دانلود و خرید کتاب معلم مصلح ناصر طاهرنیا
تصویر جلد کتاب معلم مصلح

کتاب معلم مصلح

معرفی کتاب معلم مصلح

مجموعه «اندیشه‌ورزان» نشر افست با هدف مستندسازی دغدغه‌ها، اندیشه‌ها و تجربه‌های چهره‌های ممتاز تعلیم و تربیت ایران نگاشته شده است. هرکدام از کتاب‌های این مجموعه به یک شخصیت می‌پردازد و شامل سه بخش تجربه زیسته، گفت‌وگوها و دستاوردهای آنان است.

تجربه زیسته در قالب زندگی‌نامه داستانی، گفت‌وگوها به شکل میزگرد با حضور کارشناسان صاحب‌نظر و دستاوردها شامل سوابق آموزشی و علمی، تالیفات و ترجمه‌ها است.

امید است این مجموعه که به تدریج منتشر می‌شود در انتقال دیدگاه‌ها و تجربه‌های صاحبان اندیشه مفید باشد و در ارتقای کیفیت آموزش و پرورش ایران موثر افتد.

این جلد از مجموعه «اندیشه‌ورزان» با نام «معلم مصلح» به جلوه‌هایی از زندگی و تجربه‌های «استاد احمد صافی» می‌پردازد.

کتابخوان🤓
۱۴۰۱/۰۶/۱۱

این کتاب بهترین کتابی هست که در حال خواندنش هستم در این ماه آنقدر جذاب و زیبا و سرشار از تجربه های شیرین از استاد بزرگوار احمد صافی به نکات مهمی اشاره کرده اند که به نظرم برای معلمان و به خصوص

- بیشتر
کاربر 8777462
۱۴۰۳/۰۶/۲۹

قسمت اول کتاب که زندگینامه اقای صافی بود جذاب بود

کاربر ۱۵۸۷۶۹۸
۱۴۰۳/۰۳/۳۰

من هنوز یک سوم این کتابم نخوندم ولی هر وقت دست میگیرم سخت میتونم رهاش کنم! بدون اغراق کلییییی نکته‌ی آموزنده و شیرین داره. قلم نویسنده هم روان و جذابه پیشنهاد می‌کنم مطالعه کنید به ویژه اگر معلم یا دست اندر

- بیشتر
«از شما می‌خواهم در دانش‌سراهای تربیت معلم اعلام کنید استادانی که در رشته‌های علوم پایه و طبیعی درس می‌دهند و اعتقادات دینی و مذهبی خوبی دارند، بیایند از ما گواهی تدریس دینی بگیرند و در کنار دروس تخصصی خود، دو واحد هم دینی درس بدهند. چون من در طول سالیان عمرم به تجربه دریافته‌ام که اگر استادان و معلمان ریاضی، فیزیک، شیمی و زبان خارجه متدین باشند و دینی درس بدهند، تأثیر این درس در دانشجویان و دانش‌آموزان بیشتر از درسی است که معلمان تخصصی دینی می‌دهند.»
moallem
احمد صافی سخنرانی‌اش را آغاز کرد. او در بخشی از سخنانش گفت: «خدا را شاکریم که یاد گرفتن و یاد دادن را نصیب ما کرد. درست یاد گرفتن و درست یاددادن، فهمیدن و فهماندن، تربیت شدن و تربیت کردن همه نعمت‌هایی است که خداوند به انسان می‌دهد. اساساً مأموریت انسان در کرهٔ خاکی این است که خودش رشد کند و به رشد دیگران هم کمک کند. چنین مأموریتی زمان ندارد و کلام مشهور «ز گهواره تا گور دانش بجوی» بیانگر همین معناست.» او ادامه داد: «ما در آموختن، تعطیلی و بازنشستگی نداریم و همه باید دست‌به‌دست هم بدهیم تا نسلی معتقد، آگاه، با هدف و کمال یافته تحویل جامعه دهیم.»
کاربر ۸۷۷۷۴۶۲
وقتی در آخرین دیدارم با او، درخواست کردم که معلمی را در چند کلمه توصیف کند، لحظه‌ای درنگ کرد و سپس گفت:‌ «معلمی عشق است، ایمان است، هنر است، علم است، تجربه است!»
کتابخوان🤓
برای جمعه نباید به دانش‌آموزان تکلیف زیادی داد. جمعه روز تفریح، معاشرت، بازی و روز عید است نه روز کار. حتی ما هم نباید جمعه‌ها کار کنیم. من آن بیت را نوشتم اما در کنارش این بیت را هم آوردم: درس معلم ار بود زمزمهٔ محبتی جمعه به مکتب آورد طفل گریز پای را
کتابخوان🤓
در ژاپن، معلمان محبوبیت فراوانی داشتند و حقوق بالایی می‌گرفتند. در هر مدرسه، عکس همهٔ مدیران، از ابتدای کار مدرسه تا آخرین مدیر، و معلمانی که از ابتدا در یک کلاس تدریس کرده‌اند، موجود بود.
کتابخوان🤓
اولین نکته‌ای که در مدارس ژاپن توجه آن‌ها را به خود جلب کرد، تمیزی فوق‌العادهٔ مدارس بود. مدارس معمولاً خدمتکار نداشتند و خود دانش‌آموزان با کمک و راهنمایی معلمان، صبح‌ها حدود نیم ساعت کلاس‌ها و حیاط مدرسه را نظافت می‌کردند و تا غروب فضای مدرسه را تمیز نگه می‌داشتند.
کتابخوان🤓
هرجا مدرسه را با تربیت معلم پیوند دادید، تربیت معلمتان قوی خواهد بود.
کاربر ۸۷۷۷۴۶۲
استاد در بین سخنانش گفت: «خواهران و برادران عزیز، سعی کنید فضای خانهٔ خود را به فضایی فرهنگی، علمی و سرشار از مطالعه و کتاب تبدیل کنید. در این صورت، افراد خانواده نیز با شما همراه خواهند شد.
کاربر ۸۷۷۷۴۶۲
فضای خانوادگی انسان اگر مساعد باشد اولین شرط برای اینکه فرد به سمت معلمی جذب شود و وارد دنیای تدریس در دانشگاه یا مدرسه شود، فراهم شده است.
کاربر ۱۵۸۷۶۹۸
استاد هنوز تشنهٔ آموختن و تعلیم‌وتربیت است. وقتی در آخرین دیدارم با او، درخواست کردم که معلمی را در چند کلمه توصیف کند، لحظه‌ای درنگ کرد و سپس گفت:‌ «معلمی عشق است، ایمان است، هنر است، علم است، تجربه است!»
کاربر ۱۵۸۷۶۹۸
استاد روزی دو کیلومتر پیاده‌روی می‌کند و خود راز سلامتی و نشاط‌اش را شغل معلمی، انس با قرآن، پیاده‌روی منظم روزانه، داشتن هدف و پرهیز از یأس و ناامیدی در زندگی می‌داند.
کاربر ۱۵۸۷۶۹۸
در این میان، ایثار و فداکاری همسر استاد تأثیر زیادی در زندگی او داشته است. استاد صافی خود عمدهٔ موفقیت‌هایش را مدیون همسرش می‌داند و می‌گوید: «همسر من لطف و نعمت الهی است. او بسیار مهربان و فداکار است. اگر همکاری و همراهی او نبود، من هرگز در کارهایم موفق نمی‌شدم.»
کاربر ۱۵۸۷۶۹۸
مادر همسرم گفت: «می‌شود شعری را که من پیشنهاد می‌دهم، در ابتدای کتاب بیاوری؟» گفتم: «چه شعری؟» گفت: این بیت صائب تبریزی را: فکر شنبه تلخ دارد جمعهٔ اطفال را عشرت امروز بی‌اندیشهٔ فردا خوش است گفتم: «برای چه این را بنویسم؟» گفت: «بچه‌ها باید روز شنبه با شادی و نشاط به مدرسه بیایند؛ در حالی‌که برخی از معلمان آن‌قدر به بچه‌ها تکلیف می‌دهند که تعطیلی جمعهٔ آن‌ها خراب می‌شود و همیشه نگران روز شنبه هستند.»
کاربر ۱۵۸۷۶۹۸
«خواهران و برادران عزیز، سعی کنید فضای خانهٔ خود را به فضایی فرهنگی، علمی و سرشار از مطالعه و کتاب تبدیل کنید. در این صورت، افراد خانواده نیز با شما همراه خواهند شد.»
کاربر ۱۵۸۷۶۹۸
«دوستان من، خواهش می‌کنم قدر و قیمت خود را بدانید و سعی کنید به دیگران امید بدهید. حضرت علی (ع) می‌فرماید: کسی که نکته‌ای به من بیاموزد، مرا بندهٔ خویش ساخته است. شما سی سال به دانش‌آموزان این کشور درس داده و خودتان هم نکته‌ها آموخته‌اید. شغل شما شغل انبیاست. شما تنها قشری هستید که با بهترین پارهٔ زندگی انسان‌ها، یعنی دوران کودکی، نوجوانی و جوانی آن‌ها، سروکار دارید. گذشتهٔ شما پر از خاطره‌های زیبا و ناب است. پس چرا ناامیدی؟ چرا ناراحتی؟ چرا افسردگی و غم؟»
کاربر ۱۵۸۷۶۹۸
صافی همواره سعی می‌کرد امیدواری و شادمانی را در بازنشستگان تقویت کند. او معتقد بود که در هر دوره از زندگی انسان، انگیزه‌های محکمی برای شادی، امیدواری و فعالیت وجود دارد.
کاربر ۱۵۸۷۶۹۸
در ژاپن، معلمان محبوبیت فراوانی داشتند و حقوق بالایی می‌گرفتند. در هر مدرسه، عکس همهٔ مدیران، از ابتدای کار مدرسه تا آخرین مدیر، و معلمانی که از ابتدا در یک کلاس تدریس کرده‌اند، موجود بود.
کاربر ۱۵۸۷۶۹۸
در بعضی از مدارس ژاپن، معلم‌ها وقتی به کلاس می‌رفتند، در حدود بیست دقیقه درس نمی‌دادند. آن‌ها در این مدت فرصتی را در اختیار دانش‌آموزان می‌گذاشتند که با یکدیگر مشورت و تکالیفشان را تکمیل کنند و بعد درس را شروع می‌کردند. در هر مدرسه، چهار نفر متخصص بینایی، شنوایی، داخلی و دندان‌پزشک حضور داشتند که از اداره می‌آمدند و به مشکلات درمانی و بهداشت دانش‌آموزان رسیدگی می‌کردند.
کاربر ۱۵۸۷۶۹۸
در ژاپن معلمان تمام‌وقت بودند؛ یعنی شغل دوم نداشتند و همهٔ روزهای هفته از ساعت هشت‌ونیم صبح تا ساعت چهار یا پنج بعدازظهر در مدرسه بودند. هر معلم حدود بیست ساعت در هفته کلاس داشت و بقیهٔ ساعات را در اتاق خود به کار مشغول بود. اتاق‌های معلمان کوچک اما مجهز به میز و صندلی، لپ‌تاب، دستگاه تکثیر، کتابخانه‌ای کوچک و حتی یک فلاسک چای و بساط صبحانه بود. هر معلم حدود ۲۰ تا ۲۴ ساعت فرصت داشت که در اتاق خود مطالعه کند، با خانوادهٔ دانش‌آموزان صحبت کند یا در حیاط مدرسه همراه بچه‌ها باشد.
کاربر ۱۵۸۷۶۹۸
در حالی‌که اغلب خانه‌های ژاپنی پنجاه یا شصت متری بودند، وسعت برخی از مدارس به پنجاه هزار مترمربع می‌رسید. زمین‌های ورزشی بزرگ، استخر، درختان سرسبز، باغچه‌های زیبا، آزمایشگاه، کارگاه و کلاس‌های درس با انبوه گل‌های رنگارنگ، بخشی از زیبایی‌ها و امکانات مدارس بود.
کاربر ۱۵۸۷۶۹۸

حجم

۲٫۸ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۱۹۲ صفحه

حجم

۲٫۸ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۱۹۲ صفحه

قیمت:
۶,۰۰۰
تومان