کتاب تدابیر بصری در طراحی پوشاک زنان
معرفی کتاب تدابیر بصری در طراحی پوشاک زنان
کتاب تدابیر بصری در طراحی پوشاک زنان نوشته زهرا رهبرنیا و زهرا رستمی است. این کتاب، کتاب کمک آموزشی رشته های طراحی دوخت، طراحی لباس، طراحی پارچه، گرافیک و تصویرگری است.
درباره کتاب تدابیر بصری در طراحی پوشاک زنان
انسان، تمایلی فطری به زیبایی دارد؛ او زیبایی را در طبیعت جستجو کرده و یا به خلق آن میپردازد. زیبایی خلق شده توسط انسان، همان هنر است که به اندازەی عمر انسان بر روی کرە خاکی قدمت داشته است. در ابتدا هنر با اهداف جادویی، ازدیاد نسل حیوانات و غلبه بر آن ها در هنگام شکار و... خلق میشد. امروزه نیز هنری که خلق میشود دارای هدف است؛ این هدف میتواند جنبە تزیینی صرف داشته باشد، برای رساندن پیام و مفهوم باشد؛ و یا کاربردی روزمره داشته باشد.
کتاب تدابیر بصری در طراحی پوشاک زنان سعی دارد این حس را در طراحی و ساخت پوشش زنان در دورههای مختلف تاریخ تا همین امروز بررسی کند.
خواندن کتاب تدابیر بصری در طراحی پوشاک زنان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام دانشجویان و علاقهمندان حوزه پوشاک پیشنهاد میکنیم
این کتاب فوق العاده هست ،به همه پیشنهاد میکنم،لطفا کتاب های بیشتری رو در این زمینه موجود کنید خیلی کم هستند این کتاب توضیحاتش هم به صورت تصویری هست و شما میتونید بهتر متوجه بشین ،به نظرم انتخاب خوبی هست
لطفا نمونه ی بهتری بزارید
میخواستم نمونه ببینم و بخرم اما متاسفانه فقط تا فهرست بود ☹️
عالی
کتاب خیلی خوبیه، عنوان با محتوای کتاب تطابق داره برخلاف خیلی از کتابهای این حوزه که بعد خریدن پشیمون میشی و پولت هدر میره
بسیار عالی و کاربردی
استاد عزیزم بینظیرییییی❤️❤️