معرفی و دانلود کتاب کلیدهای آرام کردن کودک ناآرام + خلاصه رایگان

کلیدهای تربیت کودکان و نوجوانان

۳.۳ امتیاز(از ۳ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب کلیدهای آرام کردن کودک ناآرام

کلیدهای آرام کردن کودک ناآرام نوشته دکتر ویلیام سیرز از مجموعه کتاب‌های کلیدهای تربیت کودکان و نوجوانان است که راهکارهایی برای رفتار با کودکان ناآرام پیشنهاد می‌کند.

در این کتاب راه‌حل‌هایی کلیدی برای والدینی وجود دارد که کودکان بهانه‌جو و ناآرام دارند. کودک بهانه‌جو برای پدر و مادر می‌تواند بهترین یا بدترین فرزند باشد. هدف از نگارش کتاب این است که به شما آموزش دهد در کنار فرزند بهانه‌جوی خود احساس آرامش کنید و بهترین وضع ممکن را داشته باشید.

خواندن کتاب کلیدهای آرام کردن کودک ناآرام را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

اگر کودک ناآرام و بهانه‌جو دارید این کتاب را بخوانید البته خواندن این کتاب برای همه والدین سودمند است چون آرام‌ترین کودکان هم در لحظاتی دچار ناآرامی‌ها و بهانه جویی‌های سردرگم‌کننده می‌شوند که نیاز به مراقبت و رفتارهای مدبرانه دارد.

جملاتی از کتاب کلیدهای آرام کردن کودک ناآرام

شیر دادن یکی از روش‌های بسیار مؤثر در خوابانیدن کودکان است ـ تحقیقات نشان داده است شیر مادر حاوی نوعی ماده خواب‌آور طبیعی است و چون شیردهی معمولا در ساعاتی مشخص انجام می‌شود، بنابراین ساعت خواب نوزاد نیز تنظیم می‌گردد. تغذیه با شیر مادر به نوزاد و مادر کمک می‌کند تا بهتر بخوابند. نوزادان بسیاری را دیده‌ام که با رضایت به مکیدن سینه مادر پرداخته‌اند، با آرامش به خواب رفته و با احساس شادی از خواب برخاسته‌اند. به‌نظر می‌رسد نوزاد بلافاصله پس از تغذیه با سینه خسته می‌شود و چنان که گویی داروی خواب‌آور به او تزریق شده باشد به خوابی عمیق فرو می‌رود. شیر دادن، به مادر نیز در خوابیدن کمک می‌کند. مادرانی به من اظهار نمودند: هروقت دچار بی‌خوابی می‌شوند فرزندشان را در آغوش می‌گیرند و در حال استراحت به او شیر می‌دهند و باهم به خواب می‌روند. این مسئله ثابت می‌کند که پرولاکتین تولیدشده در بدن مادر، حاوی مواد آرام‌بخش است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب کلیدهای آرام کردن کودک ناآرام و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابکلیدهای آرام کردن کودک ناآرام
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۸/۰۸/۱۴
فرمت کتابEPUB

فهیمه
۱۳۹۹/۰۲/۲۰

کتاب خوبی بود تمامی نکات مربوط به بچه های تازه متولد شده و خواب نوزاد و نگهداری نوزادمربوط میشه

بریده‌هایی از کتاب

زهرا نظری
بهانه‌جویی در کودکان بهانه‌جو و کم‌خواب که من ترجیح می‌دهم آنان را کودکانی «پرنیاز» بنامم، ذاتی است و شما در ایجاد این صفت نقشی ندارید. بعضی از نوزادان به‌طور طبیعی و ذاتی بهانه‌جو و کم‌خواب هستند
زهرا نظری
پس از چندی چهارمین فرزند ما «هایدن» متولد شد. تولد او خانه پر از صلح و صفای ما را دگرگون ساخت. «هایدن» کاملا با بقیه کودکان ما تفاوت داشت. برنامه‌ریزی و زمان‌بندی برای خوردن و خوابیدن درمورد او مفهوم خود را از دست داده بود. به‌محض اینکه او را از آغوش خود جدا می‌کردیم و پایین می‌گذاشتیم می‌گریست. ما او را به یکدیگر پاس می‌دادیم. «هایدن» ساعت‌ها در آغوش «مارتا» بود و زمانی‌که او خسته می‌شد، بر روی بازوان من می‌آرامید. حتی بعضی اوقات از دوستان و خویشاوندان برای نگهداری «هایدن» کمک می‌گرفتیم. هرجا «بیل» و «مارتا» می‌رفتند، بدون شک «هایدن» همراهشان بود. او در تمام ساعات شب و روز بسیار نامنظم می‌خوابید.
زهرا نظری
هر روشی برای آرام کردن او پس از مدت کوتاهی تأثیرش را از دست می‌داد. هر راه‌حلی فقط یک روز مؤثر واقع می‌شد و روز دیگر بی‌اثر بود. به‌زودی به «هایدن» لقب «پرتوقع» داده شد. بعضی روزها با او همدردی می‌کردیم و تسلی‌بخش او بودیم ولی بعد به‌شدت خسته می‌شدیم و حتی بعضی اوقات در عین ناباوری نمی‌توانستیم بر خشم خود غلبه نماییم.
زهرا نظری
پس از مدتی بررسی به این نتیجه رسیدیم که بی‌قراری در کودکان اکتسابی نیست بلکه فطری و ذاتی است. بعضی از بچه‌ها به‌طور طبیعی بی‌قرارند و پدر و مادر در ایجاد این بی‌قراری نقشی ندارند. بنابراین نام کودک «بهانه‌جو» را به «پرنیاز» تغییر دادیم. «بهانه‌جو» واژه مناسبی برای این‌گونه کودکان نیست. این واژه تفسیری غیرمنصفانه و منفی به‌دست می‌دهد و به‌طور ضمنی حاکی از آن است که چنانچه کودکی عیب و نقصی دارد، پدر و مادر و کلیه خویشاوندان او نیز با همان مشکل دست‌به‌گریبانند.
زهرا نظری
والدین زمانی به من مراجعه می‌کردند که از هرسو در معرض شماتت‌ها و انتقادهای دیگران قرار گرفته بودند و اظهارنظرهای ضدونقیضی از قبیل «زیاد بغلش می‌کنی»، «به‌اندازه کافی او را در آغوش نمی‌گیری»، «او را لوس کرده‌ای»، «چرا نمی‌توانی جلوی گریه‌اش را بگیری و او را ساکت کنی؟» مانند تیر از هرسو بر سر و رویشان می‌بارید. پیام نهفته تمام اظهارنظرها این است که: «اگر کودک شما بهانه‌جویی می‌کند مقصر شما هستید.» عبارت «کودک پرنیاز» بار گناه را از روی شانه‌های والدین برمی‌دارد و کودک را در طبقه‌بندی خاص خود قرار می‌دهد.
زهرا نظری
فوق‌العاده حساسـ این کودکان کم‌صبر و زودرنج‌اند و به‌سهولت خشمگین می‌شوند و به‌سختی آرام می‌گیرند. زودرنجی زیاد این کودکان موجب می‌شود که به‌سختی بتوانند خود را با محیط‌های مختلف و افراد ناآشنا وفق بدهند و غالبآ در میان بیگانگان به‌شدت دچار نگرانی و اضطراب می‌شوند. حتی کوچک‌ترین تغییر در محیط آن‌ها را نگران می‌سازد.
زهرا نظری
حساسو پرانرژی ـ «کودکان پرنیاز» در رفتارهای خود انرژی زیادی صرف می‌کنند. با صدای بلند گریه می‌کنند، با قهقهه می‌خندند و اگر به‌موقع به آن‌ها غذا نرسانید به‌سرعت عصبانی شده و فریاد اعتراضشان بلند می‌شود. پدری با خستگی می‌نالید که: «دخترم همیشه ناراضی است.» به‌نظر می‌رسد که «کودکان پرنیاز» در همه موارد حساس‌ترند و واکنش‌های شدیدتری نشان می‌دهند.
زهرا نظری
هیچ‌کس و هیچ‌چیز را نمی‌توانند جایگزین آرامش و آسایش آغوش مادر کنند و در برابر آن‌ها به‌شدت عکس‌العمل نشان می‌دهند. آن‌ها طالب و خواستار برترین و والاترین آرام‌بخش‌ها هستند. «پرنیازها» کودکانی «بغلی» هستند و اکثر اوقات روی بازوان دیگران می‌لمند و از روی زمین ماندن متنفرند. فعالیت بیش‌ازحد ـ این کودکان به‌هنگام تعویض لباس و بلند شدن از رختخواب کمر خود را به‌صورت قوس درمی‌آورند و حاضر نیستند کمر خود را صاف کنند.
زهرا نظری
نیاز به مراقبت مستمر ـ حتی اگر کودک می‌توانست صحبت کند، واژه‌های «زمان‌بندی» و «جدول‌بندی» در فهرست کلمات او وجود نداشت. آن‌ها فقط احتیاج دارند که برای مدتی طولانی پستان‌های مادر را بمکند تا آرامش یابند. هر دو یا سه ساعت، نیاز به یک پرستار دارند که قهرمان دو ماراتن باشد و آنان را در آغوش خود به هرطرف حرکت دهد. آن‌ها به مراقبت طولانی‌تری احتیاج دارند.
بازی با نوزاد
جکی سیلبرگ