دانلود و خرید کتاب کلیدهای پرورش مهارت های اساسی زندگی در کودکان و نوجوانان دروتی ریچ ترجمه اکرم قیطاسی
تصویر جلد کتاب کلیدهای پرورش مهارت های اساسی زندگی در کودکان و نوجوانان

کتاب کلیدهای پرورش مهارت های اساسی زندگی در کودکان و نوجوانان

معرفی کتاب کلیدهای پرورش مهارت های اساسی زندگی در کودکان و نوجوانان

کلیدهای پرورش مهارت‌های اساسی زندگی در کودکان و نوجوانان نوشته دکتر دُروتی ریچ از مجموعه کلیدهای تربیت کودکان و نوجوانان نشر صابرین است. این کتاب درباره آموزش مهارت‌های اساسی زندگی به کودکان سخن می‌گوید.

امروزه خانواده‌ها در پرورش هوش و استعداد کودکانشان قدم‌های محکم‌تر و مؤثرتری نسبت به گذشته برمی‌دارند و انتظاراتشان در زمینه کارآمدی فرزندانشان نیز بالاتر رفته است. آن‌ها دریافته‌اند که برای دستیابی به این مهم که داشتن قدرت و توانمندی بیشتر در راه رسیدن به اهداف عالی‌تر است، باید تفکر و اندیشه کودکان و نوجوانان را در سطوح بالاتری پرورش داد.

درواقع بهتر است این چنین بیاندیشیم که بایستی کودکان را در برابر مشکلات و مسائل روانی واکسینه نماییم. و این کار با آموزش مهارت‌های زندگی به آن‌ها عملی می‌گردد. در نتیجه آن‌ها می‌آموزند که در دنیای پیشرفته و پیچیده کنونی، چگونه زندگی نمایند که کمتر آسیب‌پذیر باشند و در رقابت‌های اجتماعی همیشه بازنده نباشند؛ چگونه خطرات را از خود دور کنند و در مورد توانمندی‌های خود به باورهای پایداری برسند.

درباره کتاب کلیدهای پرورش مهارت های اساسی زندگی در کودکان و نوجوانان

این کتاب، مهارت‌های زندگی را که به کودکان می‌آموزد چگونه انسان‌های سالم‌تری باشند، به خوبی توضیح می‌دهد. مهارت هایی اساسی مانند اعتمادبه‌نفس، انگیزه، تلاش‌، خلاقیت و پشتکار، توجه به دیگران، مسؤولیت‌پذیری، حل مشکلات و...

می‌توان نکاتی را که در این کتاب به رشته تحریر درآمده، به‌صورت عملی و کاربردی در رابطه با کودکان تجربه کرد و پس از چندی نتیجه رفتار را مورد بررسی و ارزیابی قرار داد. با این روش به‌صورت ملموس‌تری به تغییرات رفتاری در کودکانمان پی می‌بریم.

لازم به یادآوری است که مهارت‌های زندگی اکتسابی و آموختنی است. می‌توان آن‌ها را آموزش داد و می‌توان یاد گرفت. بنابراین هیچ‌گاه برای شروع کردن دیر نیست.

خواندن کتاب کلیدهای پرورش مهارت‌های اساسی زندگی در کودکان و نوجوانان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

تمامی والدین و مربیان پرورشی می‌توانند از راهکارها و پیشنهادهای این کتاب استفاده کنند.

جملاتی از کتاب کلیدهای پرورش مهارت‌های اساسی زندگی در کودکان و نوجوانان

امروزه در ترکیبات خانوادگی جدید مانند خانواده‌های مرکب و خانواده‌های ناتنی‌ها، مهم‌ترین عامل مورد نیاز کارگروهی است. هیچ‌کس نمی‌تواند بگوید که زندگی خانواده‌های هسته‌ای راحت‌تر است، اما تحقیقات نشان می‌دهد که وقتی دو خانواده متفاوت زیر یک سقف زندگی می‌کنند، کار گروهی بیشتری مورد نیاز است.

فعالیت‌های این فصل در کودکان توانایی همکاری و مشارکت را، به‌عنوان عضوی از یک تیم ایجاد می‌کند.

این کار آسان نیست، اغلب بین کار فردی و گروهی، به‌ویژه در مدارس، موازنه درستی برقرار نیست. دانش‌آموزان بیشتر انتظار دارند به‌صورت فردی کار کنند؛ نمره بگیرند و با هم رقابت کنند، نه آنکه با هم کار کنند.

در خارج از کلاس درس این مسئله فرق می‌کند. در زمین فوتبال حتی بهترین بازیکن نیز نمی‌تواند به تنهایی در بازی برنده شود؛ اما یک ارکستر نیاز به صحنه‌ای پر از نوازندگان هماهنگ دارد. ارزیابی‌های شغلی به‌وضوح نشان می‌دهند که برای گرفتن «رتبه‌های خوب» کارکنان باید با روحیه همکاری و مشارکت با هم کار کنند.

معلمان هرچه بیشتر بر کار گروهی تأکید می‌کنند؛ اما مدرسه به‌عنوان یک مؤسسه، پذیرای چنین روشی نیست. به‌همین‌علت والدین باید به کارگروهی توجه خاصی نشان دهند.

نظری برای کتاب ثبت نشده است
ما همیشه در حال یادگیری هستیم؛ اما معمولا آن‌قدر سریع حرکت می‌کنیم که خودمان متوجه آن نمی‌شویم. درباره چیزهایی که در سال گذشته، هفته گذشته یا روز قبل یاد گرفته‌اید فکر کنید. مثلا درباره شخصی خاص، یا در مورد کارتان چه چیزی یاد گرفته‌اید؟
takhtary
برای ایجاد انگیزه در بچه‌ها هیچ راهی بهتر از دیدن والدینشان به‌عنوان فراگیرانی علاقه‌مند ـ که ایده‌ای برایشان هیجان‌انگیز است ـ وجود ندارد.
takhtary
وقتی تلاش را به چشم می‌بینیم آن‌را می‌فهمیم: پزشکی که برای صحبت با ما وقت می‌گذارد. پیش خدمتی که با دقت کافی از ما پذیرایی می‌کند. و دانش آموزی که قبل از تحویل انشا دوباره آن‌را می‌خواند. و ما زمانی که تلاش را نمی‌بینیم آن‌را می‌فهمیم: مکانیکی که اتومبیل را تحویل می‌دهد، بدون آنکه بررسی کند که آیا تمام قطعات آن سوار شده‌اند. تعمیرگاه‌های لوازم خانگی که زمان خاصی را برای تعمیر لوازم تعیین می‌کنند، اما نمی‌آیند. دانش آموزانی که تکالیفشان را با بی‌توجهی انجام می‌دهند و نوشته‌هایشان قابل خواندن نیست. آیا فرزندانتان به اندازه کافی از ارزش تلاش و لذت کار آگاهند؟ امروزه چه چیزهایی در مورد تلاش دانش‌آموزان می‌دانیم؟ به چه طریقی می‌توان کوشش آن‌ها را مورد تشویق قرار داد؟ درباره تکالیفشان چطور؟ نقش والدین در این زمینه چیست؟
takhtary
اولین گام در هر کاری سخت‌ترین مرحله است.
takhtary
برای آنکه فرزندانتان را به جمع آوری اطلاعات تشویق کنید، سؤالاتی از این قبیل را مطرح کنید: - درِ حیاط پُشتی خانه، به طرف داخل باز می‌شود یا خارج؟ - اول جورابِ پای راست را می‌پوشی یا پای چپ را؟ - چه کسی در خانه از همه آرام‌تر غذا می‌خورد؟ صبحانه چه خوردی؟ دیشب چطور؟ همین‌طور وعده‌های قبلی غذاها را بپرسید تا ببینید تا چه موقع را می‌تواند به‌خاطر آورد. از فرزندانتان بخواهید چنین سؤالاتی بپرسند تا شما جواب بدهید. احتمالا شما مشکل‌تر از فرزندانتان پاسخ می‌دهید.
takhtary
بچه‌ها باید یاد بگیرند مراقب خودشان باشند؛ حتی اگر والدینشان در طول روز، کاری غیر از مراقبت از آن‌ها نداشته باشند.
یوسفی
به‌صورت خانوادگی تصمیم بگیرید که هر یک از شما چند ساعت تلویزیون تماشا کنید. جدول زمانی برنامه‌های تلویزیون را همراه با فرزندتان با صدای بلند بخوانید. از افراد بپرسید که هرکس چه برنامه‌ای می‌خواهد تماشا کند. درباره برنامه‌هایی که دوست دارید، نظرات دیگران را نیز بپرسید. دور برنامه‌هایی که انتخاب کرده‌اید، خط بکشید. بچه‌ها نیاز دارند نظر شما را بدانند. این کار به آن‌ها کمک می‌کند. مهارت‌های نگرش منتقدانه خود را افزایش دهند. با یکدیگر یک برنامه زمانی تلویزیون تهیه کنید
takhtary
بسیاری از بچه‌ها در دوره‌ای از زندگی خود درباره خانواده‌شان احساس خجالت می‌کنند. این حالت در برخی از آن‌ها باقی می‌ماند. بیشتر این خجالت در خانواده ممکن است مربوط به سنین رشد و بلوغ باشد. مثلا موقعی که مادر لباس‌های مناسبی نمی‌پوشد. یا پدر هیچ‌وقت درست صحبت نمی‌کند. وقتی کودکان می‌خواهند درست مانند دیگران باشند، والدینشان ممکن است با «لهجه‌های خنده‌دار» صحبت کنند و یا اینکه به خاطر بی‌پولی با دیگران متفاوت باشند. این «خجالت» ناراحتی‌های زیادی را برای والدین و بچه‌ها ایجاد می‌کند.
takhtary
زمان خاصی را به‌صورت منظم برای گوش دادن به حرف‌های همدیگر تعیین کنید. حتی موقعی که با اتومبیل به خرید می‌روید، می‌تواند زمان مناسبی برای صحبت کردن باشد. سعی کنید هر روز زمانی را ـ حتی اگر برای چند دقیقه باشد ـ برای گفت‌وگو درباره حوادث روز تعیین کنید. گاهی اوقات بچه‌ها نیاز دارند رازی را با شما در میان بگذارند یا سؤالی را بپرسند که اذیتشان می‌کند. اگر وقتی بچه‌ها کوچک هستند، آماده شنیدن حرف‌هایشان باشید، بیشتر امکان دارد که وقتی بزرگ‌تر شدند، همچنان با شما ارتباط برقرار کنند.
takhtary
بچه‌ها نیز این‌گونه یاد می‌گیرند؛ با سعی کردن. وقتی تلاش می‌کنند، اعتمادبه‌نفس پیدا می‌کنند. باید به آن‌ها بگوییم که فوق‌العاده‌اند؛ اما این به تنهایی کافی نیست. وقتی بچه‌ها و حتی بزرگ‌ترها به خود به‌عنوان شخصی اهل عمل نگاه کنند، توانایی انجام کارهای بیشتری را در خود ایجاد می‌کنند.
takhtary
کلیدهای آموختن آداب اجتماعی به کودکان و نوجوانان
شریل ابرلی
کلیدهای پرورش تفکر در کودکان و نوجوانان
میرنا بی. شور
کلیدهای پرورش کودکان مبتلا به اختلال کمبود توجه
باری مک‌نامارا
کلیدهای پرورش فرزندان امیدوار و موفق
دای‍ان‌ م‍ک‌درم‍ت‌
کلیدهای پرورش مهارت دوست‌یابی در کودکان و نوجوانان (۲۴ مشکل اصلی دوستی و راه‌ حل‌های آن)
میشل بربا
انضباط بدون گریه
الیزابت پنتلی
کلیدهای کشف و پرورش؛ هشت هوش در کودکان
کیتی کوک
بازی های شاد و تأثیرگذار با رویکرد پرورش روان
ب‍ارب‍ارا ش‍ر
شهربازی هوش هیجانی؛ کودک راه حل مدار
رضاعلی نوروزی
کلیدهای پرورش احساس امنیت در کودکان و نوجوانان
استنلی‌گرین اسپن
والدین هشیار
شفالی ساباری
کلیدهای پرورش اعتماد به نفس در کودکان و نوجوانان
گلن استنهاوس
اصول کارکرد مغز در کودکان
جان مدینا
۳۶۵ راه برای پرورش فرزندانی فوق‌العاده
شیلا الیسون
والدین قطعاً تأثیرگذارند
ستاره بابایی
نه تنبیه، نه تشویق
الفی کهن
کلیدهای پرورش کودک تیزهوش
سیلویا ریم
بازی‌های پنج دقیقه‌ای برای بچه‌های چهارسال به بالا
آلموت بارتل‮‬‌‫
کتاب بزرگ بازی
دبرا وایز
تربیت کودک برای مغزی یکپارچه
شادی جهرانی

حجم

۵۵۶٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۲۵۶ صفحه

حجم

۵۵۶٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۲۵۶ صفحه

قیمت:
۸۶,۰۰۰
تومان