کتاب فارسی عمومی؛ درسنامه دانشگاهی
معرفی کتاب فارسی عمومی؛ درسنامه دانشگاهی
کتاب فارسی عمومی یک درسنامه دانشگاهی نوشته حبیباله عباسی و محمود فتوحی، برای تدریس درس فارسی عمومی در مقاطع مختلف دانشگاهی است.
درباره کتاب فارسی عمومی
کتاب فارسی عمومی نوشته حبیب اله عباسی است که مضمون آن دربارهی دانش بهتر خواندن در ادبیات فارسی است. علاوه بر این مطالب دیگری حول موضوعاتی چون زبان، نگارش ، خط و دستور نیز گردآوری شده است که نمونهمطالبی که در این کتابمیخوانید گزیدهای از نمونههای برتر از تاریخ هزار و یکصد ساله سخن فارسی است. در آخرین چاپ این کتاب تلاش شده است متنی ساده و واژهنامهای مناسب برای استادان و دانشجویان فراهم شود.
نکاتی درباره خرید کتاب فارسی عمومی
برای خرید این کتب ابتدا لازم است وارد حساب کاربری شوید. سپس مراحل پرداخت الکترونیکی را انجام دهید. پس از خرید کتاب مستقیما وارد قسمت «کتابهای من» در اپلیکیشن میشود و میتوانید همیشه و هر جا به کتاب خود دسترسی داشته باشید. اپلیکیشن طاقچه برای سیستم عاملهای ios ، اندروید و ویندوز در دسترس است. اگر در هر کدام از مراحل پرداخت و یا دریافت کتاب به مشکلی برخوردید، لطفا با پشتیبانی طاقچه تماس بگیرید.
این قبلا ده تومن بود الان خیلی گرون شده تخفیفم نداره نسخه چاپیش چهل تومن هست لطفا رایگانش کنین از همه دانشجویان عزیز میخوام ک لایک کنن
چخبره۲۰تومان؟؟تو کتابخونه دانشگاهه ها رایگان پیدا میشه
چون pdf شو نمیتونیم داشته باشیم فقط تو برنامس خوب نیست
متاسفانه من مجبور بودم از روی این کتاب امتحان شفاهی بدم و منبع من با منبع استاد یکی نبود. یکسری از تعریف ها و توضیحات وجود نداشت و برخی از داستان ها هم در این نسخه بکلی حذف شده بودن.
بعد خرید این کتاب،نسخه pdf دانلود مبشه؟یا مجبوربماز روی این برنامه بخونیم؟؟
من این کتابو خریدم اما الان که بازش میکنم مینویسه کتاب ناقص دریافت شده حذف کنید دوباره بخرید واقعا حرومه بخدا
چاپ قدیمی هست البته چاپ جدید رو هم بزارید که کامل تره
بدرد نمیخوره سرچ خیلی دیر میاره درکل خیلی بد