کتاب طاهر خان طومان
زندگی شهید مدافع حرم، سیدرضا طاهر
معرفی کتاب طاهر خان طومان
طاهر خانطومان روایت زندگی شهید مدافع حرم سید رضا طاهر به قلم مصیب معصومیان است.
مصیب معصومیان خاطرات مربوط به شهید سیدرضا طاهر از اعضای لشکر ۲۵ کربلا را در ماه رمضان سال ۱۳۹۶ گردآوری کرده است که در دو بخش خاطرات خانواده و بستگان و خاطرات دوستان و همرزمان میخوانید.
خواندن کتاب طاهر خانطومان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
علاقهمندان به ادبیات پایداری و سرگذشتنامههای شهدا
جملاتی از کتاب طاهر خانطومان
بچههای مذهبی، در محل هیئتی برپا کرده بودند به نام هیئت انصارالمهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف و سیدرضا هم هیئت را خیلی دوست داشت، کارهایش را هم انجام میداد. رئیس این هیئت هم دامادمان آقای رزاقی بود. سالها از برپایی این هیئت می گذشت سید رضا بزرگ شده بود. یک روز آقای رزاقی آمد و به او گفت:
ـ آقا رضا می خوام جلسه انصارالمهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف رو تعطیل کنم.
مثل این که اتفاق عجیب و غیر منتظره ای افتاده باشد، گفت:
ـ چرا؟ برای چی؟
آقای رزاقی گفت: به خاطر اینکه بودجه نداریم.
آقا رضا کمی فکر کرد و گفت:
با چقدر پول مشکل هیئت حل می شه؟
گفت: حداقل ۱۰۰ هزار تومان
گفت: من بهت می رسونم تا برنامه ها و جلسات هیئت برسید.
آقای رزاقی هم گفت:
باید این مبلغ همین الان دستم باشه تا بتونم وسیله های هیئت و بخرم و همه رو جمع کنم.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب طاهر خان طومان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
مشخصات کتاب
| شابک | ۹۷۸۶۰۰۸۸۵۷۴۳۳ |
| تعداد صفحهها | ۱۶۴ صفحه |
| قیمت کتاب | ۷۸۰۰ تومان |
عالی و تاثیرگذار
خوشحالم که تونستم با خواندن این کتاب با شهید آشنا شم هرچند که دوست داشتم بیشتر از ایشون بدونم این کتاب ، شخصیت شهید رو از زبان افراد مختلف روایت میکنه و بنظرم اینجور کتاب ها ما رو با حقیقت...بیشتر