معرفی کتاب فشن
«فشن» یا به زبان فارسی «مد» یا «سبک» در هر زمینه مطالعاتی از نظریهپردازی آکادمیک گرفته تا رقص و مبلمان و اقلام مصرفی و رفتاری مشاهده میشود اما به طور عمومی بیشتر منظور از آن مدهای مختلف پوشاک است.
در کتاب حاضر ربکا آرنولد با رویکردی جامعهشناسانه به موضوع «فشن» و کارکردهای آن در صنعت و رابطهاش با مفاهیم کلانتر فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی پرداخته است.
فشن از دههٔ ۱۹۶۰ به این سو موضوع مباحث جدی آکادمیک بوده و مثل «متن» و «شیء» و «ایماژ» تحلیل شده است. از آن زمان، از زوایای متعدد و مهمی در مورد فشن مطالعه شده است. طبیعتِ میانرشتهای مطالعاتِ آن بازتابِ رابطهاش با زمینههای تاریخی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی، و مقولات خاصتری نظیر جنسیت و قومیت و طبقه است.
فشن نه صرفاً لباس است و نه صرفاً مجموعهای ایماژ، بلکه جلوهای پویا از فرهنگ مادی و بصری است که نقش مهمی در زندگی اجتماعی و فرهنگی ایفا میکند. فشن از بازوهای اقتصادی مهم جهان است، جزء ده صنعت مهم در کشورهای توسعهیافته است. فشن به بدنهای ما و نحوهٔ نگاه ما به بدن دیگران شکل میدهد. میتوان از آن چون ابزاری خلاق برای بیان هویتهای متفاوت یا، برعکس، برای تحمیل معیاری از زیبایی و مقبولیت به همه بهره گرفت. مسائل اخلاقی و عُرفی مهمی را برمیانگیزد و با هنرهای زیبا و فرهنگ عامه در ارتباط است. این کتاب مختصر، با تأکید بر پوشاک زنان بهعنوان عرصهٔ غالبِ دیزاینِ فشن نوشته شده، اما نمونههای متعددی از پوشاک مردان را هم مثال آورده است. این کتاب بر مراحل متأخر توسعهٔ فشن تمرکز دارد، اما به پیشینههای مهم آن پیش از سدهٔ نوزدهم نیز رجوع میکند تا چگونگی تکامل آن را نشان دهد؛ فشن غربی را همچون صنعت مسلط فشن بررسی میکند، اما در این سلطه نیز تردید میکند و نشان میدهد که چگونه دیگر نظامهای فشن در کنار آن تکامل و با آن همپوشانی یافتهاند.
آرنولد در این اثر خواننده را با عرصه های بههم پیوسته صنعت فشن آشنا میکند و نشان میدهد که فشن چگونه طراحی میشود، ساخته میشود، به فروش میرسد و ارتباط آن با زندگی اجتماعی و فرهنگ ما چیست.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب فشن و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | فشن |
مبانی زیباشناسیپیر سوانه
هوش مصنوعی و تحولات جدید در هنر، طراحی و نقاشیمجید هاتفی
اصول متحرکسازی کارکتر مفاهیم پیشرفتهاریک گلدبرگ

عالی وفوق العاده ای کاش رایگان می بود
نظر من اینه که ترجمه ش خیلی بد و ثقیله متاسفانه فقط همین انتشارات و همین مترجم موجوده