معرفی و دانلود کتاب لبخندی بر معبر آسمان pdf + خلاصه رایگان

کتاب لبخندی بر معبر آسمان

۳.۶(از ۵ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب لبخندی بر معبر آسمان

کتاب لبخندی به معبر آسمان، خاطرات سردار شهید حاج محسن دین‌شعاری، جانشین گردان تخریب لشکر ۲۷ محمد رسو لالله (ص) است و توسط گروه تحقیقاتی فتح‌الفتوح گردآوری و تدوین شده است. این کتاب توسط انتشارات صریر به چاپ رسیده است.

درباره کتاب لبخندی به معبر آسمان

کتاب لبخندی به معبر آسمان شامل خاطرات سردار شهید حاج محسن دین‌شعاری است. این مجموعه با گردآوری نامه‌های این شهید، مصاحبه‌ها با افراد مختلفی که شهید حاج محسن دین‌شعاری را می‌شناختند، توسط گروه تحقیقاتی فتح‌الفتوح گردآوری و تدوین شده است. حاج محسن، جانشین گردان تخریب بود اما دست کمی از یک فرمانده نداشت. فرمانده‌ای خوش سیما و خوش‌دل که با عطوفت پدرانه‌اش به‌نوعی نیروهای نوج وان را بزرگ کرد. به خاطر ویژگی‌هایش اگر بگوییم یک تخریب چی یا فرمانده بود، کم است. دین شعاری در زندگی همه‌ی بچه‌های گردان یک جریان سیال و روان بود. هر که برای اولین بار او را می‌دید، عاشقش می‌شد. شوخی‌هایش زبان‌زد خاص و عام بود و همین شوخ طبعی‌اش او را فردی متمایز از دیگران ساخته بود .خلاقیت و جدیت در کار، مسئولیت پذیری و حضور همیشگی‌اش درخط مقدم او را نماد حقیقی گردان تخریب لشکر ۲۷ حضرت رسول (ص) کرده بود.

جملاتی از کتاب لبخندی به معبر آسمان

از تبریز که به تهران آمدیم، ما برادرها زنجیروار با هم بودیم. حاج اصغر ما را به کارخانه بافندگی و دوزندگی برد. آن موقع مدرسه‌ها دوشیفته بود. بچه‌ها از صبح تا ظهر می‌رفتند، ناهار می‌خوردند، دوباره برمی‌گشتند و تا ساعت چهار و نیم مدرسه بودند. محسن از مدرسه به کارخانه می‌آمد و تا ساعت ۷ و ۸ شب کارهای پادویی و خیاطی را انجام می‌داد. بعضی وقت ها هم ساعت ۱۰ شب برمی‌گشت خانه و تازه شروع می‌کرد به درس و مشق نوشتن. فردا صبح، روز از نو روزی از نو. «برای خواندن جملات بیشتری از کتاب لبخندی به معبر آسمان، بخش نمونه کتاب را رایگان دانلود کنید.

فهرست کتاب لبخندی به معبر آسمان

• وقتی سرباز شدم

• خدمت در خدمت

• روحیه پادگان

• برگه‌ای که بالاخره امضا شد

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب لبخندی بر معبر آسمان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:لبخندی بر معبر آسمان
عنوان دیگر:خاطرات سردار شهید حاج محسن دین‌شعاری جانشین گردان تخریب لشکر ۲۷ محمد رسول الله (ص)
موضوع:دفاع مقدس، خاطرات، زندگی‌نامه
حجم فایل کتاب:۱۱.۸۸ مگابایت
شابک:۹۷۸۶۰۰۵۱۵۶۹۰۴
تعداد صفحه‌ها:۲۹۴ صفحه
قیمت کتاب:۷۰۰۰ تومان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.
سوی دیار عاشقان، چهل منزل در سفر به مناطق عملیاتی همراه با شهدا
سوسنگرد به جای منچستر؛ شرحی بر زندگی و شهادت اکبر چهرقانی
احمد
زین الدین به روایت همسر شهید
بابک واعظی
مصطفی (زندگی‌نامه و خاطراتی از سردار سرلشکر شهید حجت‌الاسلام مصطفی ردّانی‌پور)
گروه نویسندگان
مصطفی طالبی؛ به روایت مژگان کشاورزیان همسر شهید (جلد دوم)
مرجان فولادوند
عباس رمضانی
غریب قریب: زندگینامه مهاجر افغانی شهید رجب غلامی
این مادر آن پسر
گروه نویسندگان
مهاجر (زندگینامه و خاطراتی از سردار شهید مهندس محمود شهبازی)