کتاب درسهای پیامبر اعظم (ص)
معرفی کتاب درسهای پیامبر اعظم (ص)
درسهای پیامبر اعظم (ص) گزیدهای است از بیانات حضرت آیت الله العظمی سید علی خامنهای (مدظللهالعالی) رهبر معظم انقلاب دربارهٔ شخصیت و بعثت نبی مکرم اسلام (صلاللهعلیهو آله).
درباره کتاب درسهای پیامبر اعظم (ص)
کتاب حاضر گزیدهای از بیانات حضرت آیتاللهالعظمی سید علی خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی دربارهٔ شخصیت، ویژگیها، و بعثت نبیمکرم اسلام صلی الله علیه و آله است که از میان بیانات معظمله از خرداد ۱۳۶۸ تا شهریور ۱۳۹۱ انتخاب شده است.
خواندن کتاب درسهای پیامبر اعظم (ص) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
مخاطب بیانات معظمله عمدتا نخبگان، روشنفکران و زمامداران کشورهای اسلامی هستند.
جملاتی از کتاب درسهای پیامبر اعظم (ص)
روایتی از پیامبر اکرم نقل شده که فرمود: لا یبلغنی احدٌ منکم عن اصحابی شیئاً فانّی احبّ ان اخرج الیکم و انا سلیمالصّدر . پیش پیامبر میآمدند و از یکدیگر بدگویی میکردند و چیزهایی را دربارهٔ یکدیگر میگفتند؛ گاهی راست و گاهی هم خلاف واقع. پیامبر اکرمصلّیاللهعلیهوآله به مردم فرمودند: هیچکس دربارهٔ اصحابم به من چیزی نگوید. دائماً نزد من نیایید و از همدیگر بدگویی کنید. من مایلم وقتیکه میان مردم ظاهر میشوم و به میان اصحاب خود میروم، سلیمالصّدر باشم؛ یعنی با سینهٔ صاف و پاک و بدون هیچگونه سابقه و بدبینی به میان مسلمانها بروم.
این، سخنی از پیامبر و دستوری دربارهٔ مسلمانها نسبت به شخص آن حضرت است. ببینید چقدر این رفتار رسول اکرمصلّیاللهعلیهوآله کمک میکند به اینکه مسلمانها احساس کنند که در جامعه و محیط اسلامی، باید بدون سوءظن و با خوشبینی با افراد برخورد کرد. در روایات داریم که وقتی حاکمیت با شر و فساد است، به هر چیزی سوءظن داشته باشید؛ امّا وقتی حاکمیت با خیر و صلاح در جامعه است، سوءظنها را رها کنید، به یکدیگر حسن ظن داشته باشید، حرفهای هم را با چشم قبول بنگرید و گوش کنید، بدیهای یکدیگر را نبینید و خوبیهای هم را مشاهده کنید.
عمل به محتوای کتاب انسان را به کمال میرسونه و جامعه ایده آل را بوجود میاره... اللهم عجل لولیک الفرج
دانلود کردم اسرع وقت مطالعه کنم
عالییییییییی
تشکر از معظم له
سلام و تشکر از زحمات شما بعضی از جملات بهم ریخته است، برای نمونه به صفحه 3 کتاب مراجعه شود
وقتی کتاب رو میخونی میبینی چقدر ما سخت زندگی میکنیم... حتما بخونید حتما
کتاب خیلی خوبی بود .
عالی بود به نکات خوبی اشاره کرد
من این کتاب رو خورد-خورد خوندم و وقتی تمرکز کافی اما فرصت کمی برای مطالعه داشتم چندصفحه میخوندم. و واقعا نوعی مطالعه درمانی برای من بود. و مهر من به رسول خدا و پیغام آور و پدر دینی ام چندین
یک دیدگاه جدید نسبت به افعال و اقوال و تقریرات رسول الله(ص) رو در این کتاب شاهد بودم. مَثَل: «یه سرو گردن از بقیه بالا بودن» رو میشه با خودندن این کتاب فهمید.