده روان و کوتاه
ممنون کتاب واقعا خوبیه به کسانی که میخوان در مورد مهدویت بیشتر بدونن خوبه
کتاب بسیار زیبا یی بود پیشنهاد می کنم حتما این کتاب را بخوانید
کتابی عالی و تأثیر گذار
سلام . حتما بخونید.پشیمون نمیشید چون توضیحات منطقی داره و در افزایش اعتقاد کاربرد موثر داره.