کتاب گردشگری و ژئوتوریسم با محوریت ایران
انتشارات:
انتشارات صفر تا صد٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب گردشگری و ژئوتوریسم با محوریت ایران
کتاب «گردشگری و ژئوتوریسم با محوریت ایران» در موضوع صنعت گردشگری و راهکارهای توسعه و پیشرفت آن نوشته شده است. لازمهی ورود به صنعت گردشگری کسب اطلاعات از مبانی و مفاهیم پایه این علم است. در این کتاب مفاهیم و مضامین اصلی این صنعت به صورت کاربردی و مفهومی ارائه شده است.
محوریت کتاب حاضر، صنعت گردشگری زمین و طبیعت (ژئوتوریسم یا زمین گردشگری) است. زمین گردشگری که خود یکی از زیر شاخههای صنعت گردشگری است به گردشگری در جاذبههای طبیعی و ساختارهای زمینشناسی مربوط میشود. جاذبههای طبیعی و زمینشناسی به دلیل ویژگیهای خاصی که در تشکیل خود داشتهاند، بسیار خاص و بیهمتا هستند، به ویژه در سرزمین پهناور ایران که ترکیبی از خرد قارههای متفاوت است ،شاهد طیف خاص و وسیعی از جاذبههای زمینشناسی و طبیعی هستیم.
این کتاب پس از بیان مفاهیم و مبانی علم گردشگری و زمین گردشگری به معرفی جاذبههای زمینشناسی و طبیعی ایران پرداخته است.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب گردشگری و ژئوتوریسم با محوریت ایران و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | گردشگری و ژئوتوریسم با محوریت ایران |
| حجم فایل کتاب | ۳۴.۱۳ مگابایت |
| شابک | ۹۷۸۶۲۲۹۵۶۷۷۲۲ |
| تعداد صفحهها | ۲۸۷ صفحه |
| قیمت کتاب | ۱۴۰۰۰۰ تومان |
مجموعه مقالات دومین سمینار نمایش های آیینی و سنتی![]()
حمیدرضا اردلان
تغذیه ورزشی کارآمدلورن ای. آنتونچی
مسیر تکامل اکوسیستم کارآفرینیبرد فلد
مشق عشق در مکتب اهل بیت (ع)محمد دینپرور
تاثیر سیستم مغزی بر کیفیت و سازگاری زناشوییسارا چزانی شراهی
بدنسازی رزمی؛ کاربردی از حرکات و تغذیه![]()
عادل شیرازی
اشعار خیسعادل شیرازی
درمان با انرژی کی (کیاتسو)عادل شیرازی
سنجش از دوررضا روکی
مبانی دفاع شخصی و حفاظتعادل شیرازی
من قسمت بریده اش رو خوندن.جالب بود.البته بنده در مورد گردشگری اطلاعاتم پایین است
ما نیازمند دانش گردشگری از ابتدای کودکی هستیم، این یک کتاب مفید برای همه سنین برای آموزش مفید گردشگری است که پیشنهاد میکنم همه ایرانیان از امروز شروع به خواندن کنند برای فردای آبادتر و آزاد تر از صنایع سنتی...بیشتر