کتاب مبنا و معنای برنامه درسی پنهان
معرفی کتاب مبنا و معنای برنامه درسی پنهان
دکتر رحمتاله مرزوقی، فهیمه کشاورزی و نصراله نوروزی نگاهی نو به به انواع برنامههای درسی انداختهاند و مفهوم برنامه درسی پنهان را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادهاند. حاصل مطالعات این نویسندگان در کتابی با عنوان مبنا و معنای برنامه درسی پنهان، پیش روی شما قرار دارد.
درباره کتاب مبنا و معنای برنامه درسی پنهان
نویسندگان کتاب مبنا و معنای برنامه درسی پنهان کوشیدهاند تا در درجه نخست تعریف دقیقی از مفهوم برنامه درسی پنهان ارائه کنند و به تشریح بنیانهای نظری آن بپردازند. در ادامه نیز دستهبندی جامعی از رویکردها و مواضع مرتبط ا آن ارائه کنند. این کتاب با تشرحی بر انواع برنامههای درسی آغاز میشود. باید خاطرنشان ساخت درمجموع بیش از ۲۰۰ نوع برنامه درسی وجود دارد. در ادامه پس از طبقهبندی و تفکیک انواع برنامههای یاد شده، موضوع اصلی کتاب یعنی برنامه درسی پنهان مطرح میشود.
خواندن کتاب مبنا و معنای برنامه درسی پنهان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
مطالعه کتاب مبنا و معنای برنامه درسی پنهان را به محققان، مدرسان، دانشجویان و دانشپژوهان رشتههای مطالعات برنامه درسی، علوم تربیتی و انسانی پیشنهاد میکنیم.
جملاتی از کتاب مبنا و معنای برنامه درسی پنهان
درخصوص تعداد انواع برنامههای درسی باید گفت که بیش ار دویست نوع از انواع برنامههای درسی وجود دارند که دارای تعدد و گوناگونی مفهومی و معنایی فراوانی هستند. به همین دلیل نیز توجه به راهبرد (طبقهبندی) بهعنوان شیوهای منطقی برای برونرفت از معضل و مناقشه تعریف انواع برنامههای درسی نیز، امری اجتناب ناپذیر است. به عبارت دیگر، راهبرد طبقهبندی اقدامی بسیار موثر و کارآمد برای حل مناقشه تعریف است و به جای آنکه تک تک برنامههای درسی تعریف شوند، میتوان آنها را در درون طبقات قرار داد و آنگاه به تعریف آنها از منظر طبقهای که به آن متعلقاند، پرداخت. اما در ارتباط با استفاده از راهبرد و شیوه طبقهبندی لازم است که چند کار انجام شود. نخست آن که انواع طبقات مشخص شود و هر طبقه براساس ویژگیهای کلی آن تعریف شود. ثانیا انواع برنامههای درسی مرتبط با هر طبقه در درون آن طبقه قرار گیرد. برای مطالعهی جملههای بیشتری از کتاب مبنا و معنای برنامه درسی پنهان، بخش نمونه کتاب را رایگان دانلود کنید
فهرست مطالب کتاب مبنا و معنای برنامه درسی پنهان
• فصل اول: گونهشناسی انواع برنامههای درسی
• فصل دوم: معنا و حدود فلسفه برنامه درسی پنهان
• فصل سوم: نظریهها، رویکردها و روند تحقیقات در حوزه برنامه درسی پنهان
• فصل چهارم: تعریف و انواع برنامه درسی پنهان
• فصل پنجم: انواع برنامههای درسی مدارس
• فصل ششم: تعریف و انواع برنامه درسی نال
• فصل هفتم: برنامه درسی پنهان در آموزش عالی
• فصل هشتم: ارزیابی روند تحقیقات برنامه درسی پنهان در ایران
حجم
۱٫۶ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۲۰۴ صفحه
حجم
۱٫۶ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۲۰۴ صفحه