کتاب معلم مصلح
معرفی کتاب معلم مصلح
مجموعه «اندیشهورزان» نشر افست با هدف مستندسازی دغدغهها، اندیشهها و تجربههای چهرههای ممتاز تعلیم و تربیت ایران نگاشته شده است. هرکدام از کتابهای این مجموعه به یک شخصیت میپردازد و شامل سه بخش تجربه زیسته، گفتوگوها و دستاوردهای آنان است.
تجربه زیسته در قالب زندگینامه داستانی، گفتوگوها به شکل میزگرد با حضور کارشناسان صاحبنظر و دستاوردها شامل سوابق آموزشی و علمی، تالیفات و ترجمهها است.
امید است این مجموعه که به تدریج منتشر میشود در انتقال دیدگاهها و تجربههای صاحبان اندیشه مفید باشد و در ارتقای کیفیت آموزش و پرورش ایران موثر افتد.
این جلد از مجموعه «اندیشهورزان» با نام «معلم مصلح» به جلوههایی از زندگی و تجربههای «استاد احمد صافی» میپردازد.
این کتاب بهترین کتابی هست که در حال خواندنش هستم در این ماه آنقدر جذاب و زیبا و سرشار از تجربه های شیرین از استاد بزرگوار احمد صافی به نکات مهمی اشاره کرده اند که به نظرم برای معلمان و به خصوص
قسمت اول کتاب که زندگینامه اقای صافی بود جذاب بود
من هنوز یک سوم این کتابم نخوندم ولی هر وقت دست میگیرم سخت میتونم رهاش کنم! بدون اغراق کلییییی نکتهی آموزنده و شیرین داره. قلم نویسنده هم روان و جذابه پیشنهاد میکنم مطالعه کنید به ویژه اگر معلم یا دست اندر