معرفی و دانلود کتاب از سرود باران تا مزامیر گل سرخ pdf + خلاصه رایگان

موسی اسوار
انتشارات:
انتشارات سخن

معرفی کتاب از سرود باران تا مزامیر گل سرخ

کتاب از سرود باران تا مزامیر گل سرخ ترجمه موسی اسوار که توسط انتشارات سخن چاپ شده است شامل مجموعه‌ای از اشعار بهترین شاعران پیشگام جهان عرب است که همراه اطلاعاتی از زندگی شاعر در اختییار مخاطب قرار گرفته است.

درباره کتاب از سرود باران تا مزامیر گل سرخ

شناخت شعر امروز عرب یکی از کارهایی است که محققان و ادب دوستان می‌توانند انجام دهند. این کتاب با گزینش بهترین شعر از شاعران به نامی مانند: انسی الحاج، خلیل حاوی، ادونیس، بلند الحیدری، توفیق صایغ و دیگران شاعران تصویری جامع و تازه از سیر ادبیات عرب در اختیار ما قرار می‌دهد و کمک می‌کند با آثار گزیده و برتر این شاعران آشنا شویم. این کتاب شامل پژوهش‌هایی در ساخت شعر عرب هم هست.

خواندن کتاب از سرود باران تا مزامیر گل سرخ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

تمام کسانی که به ادبیات جهان علاقه‌مند هستند و یا قصد دارند پژوهشی در حوزه ادبیات تطبیقی انجام دهند می‌توانند سراغ این کتاب رفته و از شعرهای آن استفاده کنند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب از سرود باران تا مزامیر گل سرخ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاباز سرود باران تا مزامیر گل سرخ
عنوان دیگرپیشگامان شعر امروز عرب
موضوعشعر جهان، پژوهش ادبی
نویسندهموسی اسوار
انتشاراتانتشارات سخن
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۸۱/۰۷/۲۲
فرمت کتابPDF
شابک"۹۷۸۹۶۴۳۷۲۰۱۸۶

نظری برای کتاب ثبت نشده است.