معرفی و دانلود کتاب شرح صفا؛ زندگی و تعالیم عرفانی شیخ صفی‌الدین اردبیلی pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب شرح صفا؛ زندگی و تعالیم عرفانی شیخ صفی‌الدین اردبیلیsubscriptionAvailable

کتاب شرح صفا؛ زندگی و تعالیم عرفانی شیخ صفی‌الدین اردبیلی

۵.۰ امتیاز(از ۵ رأی)
امیر رجبی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب شرح صفا؛ زندگی و تعالیم عرفانی شیخ صفی‌الدین اردبیلی

کتاب «شرح صفا»، زندگی و تعالیم عرفانی شیخ صفی الدین اردبیلی، عارف بزرگ و نام‌دار ایرانی است که تاثیر بزرگی بر فرهنگ و تمدن ایران‌زمین داشته است. شیخ صفی الدین اردبیلی، عارف بزرگ و نامدار قرن ۷و ۸ هجری، از چهره‌های درخشان عرفان و معنویت و از عالمان برجسته و عارفان وارسته‌ای است که با رویکردی اجتماعی به عرفان، تاثیر فراوانی بر فرهنگ و تمدن ایرانی - اسلامی نهاده و نقش مهمی در تاریخ ایفا نموده است. آموزه‌های معنوی شیخ صفی الدین اردبیلی که همچون بسیاری از علما و عرفای بزرگ این سرزمین، ریشه در شریعت نبوی و تعالیم اسلامی دارد، میراث معنوی گرانقدری محسوب می شود که در بحران معنویت امروز جهان می‌تواند راهگشای کسب معرفت و راهنمای رسیدن به حقیقت باشد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب شرح صفا؛ زندگی و تعالیم عرفانی شیخ صفی‌الدین اردبیلی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابشرح صفا؛ زندگی و تعالیم عرفانی شیخ صفی‌الدین اردبیلی
موضوعتصوف و عرفان، زندگی‌نامه
نویسندهامیر رجبی
انتشاراتانتشارات سوره مهر
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۷/۰۲/۰۹
فرمت کتابPDF

گمنام
۱۳۹۹/۰۲/۲۴

عالی عالی هرچی بگم کمه واقعا دستت محقق و نویسنده اش درد نکنه با یکی از بزرگان و اولیای الهی و عارفان آشنا شدم کسانی دوستدار عرفان و سیر و سلوک هستند و دنبال نکات اخلاقی ناب هستند حتما مطالعه کنند و البته...بیشتر

alimsvi0
۱۴۰۲/۰۵/۱۳

اگر شما دنبال درس زندگی شیوه زیستن و دنبال سلوک عشق هستید و میخواید آدم با صفایی بشید شکی نیست ارزش تایم و پولتون رو داره++

امام شناسی از دیدگاه علامه حسن حسن زاده
فرهنگ کنایات دیوان خواجه حافظ شیرازی
علی رزاقی شانی
شرح مثنوی معنوی؛ جلد پنجم
ناهید عبقری
اورژانس های طبی پیش بیمارستانی میانی (جلد اول)
برایان بلدسو
تفسیر سوره واقعه
گروه تدوین متون درسی
شرح مثنوی معنوی؛ جلد دوم
ناهید عبقری
جامع التواریخ: تاریخ ایران و اسلام (جلد۱)
رشیدالدین فضل‌الله‌همدانی
تبسم نور