دانلود و خرید کتاب دانه در عشق می شکفد مسیحا برزگر
تصویر جلد کتاب دانه در عشق می شکفد

کتاب دانه در عشق می شکفد

معرفی کتاب دانه در عشق می شکفد

دانه در عشق می‌شکفد کتابی از مسیحا برزگر، نویسنده معاصر ایرانی است در این کتاب جملاتی انگیزشی از این نویسنده درباره عشق، ایمان و زندگی می‌خوانید.

خواندن کتاب دانه در عشق می‌شکفد را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

مسیحا برزگر نویسنده‌ای معنوی‌گرا است و آثارش همه فضاهای عرفانی و معنوی دارد. بنابراین خواندن دانه در عشق می‌شکفد را به دوست‌داران معنویت و عرفان پیشنهاد می‌کنیم.

درباره مسیحا برزگر

مسیحا برزگر  زاده ۱۳۴۰ تهران، نویسنده، مولف و مترجم معاصر ایرانی است. برزگر از پرکارترین نویسنده‌های ادبیات فارسی است. او نگاه نویی به زندگی، عشق و موهبت های الهی دارد و ساده زندگی می‌کند. شخصیتی آرام دارد و اهل هیاهو نیست. کتاب و داشتن خلوتی برای مطالعه و نوشتن از علاقه‌مندی‌های او است. به عطار نیشابوری، ‌مولانا جلال الدین، ‌شیخ محمود شبستری،‌ فخرالدین عراقی، حلاج و ابن عربی هم رادت و علاقه خاصی دارد.

از آثار او می‌توان به کتاب‌های «رقص زندگی»، «آتش و بال پروانه: عارفانه های خواجه عبدالله انصاری»، «دانه در عشق می‌شکفد»، «رهیافتی معنوی به کاهش وزن»، «اشراق ها»، «در ستایش زندگی»، «دل آگاهی»، «زندگی را به رقص آور»، «فهم عاشقانه هستی»، «قمار عاشقانه»، «وحدت عارفانه» اشاره کرد.

جملاتی از کتاب دانه در عشق می‌شکفد

حنجره‌هاتان پُر از نغمه‌های ستایش باد!

نیایشِ حقیقی، مرا به یادِ خطبهٔ قدیس فرانسوای آسیزی برای پرندگان می‌اندازد:

«خواهران و برادرانِ کوچک من!

ای پرندگان!

لطفِ حق،

چه بسیار شاملِ حالِتان گردیده است!

نمی‌دانم چگونه از عهدهٔ شکر او برخواهید آمد!؟

Hamed Bahrami
۱۴۰۲/۱۱/۰۳

سلام جمله‌ای پیدا نمی‌تونم کنم در وصف این کتاب فقط می‌تونم بگم خارق‌العاده است عالی

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است