کتاب وقتی که فرزندان باهوش نمره های کم می گیرند!
معرفی کتاب وقتی که فرزندان باهوش نمره های کم می گیرند!
وقتی که فرزندان باهوش نمرههای کم میگیرند! از سری کتابهای کلیدهای آموزش کودکان و نوجوانان نوشته دکتر سیلویا ریم است.
درباره کتاب وقتی که فرزندان باهوش نمرههای کم میگیرند!
ریم در این کتاب مدلی سهوجهی ارائه کرده است که به بچهها، والدین و معلمان آنها کمک میکند تا بتوانند روند کمآموزی را معکوس کنند. این مدل، براساس مشکلات واقعی زندگی در خانه و مدرسه شکل گرفته است.
در این کتاب، مباحث مفصلی درباره مسئله مهم تأثیر رقابت بر موفقیت، مطرح شده است. همچنین، درباره اهمیت دستهبندی افراد موفق به گروههای مختلف و راههای متفاوتی که برای جلوگیری از ایجاد سندرم کمآموزی در هر گروه وجود دارد، بحث شده است. این مباحث، شامل اطلاعات زیادی برای راهنمایی والدین و معلمان است. تمامی مثالها، واقعی و مبتنی بر تجاربی عملی است که از کار درمانگاهی با کودکان، خانوادهها و معلمان بهدست آمدهاند.
خواندن کتاب وقتی که فرزندان باهوش نمرههای کم میگیرند را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
دکتر سیلویا ریم کتاب خود را برای دو گروه مشخص از مخاطبین یعنی معلمان و والدین به رشته تحریر درآورده و بهتفصیل راهنماییهایی برای هر دو گروه ارائه کرده است.مخاطبان این کتاب، هم والدینی هستند که برای موفقیت کودکانشان ارزش قائلند و هم معلمانی که برای ایجاد انگیزه در بچهها تلاش میکنند.
جملاتی از کتاب وقتی که فرزندان باهوش نمرههای کم میگیرند.
بچهها میآموزند که کمآموز باشند و این عادت، ممکن است خیلی زود و حتی قبل از ورودشان به مدرسه پیدا شود. درواقع اولین معلمان آنها والدین، پدربزرگ و مادربزرگ، خواهران و برادران، پرستاران و افرادی هستند که از آنها نگهداری میکنند. افراد مهم دیگری که کودکان بخشی از دوران نوزادی، طفولیت و اوایل کودکی را با آنها میگذرانند نیز جزو همین دستهاند. رفتارهایی که احتمالا منجر به کمآموزی میشوند، در سالهای اولیه زندگی مشکلآفرین نیستند. کمآموزی گاهی از طریق شرایط محیطی، برای کودک خاصی در خانواده، آغاز میشود. در بعضی موارد، ریشه کمآموزی در رویکردهای کلی پرورش کودک توسط والدین او نهفته است. در وضعیت اولیه، ممکن است تنها در یکی از خواهران یا برادران ناسازگاری بروز کند و در وضعیت دوم، ممکن است بیشتر و یا شاید تمامی کودکان خانواده دچار مشکل شوند.
بگذارید به دسته خاصی از خطرات اولیهای که در مشکلات وضعیت دوم وجود دارد نگاهی بیندازیم. عناصری که قبل از سن دبستان، کودک را مستعد ابتلا به سندرم کمآموزی میکنند به چندین طبقه تقسیم میشوند. این عناصر محیطی شامل ناخواسته بودن کودک، بیشازحد موردتوجه قرار گرفتن او، مشکلات اولیه سلامتی جسمانی، ترتیب قرار گرفتن در میان خواهران و برادران، مشکلات ویژه جسمانی و تیزهوشی است. هیچیک از این عوامل ضرورتآ به کمآموزی نمیانجامد، ولی این شرایط محیطی احتمالا کمآموزی را افزایش میدهد.
فهرست کتاب وقتی که فرزندان باهوش نمره های کم می گیرند.
سخن ناشر
مقدمه مترجم
مقدمه نویسنده
بخش اول: چرا کودکان باهوش نمیتوانند نمرههای خوبی بگیرند؟
۱: کمآموزی تحصیلی چیست؟
۲: خطرات اولیه
۳: والدین بهعنوان الگوهایی مؤثر
۴: وابستگی و سلطهطلبی
بخش دوم: چه کاری از دست شما برمیآید؟
۵: تربیت والدین چگونه باشدتا کودک به سمت موفقیت حرکت کند؟
۶: چگونه میتوان سندرم کمآموزی را با استفاده از مدل سه وجهی معکوس کرد؟
۷: چهار گام بعدی ارتباط، انتظارات، همانندسازی و اصلاح کمبودها
۸: رفتار والدین با کودکان کمآموز وابسته
۹: برای کودکان کمآموز سلطهطلب و سازگار، چه میتوان کرد؟
۱۰: برای کودکان سلطهطلب ناسازگار چه باید کرد؟
یادداشتها
حجم
۳۸۲٫۷ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۸۲
تعداد صفحهها
۳۰۸ صفحه
حجم
۳۸۲٫۷ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۸۲
تعداد صفحهها
۳۰۸ صفحه