کتاب خود برتر؛ خودت باش، تنها کمی بهتر!
معرفی کتاب خود برتر؛ خودت باش، تنها کمی بهتر!
«خود برتر؛ خودت باش، تنها کمی بهتر!» کتابی نوشته مایک بایر، مربی حرفهای رشد فردی و زندگی، بنیانگذار و مدیر عامل CAST Centers است؛ جایی برای مراجعه هنرمندان، ورزشکاران، مدیران و هر کسی که میخواهد با موفقیت و شادی زندگی کند.
بایر در این کتاب با شما بسیار روراست و بیتعارف درباره خودتان، زندگیتان، قابلیتهایتان و توانتان برای تغییر صحبت میکند. در این کتاب ۱۳ فصلی شما گام به گام با مایک بایر پیش میروید. در چهار فصل اول درباره پیریزی تغییرات زندگی میخوانید و برای رویارویی با آنها آماده میشوید. در فصلهای پنجم تا یازدهم کتاب شما یادمیگیرد که منظور از تغییر چیست و درک شفافتری از تغییرات پیدا میکنید. در فصل دوازدهم شما آمادگیهای لازم برای تغیر و بهبود را پیدا میکنید و در فصل انتهایی کتاب سفر خود در راستای رسیدن به خود برتر را آغاز میکنید.
در میان صفحات کتاب، مایک، مربی زندگی شما خواهد بود و در این سفر، شما را بهسوی مجموعهای از پرسشهای عمیق و برانگیزاننده هدایت میکند که احتمالا هیچگاه آنها را پیش از این از خود نپرسیدهاید.
او مردم را دقیقا همانگونه که هستند میبیند، بدون هیچ پیشقضاوتی و سپس آنها را بهتدریج و دلسوزانه بهسوی خود واقعی و اصالتشان هدایت میکند. طی مطالعهٔ این کتاب، وقتی جنبههای مختلف زندگی خود را در مسیر دستیابی به خود برتر واکاوی میکنید، کاملا متوجه این همراهی و نیز پیشرفت عظیم و هدفدار خود خواهید شد.
این کتاب دریچهای است به سوی خودکاوی و تجربه به زیستی با خود اصیل و معتبرتان.
کتاب خوبیه ولی حاشیه زیاد داره...زیاد پرو بال داده تا به نکته ی اصلی اشاره مستقیم کنه که حوصله سر بره
خوب بود من توصیه می کنم