کتاب صد و یک بازی نشاطآور برای بچههای ۶ تا ۱۰ سال
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۱ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب صد و یک بازی نشاطآور برای بچههای ۶ تا ۱۰ سال
«۱۰۱ بازی نشاطآور برای کودکان ۶ تا ۱۰ سال» اثر آلیسون بارتل ، کتابی مصور است که بر ای والدین و مربیان و معلمان نوشته شده است تا علاوه بر استفاده از بازیهایش، برای طرح بازیهای آموزنده و جدید برای کودکانشان از آن ایده بگیرند. بازی برای کودک یکی از حیاتیترین عوامل رشد جسمانی، عاطفی و روانی است که در ساختهشدن شخصیت ویژه او در آینده تأثیری غیر قابل انکار دارد.
در پیشگفتار این کتاب میخوانیم:
انرژی محبوس و انباشته شده، شایعترین علت تحریکپذیری، بیحوصلگی، پرخاشگری، عقبماندگی و حالتهای بد معمول در کودکان است.
کودکان میتوانند بدون نیاز به وسایل و تجهیزات خاص و با استفاده از اشیاء دم دست و البته به مدد کنجکاوی، هیجان و خلاقیت ذاتی خود با این بازیها سرگرم شوند. تنوع برای کودکان مهم است و این بازیها در قالب فعالیتهای گروهی متنوع، حسها و قابلیتهای حرکتی مختلف را درگیر میکنند.
اگر پدر و مادر، معلم یا سرپرست گروه اغلب نقش فعالی داشته باشد، هم بر خود و هم بر افراد پیرامون خود تأثیر مثبت میگذارد. بازیهای گروهی، با تقویت پیوندهای اجتماعی و احساس «ما» بودن، کودکان خسته را شاداب میکند. احساس انرژی تازه و تغییر در حال و هوای گروه، امکان پیگیری و تمرکز بر دروس را برای مدت طولانیتری فراهم میکند. با انجام این بازیها کودکان تشویق میشوند تا در خانه، مدرسه و به طور کلی در زندگی گروهی، نقش فعالی داشته باشند و این امر باعث پیشرفت خلاقیت و واکنشهای اجتماعی آنها میشود. به این ترتیب در آینده هنگام قرار گرفتن در موقعیتهای اجتماعی احساس بهتری خواهند داشت.
بازیهای این کتاب هر کدام تنها چند دقیقه زمان میبرد و میتوان آنها را در خانه، محله، کلاس یا زنگ تفریح یا هر وقت آزاد دیگری اجرا کرد.
صد و یک بازی مهارتهای زندگی
آموزش مهارتهای اجتماعی به کودکانجان لینگ
کی همه چی را بلده؟ (درباره خودآگاهی)بدری مشهدی
بازیهای پنج دقیقهای برای بچههای چهارسال به بالاآلموت بارتل
۱۰۱ بازی خانوادگی برای سفر، اردو یا جشنگرفتن در خانهشاندو واردا
انواع کودکان: چگونه بچههایی شاد، با اعتماد به نفس و خلاق پرورش دهیم (جلد اول)پائول تایگر
۱۰۱ بازی بداههپردازیباب بدوره
اندام من خوب است؛ راهنمای کودک برای انتخابهای سالم (مهارتهای زندگی جلد پانزدهم)جی.اس. جکسون
روشهای تقویت توجه و تمرکز در کودکانماندانا سلحشور
۱۰۱ بازی برای حضور ذهن: به همراه معماهایی برای کودکانآلیسون بارتل
۱۰۱ بازی آرامشبخشآلیسون بارتل
صد و یک بازی نمایشیحسین فدایی حسین
۱۰۱ تکنیک دیگر بازیدرمانی (جلد دوم)الهه محمداسماعیل
انواع کودکان: چگونه بچههایی شاد، با اعتماد به نفس و خلاق پرورش دهیم (جلد دوم)پائول تایگر
مهارتهای زندگی برای کودکانمژگان کلهر
دعوای پدر و مادر (فرزندان طلاق ۳)گری نیومن
می خواهم اما ذهن لعنتی من اجازه نمی دهد!
جکی لتران
سلامت اجتماعی و عاطفی فرزند شماجان اس دیسی
فرزندپروری نرمسارا آکول اسمیت
نینجای مشکل گشامری نین
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
به نظر من بازیهای خوب و جذابی داره و خیلیهاش برای سنین پایینتر هم قابل اجراست. 99/12/16
قیمت کتاب چرا انقدر بالاست؟اینطوری که اصلاً نمیصرفه همون نسخه چاپیش رو بگیریم خیلی بهتره.
برای معلمین بسیار ایده های خوبی دارد که می شود از انها برای سرحال کردن بچه ها استفاده کرد
بنظرم تو این زمونه که همه بازیها و فعالیتهای کودکان تو گوشی و تبلت هست ، چه خوبه که هر والد و مربیی از این کتاب استفاده کنه و نگذارند کودکان به خوابی عمیق فرو روند