کتاب قانون روابط موجر و مستاجر گروه پژوهشی انتشارات معید مهر + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب قانون روابط موجر و مستاجر

کتاب قانون روابط موجر و مستاجر

معرفی کتاب قانون روابط موجر و مستاجر

کتاب قانون روابط موجر و مستاجر نوشتهٔ گروه پژوهشی انتشارات معید مهر است. انتشارات معید مهر این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب قانون روابط موجر و مستاجر

کتاب قانون روابط موجر و مستاجر به بررسی قوانین و مقررات مربوط به روابط موجر و مستأجر در ایران می‌پردازد. مباحثی مانند میزان اجاره‌بها، تنظیم اجاره‌نامه، موارد فسخ اجاره، تخلیه عین مستأجره، و حق کسب یا پیشه یا تجارت به تفصیل شرح داده شده است. این کتاب توسط گروه پژوهشی انتشارات معید مهر تهیه و تنظیم شده و برای موجران، مستأجران، و حقوقدانان مفید است.

خواندن کتاب قانون روابط موجر و مستاجر را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب به موجران، مستأجران، وکلا، قضات، و کلیه افرادی که با مسائل مربوط به اجاره‌نامه‌ها و روابط موجر و مستأجر سروکار دارند، پیشنهاد می‌شود. همچنین، برای دانشجویان حقوق و پژوهشگران حوزه حقوق مدنی و تجاری منبعی ارزشمند است.

بخشی از کتاب قانون روابط موجر و مستاجر

"ماده ۱: هر محلی که برای سکنی یا کسب یا پیشه یا تجارت یا به‌منظور دیگری اجاره داده شده یا بشود، در صورتی که تصرف، مصرف برحسب تراضی موجر یا نماینده قانونی او به عنوان اجاره یا صلح منافع و یا هر عنوان دیگری به‌منظور اجاره باشد، اعم از اینکه نسبت به مورد اجاره سند رسمی یا عادی تنظیم شده یا نشده باشد، مشمول مقررات این قانون است."

به اژدهایت دروغ نگفتن را یاد بده (۱۵)
استیو هرمن
زبان دوم و تفکر
علی پیرهانی
بازی نامحدود
سایمون سینک
درباره آزادی (خلاصه کتاب)
جان استوارت میل
نماز، نسل نو و رسالت ما
محسن گلوی
نمایش هاپو فنجانی
اِیمی اسکای کاستر
مجموعه مقالات تخصصی صنعت گاو شیری (کتاب ۶۰)
امید نکوزاده
چرا چند چون به چاه رفتن چامه گان
مهران دشت بزرگی
راهنمای آزمایشگاه فیزیولوژی ورزشی
ژن ام آدامز
توسعه تفکر برون مغزی
آنی مورفی پال
آبی و ابری سفر من به دنیای موفقیت و آرامش (جلد اول)
پوریا تزده
آموزش سواد رسانه‌ای در اتحادیه‌ی اروپا