کتاب خرگوش باهوش و دو قصّهی نمایشی دیگر از کلیله و دمنه
معرفی کتاب خرگوش باهوش و دو قصّهی نمایشی دیگر از کلیله و دمنه
خرگوش باهوش و دو قصهی نمایشی دیگر از کلیه و دمنه اولین کتاب از مجموعه کتاب- ماسک است که حسین فدایی نویسندگی و هاجر مرادی تصویرگری آن را انجام دادهاند و توسط کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان منتشر شده است.
این کتاب به زبان نمایش بوده و یکی از ویژگیهای آن ارایه ماسک شخصیتهای به همراه کتاب است که موجب میشود اجرای نمایشها برای کودکان جذابتر و راحتتر شود.
خلاصه خرگوش باهوش
در خرگوش باهوش 3 قصه از کتاب کلیه و دمنه با زبان نمایش و داستانی روان و جذاب برای کودکان بازنویسی شده است. «خرگوش باهوش»، «چشمه ماه» و «حیله روباه» نمایشنامههای این کتاب هستند. در ابتدای هر نمایشنامه ویژگی شخصیتها بیان شده است و همچنین نویسنده در این کتاب راهنمایی برای خواندن هر شخصیت و تن صدا راوی و بازیگران مشخص کرده است.
خواندن خرگوش باهوش را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
خرگوش باهوش داستانی مناسب برای کودکان کلاسهای دوم تا ششم ابتدایی است. از آنجاییکه 3 داستان این کتاب به زبان نمایشهای کوتاه نوشته شدهاند، کتابی مناسب برای اجرای نمایشنامه در کلاسهای درس و مراکز تربیتی است. همچنین خواندن این کتاب موجب افزایش مهارت خواندن و گسترش دایره واژگان کودکان خواهد شد.
عالی بود بجه ها خیلی دوست داشتن
خیلی کتاب خوییه.پیشنهاد میکنم برا بچه هاتون بخونید و نمایشارو تو خونه با عروسکاشون باهاشون بازی کنید
خیلی خلاقانه و آموزنده بود، لذت بردم
عالیییئی👌👌👌👌