کتاب مژده بهار
خواندن نظراتمعرفی کتاب مژده بهار
«مژدهی بهار» رمانی عاشقانه نوشته شکوفه شهبال درباره دختری به اسم شادی است. او یک اصیلزاده نجیب است که نوجوانی و جوانیاش در دورهی انقلاب و هشت سال دفاع مقدس سپری
میشود. پس از گرفتن دیپلم همزمان کار میکند و وارد دانشگاه میشود تا اینکه خبر میدهند کیوان عشق دوران نوجوانیاش از خارج برگشته است...
کات
دل بازنغمه نائینی
تقاص (جلد اول)هما پوراصفهانی
تقاص (جلد دوم)هما پوراصفهانی
۴,۵۰۰۷۰%
من نپسندیدم کل رمان حواشی بود و از ٨٠٠ صفحه شاید ٥٠ صفحه هم رمان نبود شخصیت ها با هم دیالوگ نداشتن یا اگر داشتن خیلی بی سر و ته بود و یهو قطع میشد و دوباره میرفت تو حواشی توضیحات
بی سر و ته
خیلی خوبه
این کتاب چند وجه متفاوت داره. از نظر تاریخ نگاری وسرگذشت نویسی نمره اش بیست بود.ولی خوب نمی شه بهش گفت رمان خوب فراز وفرود داستان کم بود. یه جورایی همه کاراکترها تو اوج بودن وتو اوج موندن. واین از جذابیت داستان کم می
خیلی لوس بود 😒
قلمشون عالی وزیباست
اولین اثر خانم شهبال با نثری روان .برای من فوق العاده جالب بود و پر از نوستالژی.چند تا از نسخه چاپی ش رو خریدم و به دوستام و همکارام هدیه دادم
تاریخ معاصر ایران، تاریخ جنگ و رشادتهای مردمان غیور این مرز و بوم چیزی نیست که قابل فراموشی باشد، چه بسا که اگر این جوانان نبودند دختران و زنان این سرزمین الان در این جایگاه نبودند که ارامش خاطر در
تاریخ معاصر به خوبی در قالب رمانی شیرین به نگارش آمده ممنون از نویسنده
کتابی برگرفته از وقایع تاریخی معاصرکه بسیارشیرین و خواندنی است. گریز از تلخی های جنگ هنر نویسنده است. به شدت توصیه می کنم