کتاب خانههای برکتزا
خواندن نظراتمعرفی کتاب خانههای برکتزا
کتاب «خانههای برکتزا» با لحنی شیرین و روان، دربارهی عواملی سخن میگوید که به طور کامل از آنها غافلیم ولی در عین حال، عامل برکت و رحمت در زندگی ما هستند. بگذارید بهتر بگویم: «کسانی» که واسطهی خداوند برای رساندن برکت و فضل و رحمت به مخلوقات هستند و ما در زندگی امروز خود از آنها غافلیم و در عوض، برای برکت یافتن به دنبال عواملی پوچ و توخالی هستیم که خود محتاج، ترحّم دیگریاند.
«اسماعیل شفیعی سروستانی» در ابتدای این کتاب میگوید:
عبارات دلنشین و گوشنواز «مبارک باد»، «تبریک عرض میکنم» و «خدا برکت دهد» سهم بزرگی از گفتار روزانه همه ما را به خود اختصاص میدهد؛ به ویژه در اعیاد ملّی و مذهبی و مراسم و برنامههای شادیبخش، همچون ازدواجها و تولّدها؛ امّا کمتر شخصی از همه منظور و مفهوم نهفته در پشت این عبارات و از منشأ و مشرب آنچه که آن را «برکت» و «مبارکی» میخوانند، آگاهی دارد.
در آیات متعدّدی از «قرآن کریم» و مجموعه ادعیّه و زیارات رسیده از حضرات معصومان(ع) نیز به کرّات از این واژگان و مفاهیم مرتبط با آن استفاده شدهاست.
برخی از این ادعیّه و زیارات، آکنده از توصیفاتی دلنشین و گوشنواز درباره «برکت و مبارکی» است، عباراتی که حضرات معصومان(ع) را باعث برکتافزایی و مبارکی معرّفی میکند؛ بلکه از حجج الهی، به عنوان «مساکن برکةالله» یادمیکنند.
عباراتی که همه حکمت و علم الهی درباره آن ذوات مقدّسه، آن توصیفات را حمایت میکند. در فرازی از «دعای جامعه»، از حضرات معصومان(ع) با عبارت «مساکن برکةالله» یاد شدهاست.
عنوان «خانههای برکتزا» در واقع، ترجمه فارسی آن عبارت آسمانی است.
ولایت ولی الله
اسماعیل شفیعی سروستانی
از قله عاشورا تا دریای ظهوراسماعیل شفیعی سروستانی
بوی مهربانیاسماعیل شفیعی سروستانی
بهترین آفریده خداوند؛ اوصاف حضرت امیرالمومنین (ع) از زبان مشایخ اهل سنتعبدالرحیم مبارک
سیره کاظمیجواد محدثی
برای آمدنتحسین درگاهی
پیشدرآمدی بر روانشناسی کوانتمیاحمد حلت
داستان ورزش غرب (سیر تحول تاریخی و فرهنگی ورزش غرب)اسماعیل شفیعی سروستانی
تربیت پهلوانیاسماعیل شفیعی سروستانی
جاهلیت مدرن در رویارویی با امام زمان (ع)
اسماعیل شفیعی سروستانی
قوم نشانشده (نقش ایران و ایرانیان در واقعه شریف ظهور)اسماعیل شفیعی سروستانی
تاریخ فرهنگی قبیلهی لعنت، جلد هشتم (ایلومیناتی، سیزده خاندان تاجدار، سیزده خط خونین)اسماعیل شفیعی سروستانی
تاریخ فرهنگی قبیله لعنت، جلد اول: (بنمایه رویگردانی از خدا)اسماعیل شفیعی سروستانی
بنیاسماعیل، بنیاسرائیل و آخرالزماناسماعیل شفیعی سروستانی
پیشگویی ها و آخرالزماناسماعیل شفیعی سروستانی
محرمانه، مستقیماسماعیل شفیعی سروستانی
بوی مهربانیاسماعیل شفیعی سروستانی
تاریخ فرهنگی قبیله لعنت (جلد دوم، کاهنان معبد جادو)اسماعیل شفیعی سروستانی
تاریخ فرهنگی قبیله لعنت (جلد چهارم، الیگارشی حاخامی، تلمود و کابالا)اسماعیل شفیعی سروستانی
رویکرد منجی گرایانه در عصر مدرنیته
سیرهی حکومتی امام مهدی (عج)محمد محمدی ریشهری
سوار در برفمریم ضمانتییار
سحرنامهرضا اسماعیلی
معرفت امام زمان (عج) و تکالیف منتظرانابراهیم شفیعی سروستانی
حیدرنامه؛ گزیدهای از حماسههای علوی از عهد صفویه تا عصر حاضرسیدعلی کاشفی خوانساری
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
قیمت کتاب ها در فضای مجازی واقعا بالاست.یه کاری کنید که مردم علاقمند به کتابخونی بشن.
سلام علیکم کتاب مطلب تازه ای ندارد ،مطالبی هستند که کلاس اول ابتدایی آموزش داده شده
کتاب خیلی مفیدی بود امیدوارم بقیه دوستان نیز استفاده کنند
عالی
خیلی بی محتوا، بی سر و ته، مطالب بی معنی، مطالب بی ربط، صدتا آیه از قرآن مقدس کنار هم گذاشته که نه به اسم کتاب ربطی دارن و نه به هم مربوطن، اصلا هیچ مطلب مفیدی نداشت