کتاب کلیدهای آرام کردن کودک ناآرام
معرفی کتاب کلیدهای آرام کردن کودک ناآرام
کلیدهای آرام کردن کودک ناآرام نوشته دکتر ویلیام سیرز از مجموعه کتابهای کلیدهای تربیت کودکان و نوجوانان است که راهکارهایی برای رفتار با کودکان ناآرام پیشنهاد میکند.
در این کتاب راهحلهایی کلیدی برای والدینی وجود دارد که کودکان بهانهجو و ناآرام دارند. کودک بهانهجو برای پدر و مادر میتواند بهترین یا بدترین فرزند باشد. هدف از نگارش کتاب این است که به شما آموزش دهد در کنار فرزند بهانهجوی خود احساس آرامش کنید و بهترین وضع ممکن را داشته باشید.
خواندن کتاب کلیدهای آرام کردن کودک ناآرام را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
اگر کودک ناآرام و بهانهجو دارید این کتاب را بخوانید البته خواندن این کتاب برای همه والدین سودمند است چون آرامترین کودکان هم در لحظاتی دچار ناآرامیها و بهانه جوییهای سردرگمکننده میشوند که نیاز به مراقبت و رفتارهای مدبرانه دارد.
جملاتی از کتاب کلیدهای آرام کردن کودک ناآرام
شیر دادن یکی از روشهای بسیار مؤثر در خوابانیدن کودکان است ـ تحقیقات نشان داده است شیر مادر حاوی نوعی ماده خوابآور طبیعی است و چون شیردهی معمولا در ساعاتی مشخص انجام میشود، بنابراین ساعت خواب نوزاد نیز تنظیم میگردد. تغذیه با شیر مادر به نوزاد و مادر کمک میکند تا بهتر بخوابند. نوزادان بسیاری را دیدهام که با رضایت به مکیدن سینه مادر پرداختهاند، با آرامش به خواب رفته و با احساس شادی از خواب برخاستهاند. بهنظر میرسد نوزاد بلافاصله پس از تغذیه با سینه خسته میشود و چنان که گویی داروی خوابآور به او تزریق شده باشد به خوابی عمیق فرو میرود. شیر دادن، به مادر نیز در خوابیدن کمک میکند. مادرانی به من اظهار نمودند: هروقت دچار بیخوابی میشوند فرزندشان را در آغوش میگیرند و در حال استراحت به او شیر میدهند و باهم به خواب میروند. این مسئله ثابت میکند که پرولاکتین تولیدشده در بدن مادر، حاوی مواد آرامبخش است.
کتاب خوبی بود تمامی نکات مربوط به بچه های تازه متولد شده و خواب نوزاد و نگهداری نوزادمربوط میشه
سلام ببخشید من این کتاب رو خریدم اما برام دانلود نمیشه