کتاب پنجاه داستانک آموزشی و انگیزشی (برای کودکان و نوجوانان)
معرفی کتاب پنجاه داستانک آموزشی و انگیزشی (برای کودکان و نوجوانان)
در این کتاب پنجاه داستانک آموزشی و انگیزشی کودکانه میخوانید. این داستانهای را پارسا بامشادی و شادی انصاریان با هدف آموزش به کودکان نوشتهاند.
داستانگویی و قصهپردازی یکی از راههای آموزش است زیرا از گذشته تا کنون این روش یکی از اثرگذارترین روشهای تربیت بوده و هنوز هم اعتبار و جایگاه خوبی در آموزش دارد. زیرا کودک با شخصیت داستان مورد نظر ارتباط تنگاتنگی برقرار میکند، با او همذات پنداری میکند و ناحودآگاه الهام و تاثیر میگیرد.
دباره کتاب پنجاه داستانک آموزشی و انگیزشی
داستانهای این کتاب بر موضوعات گوناگون اخلاقی و رفتاری مثل خودشناسی، ایمان، نیکی به پدر و مادر، صبر و تلاش، امیدواری، بخشندگی و..... تمرکز دارند. در پایان هر داستاک هم پیام آن در بخشی به اسم آموزه آمده است.
جملاتی از کتاب پنجاه داستانک آموزشی و انگیزشی
پسر دومش به سویش دوید و به او گفت: «چه کار میکنید پدر؟ خانه در حال سوختن است و شما فقط نگاه میکنید؟». پدر گفت: «تو خبر نداری. دیروز برادرت خانه را فروخته است». پسر گفت: «ولی ما فقط نیمی از پول آن را گرفتهایم و هنوز کاملاً تسویه نکردهایم. شک دارم که با این وضعیت آن مرد هنوزم قصد خرید اینجا را داشته باشد».
دوباره اشک به چشمان پدر آمد و ضربان قلبش تندتر شد. تا اینکه پسر سومش آمد و گفت: همین الان از پیش آن مرد میآیم. او به من گفت: مشکلی نیست که خانه سوخته است یا نه. این خانه مال من است و میخواهم پولی را که قبلا قرار گذاشته بودیم بپردازم. نه شما و نه من هیچکدام نمیدانستیم که ممکن است خانه آتش بگیرد». پس همه بدون نگرانی به تماشای خانۀ در حال سوختن ایستادند.
عااااالیه ولی دو تا داستانش رو من دیدم
بسیار عالی ، جهت کار پژوهشی کودک و نوجوان ازش استفاده کردم و راضی ام