کتاب افسانههای سرخپوستان؛ قصههای چرا و چگونهی سرخپوستان
دستهبندی:
امتیاز:
از ۳ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب افسانههای سرخپوستان؛ قصههای چرا و چگونهی سرخپوستان
افسانههای سرخپوستان از غنیترین نمونههای ادبیات داستانی جهاناند. این افسانهها مسیری طولانی را سینه به سینه طی کردهاند تا امروز به دست ما برسند. افسانههای سرخپوستی همانند افسانههای دیگر فرهنگها و قومیتها سرشار از لحظات شگفتانگیز و آموزندهای هستند که شیوه قصهگویی ویژهای دارند.
فرانک لیندرمن با جمعآوری جذابترین افسانههای سرخپوستی فرصتی کمنظیر در اختیار علاقهمندان به داستانهای افسانهای گذاشته تا قصههایی که سرشار از آموزههای زندگی است را بخوانند.
بخشی از افسانه «ماه و مادربزرگ» را میخوانید:
«خوب، روزگاری فقط یک مار در سرتاسر جهان وجود داشت و باید بگویم که مار خیلی بزرگی بود. آدم از دیدنش کیف میکرد، زیرا پوستی رنگارنگ داشت. این مار به جامهٔ قشنگش خیلی میبالید، اما قلبی پلید داشت. بیشتر مارها قلب شرور و پلید دارند، زیرا همهٔ مارها از بستگان همان مار بزرگ و درشت اندام هستند.
خوب، هنوز همه چیز را دربارهاش نگفتهام. شاید هم امشب همه چیز را تعریف نکنم. ماه همسر خورشید است و روزی داستانش را برایتان میگویم، اما امشب دربارهٔ مارها میگویم.
میدانید که خورشید زود به بستر میرود و ماه بیشتر اوقات پیش از آنکه او به خانهاش برود، بیرون میآید. گاهی وقتها اینطور نمیشود، اما این قسمتی از قصهای دیگر است.
این مار درشت اندام عادت داشت از کوهی بلند به پیش بخزد و ماه را در آسمان تماشا کند. او عاشق ماه شده بود و ماه هم این موضوع را فهمیده بود، اما اصلاً به مار توجهی نشان نمیداد. ماه از قیافهٔ مار به خاطر لباس قشنگ و اندام همیشه نرم و ملایمش خوشش میآمد.»
سقوط در تاریکی
امیرحسین صمدی
پژوهش روایی در تحقیقات آموزش و یادگیری زبانگری بارکهاوزن
مسئولیت مدنی مشاغل خاصرضا بیرانوند
تصویر مردمتی. جی. کلارک
و چنین گفت مولویمهدی سیاحزاده
آگاهی برترسیدحمیدرضا اشرفی
پروژه شادمانیگریچن رابین
ترجمه و تلخیص تشخیص و مدیریت کلینیکال با متدهای آزمایشگاهی هنری ۲۰۱۷؛ جلد ۳شفیقه عسگری
خطوط راهنمای ACSMلیندا اس. پسکاتلو
کوکی و مهد کودکفریال اسماعیلی یزدی
گرما اول شما را می کشدجف گودل
آینه های سورنا، سورنامهدی میرکیایی
۲۶ دوره آزمون کارگزاری رسمی و نمایندگی بیمه شرکت بیمه جمهوری اسلامی ایرانباقر باقریان کاسگری
مترسک و خدمتکارشفرزاد فربد
فرشتگان در منظومه الهیات آگوستین قدیسالیزابت کلاین
اقلیم داستانرضا صادقی شهپر
آنتولوژی شعر اجتماعی ایرانحافظ موسوی
جادوی قصه ها در هزار و یکشبمسعود میری
مواعظی درباره سفر پیدایشاریگن .
راز عمارت سرخای. ای. میلن
خاک آمریکاجنین کامینز
دنیای قشنگی رو با این داستان ها تجربه کردم...