کتاب زندگی خانم کاتیوشا ب. و همکاران تمام فلزی اش
خواندن نظراتمعرفی کتاب زندگی خانم کاتیوشا ب. و همکاران تمام فلزی اش
«زندگی خانم کاتیوشا. ب و همکاران تمام فلزیاش» داستانی تخیلی نوشته لیلا پاپلی یزدی است.
خانم کاتیوشا.ب کارمند نیمهانسان- نیمه اسلحه یک سازمان است که حیوانات آن را میچرخانند و او در اداره موش های کور کار میکند. او ماند دیگر شهروندان نیمه انسان و نیمه اسلحه شهر است اما رازی دارد که اگر فاش شود ممکن است حتی جانش در خطر باشد. او کتاب میخواند، آن هم در محیطی که کتابخانهاش تنها ۱۰۰ کتاب تاییدشده دارد. او از راه کتاب خواندن به دنیایی جدید و پویا قدم میگذارد.
در این کتاب شما در هر سطر و صفحه بیشتر از فضای عجیب داستان تعجب میکنید. بستنی با طعم گوشت خام و خون، اداره جورابهای نشسته و خیلی چیزهای دیگر. در این داستان سمبلیک انسانها و اسلحهها با هم ازدواج میکنند و بچههای دورگه به دنیا میآورند، حشرات و حیوانات سرپرست و رئیسند و...
«نخبههای حزب اسلحه به محض آنکه قدرتشان تثبیت شد و بخش نامه ازدواج آدمها و اسلحهها را الزامی کردند، شروع کردند به پرچ کردن ورقههای فلز روی بدن آدمها. قرار نبود کسی تمام گوشتی بماند. مشکل این بود که آدمها موجودات به غایت ضعیفی بودند. فرو رفتن میخ به تنشان را طاقت نمیآوردند، جای زخمها آماس میکرد و میمردند. همین شد که جمعیت شهر در ظرف کمتر از دو ماه نصف شد. بیمارستان مرکزی با انبوه جسد گندیدهٔ آدمها پر شده بود،»
با خواندن این داستان شاید احساس کنید داستانی شیبیه به دهکده حیوانات یا مثالی بهتر،۱۹۸۴ اورول میخوانید چون این داستان هم قرار است با دید انتقادی به قربانی شدن آدمها و له شدنشان زیر بار تکنولوژی، سلطه و جنگ با مغزهای تحت فرمان و بسته بپردازد:
«وقتی کاتیوشا ب. تقریباً ده ساله شده بود، جامعه با این تغییرات ژنتیکی تبدیل شده بود به جامعهای لایه لایه. بالاتر از همه اسلحهها بودند یا آنها که مثل رئیس جمهور ادعا میکردند که غلاف تمام فلزی اند. آنها رئیس همهٔ ادارهها بودند یا نمایندههای مجلس و وزیر. لایه دوم دورگهها بودند، کسانی مثل کاتیوشا. آنها میتوانستند شغلهای ارشد را بگیرند، درس بخوانند و کتابهایی که هیئت ادارهٔ موش کور «غیرمخرب» اعلام میکرد را از تنها کتابخانهٔ قانونی شهر که بیش از صد کتاب نداشت، قرض بگیرند. لایه بعدی حیوانهای تغییر یافته بودند گربهها و مارها و موشها و گرازها و حتی روباهها، شایع شده بود آزمایشگاه دولت جدیداً روی گونههای نوین کلاغ هم کار میکند.»
عدد چیست
۲۰۰ لذت سفرپیام ادیب
جامع التواریخ؛ جلد اولرشیدالدین فضلاللههمدانی
طب فشارامیر قاسمی
جهانگردی گردشگریهوشنگ اسدزاده
نحوه پیاده سازی انبار داده مبتنی بر پلتفرم ODI 12C پیشرفتهشرکت اوراکل (مدیریت محصول ODI)
ترجمه عرایس البیان فی حقایق القرآن (جلد پنجم)روزبهان بقلی شیرازی
اخلاق مهار جنگ (دفتر اول)مرتضی رحیمی نژاد
چرا شما را نمی گیرن و آخرش چی میشه؟صادق زیباکلام
داستان بدن انساندانیل لیبرمن
ما هیچ نمی دانیمجورج چم
قواعد حداقل استاندارد سازمان ملل متحد برای رفتار با زندانیان (قواعد نلسون ماندلا)نشریه جنرال اسمبلی
پاییز باب همایونمحمد محمودی
سرمایه داری مردیانیس واروفاکیس