معرفی و دانلود کتاب رفع موانع ثروتمندشدن pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب رفع موانع ثروتمندشدنsubscriptionAvailable

کتاب رفع موانع ثروتمندشدن

با ضربه‌تراپی (به شیوه‌ی بناساز btt)

۲.۶ امتیاز(از ۵ رأی)
کتایون بناساز
انتشارات:
انتشارات نظری

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب رفع موانع ثروتمندشدن

کتایون بناساز در کتاب رفع موانع ثروتمند شدن روشی ویژه را معرفی می کند که خودش ابداع کرده است. نام این روش، ضربه‌تراپی است.

درباره کتاب رفع موانع ثروتمندشدن با ضربه‌تراپی

او در این کتاب درباره تاثیر وضعیت ذهنی بر رفاه صحبت کرده و می‌گوید ضربه‌تراپی بر نقاطی که او در کتابش معرفی کرده است سریع‌تر و کارآمدتر از روش‌های دیگر می‌تواند ذهن شمار برای پیشرفت و ثروتمند شدن آماده کند.

او در این کتاب به برخی از راه‌های ضربه‌تراپی برای آن دسته از موانع درونی که سد راه موفقیت مالی ما هستند پرداخته است.

در این روش ابتدا باید هرگونه باورمنفی و محدودکننده را که درباره پول و موفقیت مالی داریم شناسایی کنیم. سپس آنها را با ضربه‌تراپی از بین ببریم.

خواندن کتاب رفع موانع ثروتمندشدن با ضربه‌تراپی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

علاقه‌مندان به کتاب‌های موفقیت و خودیاری

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب رفع موانع ثروتمندشدن و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابرفع موانع ثروتمندشدن
عنوان دیگربا ضربه‌تراپی (به شیوه‌ی بناساز btt)
موضوعموفقیت و خودیاری
شابک۹۷۸-۶۲۲-۲۰۹-۳۸۶-۰

حسن منصوری
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۲/۰۹/۱۵

توصیه میکنم کتاب مفیدی هست یا حداقل برای من که سالها راههای زیادی را رفتم و نتیجه نگرفتم مفید بود و هست. من ۷ سال هست که با ای اف تی و آقای فروغمند آشنا هستم اما به این شکل که...بیشتر

naz a
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۲/۰۱/۰۲

باورهای محدود کننده ی خوبی در مورد پول گفته شده که لازمه همه ازشون خلاص بشیم.ممنون خانم بناساز