معرفی و دانلود کتاب خرگوش باهوش و دو قصّه‌ی نمایشی دیگر از کلیله و دمنه pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب خرگوش باهوش و دو قصّه‌ی نمایشی دیگر از کلیله و دمنهsubscriptionAvailable

کتاب خرگوش باهوش و دو قصّه‌ی نمایشی دیگر از کلیله و دمنه

۴.۱(از ۱۸ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب خرگوش باهوش و دو قصّه‌ی نمایشی دیگر از کلیله و دمنه

خرگوش باهوش و دو قصه‌ی نمایشی دیگر از کلیه و دمنه اولین کتاب از مجموعه کتاب- ماسک است که حسین فدایی نویسندگی و هاجر مرادی تصویرگری آن را انجام داده‌اند و توسط کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان منتشر شده است.

این کتاب به زبان نمایش بوده و یکی از ویژگی‌های آن ارایه‌ ماسک شخصیت‌های به همراه کتاب است که موجب می‌شود اجرای نمایش‌ها برای کودکان جذاب‌تر و راحت‌تر شود.

خلاصه خرگوش باهوش

در خرگوش باهوش 3 قصه از کتاب کلیه و دمنه با زبان نمایش و داستانی روان و جذاب برای کودکان بازنویسی شده است. «خرگوش باهوش»، «چشمه‌ ماه» و «حیله‌ روباه» نمایش‌نامه‌های این کتاب‌ هستند. در ابتدای هر نمایش‌نامه ویژگی شخصیت‌ها بیان شده است و همچنین نویسنده در این کتاب راهنمایی برای خواندن هر شخصیت و تن صدا راوی و بازی‌گران مشخص کرده است.

خواندن خرگوش باهوش را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خرگوش باهوش داستانی مناسب برای کودکان کلاس‌های دوم تا ششم ابتدایی است. از آنجاییکه 3 داستان این کتاب به زبان نمایش‌های کوتاه نوشته شده‌اند، کتابی مناسب برای اجرای نمایشنامه در کلاس‌های درس و مراکز تربیتی است. همچنین خواندن این کتاب موجب افزایش مهارت خواندن و گسترش دایره واژگان کودکان خواهد شد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب خرگوش باهوش و دو قصّه‌ی نمایشی دیگر از کلیله و دمنه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:خرگوش باهوش و دو قصّه‌ی نمایشی دیگر از کلیله و دمنه
برچسب:کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹

۱۳۹۸/۱۲/۲۴

عالی بود بجه ها خیلی دوست داشتن

۱۳۹۹/۰۳/۱۰

خیلی کتاب خوییه.پیشنهاد میکنم برا بچه هاتون بخونید و نمایشارو تو خونه با عروسکاشون باهاشون بازی کنید

۱۳۹۹/۰۱/۲۰

خیلی خلاقانه و آموزنده بود، لذت بردم