دانلود و خرید کتاب مژده بهار شکوفه شهبال

انتشارات:انتشارات سخن
امتیاز:
۳.۸از ۲۸ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب مژده بهار

«مژده‌ی بهار» رمانی عاشقانه نوشته شکوفه شهبال درباره دختری به اسم شادی است. او یک اصیل‌زاده نجیب است که نوجوانی و جوانی‌اش در دوره‌ی انقلاب و هشت سال دفاع مقدس سپری می‌شود. پس از گرفتن دیپلم همزمان کار می‌کند و وارد دانشگاه می‌شود تا اینکه خبر می‌دهند کیوان عشق دوران نوجوانیاش از خارج برگشته است...
a_maryam
۱۳۹۸/۰۶/۰۱

من نپسندیدم کل رمان حواشی بود و از ٨٠٠ صفحه شاید ٥٠ صفحه هم رمان نبود شخصیت ها با هم دیالوگ نداشتن یا اگر داشتن خیلی بی سر و ته بود و یهو قطع میشد و دوباره میرفت تو حواشی توضیحات

fateme68
۱۴۰۱/۰۵/۰۸

بی سر و ته

Bahareh Ghofrani
۱۳۹۸/۰۵/۱۸

خیلی خوبه

دوستدار حضرت آقا
۱۴۰۳/۰۶/۲۴

این کتاب چند وجه متفاوت داره. از نظر تاریخ نگاری وسرگذشت نویسی نمره اش بیست بود.ولی خوب نمی شه بهش گفت رمان خوب فراز وفرود داستان کم بود. یه جورایی همه کاراکترها تو اوج بودن وتو اوج موندن. واین از جذابیت داستان کم می

mohi
۱۴۰۲/۰۶/۰۳

خیلی لوس بود 😒

۱۴۰۳/۰۷/۰۲

قلمشون عالی وزیباست

sara
۱۴۰۳/۰۶/۳۰

اولین اثر خانم شهبال با نثری روان .برای من فوق العاده جالب بود و پر از نوستالژی.چند تا از نسخه چاپی ش رو خریدم و به دوستام و همکارام هدیه دادم

۱۴۰۳/۰۶/۲۸

تاریخ معاصر ایران، تاریخ جنگ و رشادتهای مردمان غیور این مرز و بوم چیزی نیست که قابل فراموشی باشد، چه بسا که اگر این جوانان نبودند دختران و زنان این سرزمین الان در این جایگاه نبودند که ارامش خاطر در

۱۴۰۳/۰۶/۲۷

تاریخ معاصر به خوبی در قالب رمانی شیرین به نگارش آمده ممنون از نویسنده

۱۴۰۱/۰۲/۱۴

کتابی برگرفته از وقایع تاریخی معاصرکه بسیارشیرین و خواندنی است. گریز از تلخی های جنگ هنر نویسنده است‌. به شدت توصیه می کنم

داداش کیوان می‌گفت مردم فقط لاستیک و اینا آتیش می‌زدن تا گازهای اشک‌آور رو که به طرفشون شلیک می‌شد خنثی کنند، ولی یه عده ریخته بودن بانک‌ها هتل‌ها چه می‌دونم مشروب فروشی‌ها، سینماها و ساختمونا رو آتیش می‌زدن؛ با اونا کاری نداشتن معلوم شد ساواکی بودن و به نظامیا دستور داده بودن جلوشونو نگیرن. ژاله فنجان خالی شده را روی میز قرار داد: ــ آره عزیزم داداشت درست می‌گه. مخصوصا اول به مشروب فروشی‌ها حمله می‌کردن که مردم فکر کنن انقلابیای مذهبی هستن.
دردونه

۷۰%