کتاب درخت ها
معرفی کتاب درخت ها
در کتاب درختها نوشته برونو موناری سعی شده با استفاده از نوع طراحیهای لئوناردو داوینچی و شناخت کامل او از درختان، به زبانی ساده و جذاب آموزش دهد که درختان از نظر رشد تنه و شاخه با هم متفاوت هستند و فقط با توجه کافی میتوان به این تفاوتها پیبرد.
خلاصه کتاب درختها
در کتاب درختها نویسنده طراحی درختان را از ساده به پیچیده، هم به صورت نقاشی و هم با استفاده از کاغذ، سیم ، پلاستیک و غیره را شرح میدهد. ویژگی جالب این کتاب ترسیم اشکال درختها و توضیحات مربوط به آن است که طراحی را برای مخاطبان این اثر آسان تر و دلپذیرتر میسازد.
کتاب درختها برای چه کسانی مناسب است؟
کتاب درختها برای نوجوانانی که ذوقی در طراحی عناصر طبیعی مانند گیاهان و درختان دارند، پیشنهاد میشود.
درباره برونو موناری
برونو موناری هنرمند و طراح اهل ایتالیا که در زمینه هنرهای تجسمی و نقاشی و مجسمهسازی تبحر داشت. او آثار متعددی در زمینه هنر، ادبیات و شعر از خود به جای گذاشته است. اثر دیگر او در همین زمینه طراحی و ارتباطات بصری است.
جملاتی از کتاب درختها
یک دوست خیلی خیلی قدیمی من که اسمش «لئوناردو»است در شهرکی نزدیک«فلورانس» به نام وینچی به دنیا آمد. او شخص کنجکاو و جستوجوگری بود؛ ساعتها به تماشای گل و گیاه مینشست؛ به چگونگی رشد و شاخه و برگ دادن آن توجه میکرد و یافتههای خود را به صورت طرح روی کاغذ میآورد. لئوناردو داوینچی نه تنها درباره گیاهان، بلکه در مورد هر آن چه دور و بر او بود، بسیار میدانست.
عالی