کتاب راز نگین سرخ؛ زندگینامهی داستانی سردار شهید محمود شهبازی
خواندن نظراتمعرفی کتاب راز نگین سرخ؛ زندگینامهی داستانی سردار شهید محمود شهبازی
«راز نگین سرخ» زندگینامه داستانی سردار شهید مهندس محمود شهبازی، فرمانده سپاه همدان و جانشین لشکر ۲۷ محمد رسول الله (ص) به قلم حمید حسام است. کتاب حاوی خاطرات شهید از زبان خانواده و همرزمانش است. حوادث این داستان گوشهای از فراز و نشیبهای دفاع مقدس از آغازین روز جنگ تا هنگام آزادی خرمشهر را نشان میدهد.
«کاش یه بارم که شده، لب باز کنی و به من بگی چکارهای؟ معلم قرآنی، درس مهندسی میخوانی یا یه بسیجی هستی؟
مادر در خیالش با محمود حرف میزد. میپرسید؛ اما جواب نمیشنید. هر بار که او را میدید، چشمانش نور میگرفت، لبش به خنده وا میشد؛ اما گوشهٔ دلش همچنان نگران او بود. فکر بدرقه عذابش میداد. دستپاچه میشد و میزد به حیاط یا زیر سر در میایستاد؛ با قرآن و اسپند؛ اما این دفعه دل و دماغ دفعات قبل را نداشت. نشست کنار حوض. این پا و آن پا کرد و منتظر محمود ماند. باز طاقت نیاورد. چشمش به آبپاش پلاستیکی افتاد. بلند شد و دستهای لرزانش را دور دستهٔ پلاستیکی آن حلقه کرد و گلدانهای قد و نیمقد حیاط را یکییکی آب داد؛ اما باز غرق در خیال محمودش بود. ذهن ناآرام او زندگی نوجوانی و جوانی فرزندش را در بستر زمان مرور میکرد... تا شرشر آبی که از دهانهٔ گلدان سرریز شده بود و روی پلهها میریخت، او را به خود آورد.»
دلیل
فقط غلامِ حسین باشحمید حسام
نه آبی نه خاکیعلی موذنی
خداحافظ سالارحمید حسام
بابانظر: خاطرات شفاهی شهید محمدحسن نظرنژادسیدحسین بیضایی
راز رضوان؛ زندگینامه و خاطرات سردار مقاومت اسلامی عماد مغنیه (حاج رضوان)گروه نویسندگان
۵۲,۵۰۰۵۰%
عالیییییییی بود برای شادی روح شهیدشهبازی صلوات
این کتاب در همین طاقچه از ناشر قبلیش، یعنی روایت ۲۷ بعثت، هم موجوده . هزار تومان ارزانتره و البته توی کتابخونه هم هست اخیرا چاپ کتاب به سوره مهر سپرده شده در هر دو حالت کتاب خیلی خوب و زیباییه
بسیار جذاب
درود خدا به همه شهدای اسلام بخصوص شهید شهبازی وشهید حسین همدانی عزیز...وشهدا مثل یک نمره بیست داخل دفتر قلبمان می مانند وتاابد میدرخشند...
برای من فوق العاده بود 🌱⚘
قلم عاشقانه و ماهرانه از رزم سراسر عشق و شور عارف کامل و سرباز بی نظیر ولایت شهید حاج محمود شهبازی روحش شاد با سپاس از حمید حسام نویسنده بی بدلیل دفاع مقدس
کتاب بسیار عالی،با قلم بی نظیر آقای حسام.خیلی جذاب و تاثیر گذار بود.
سلام و رضوان خداوند متعال بر این شهید والامقام که متأسفانه تاکنون آنطور که باید شناخته نشده است
عالی