دانلود و خرید کتاب معلم مصلح ناصر طاهرنیا
تصویر جلد کتاب معلم مصلح

کتاب معلم مصلح

معرفی کتاب معلم مصلح

مجموعه «اندیشه‌ورزان» نشر افست با هدف مستندسازی دغدغه‌ها، اندیشه‌ها و تجربه‌های چهره‌های ممتاز تعلیم و تربیت ایران نگاشته شده است. هرکدام از کتاب‌های این مجموعه به یک شخصیت می‌پردازد و شامل سه بخش تجربه زیسته، گفت‌وگوها و دستاوردهای آنان است.

تجربه زیسته در قالب زندگی‌نامه داستانی، گفت‌وگوها به شکل میزگرد با حضور کارشناسان صاحب‌نظر و دستاوردها شامل سوابق آموزشی و علمی، تالیفات و ترجمه‌ها است.

امید است این مجموعه که به تدریج منتشر می‌شود در انتقال دیدگاه‌ها و تجربه‌های صاحبان اندیشه مفید باشد و در ارتقای کیفیت آموزش و پرورش ایران موثر افتد.

این جلد از مجموعه «اندیشه‌ورزان» با نام «معلم مصلح» به جلوه‌هایی از زندگی و تجربه‌های «استاد احمد صافی» می‌پردازد.

۱۴۰۱/۰۶/۱۱

این کتاب بهترین کتابی هست که در حال خواندنش هستم در این ماه آنقدر جذاب و زیبا و سرشار از تجربه های شیرین از استاد بزرگوار احمد صافی به نکات مهمی اشاره کرده اند که به نظرم برای معلمان و به خصوص

- بیشتر
۱۴۰۳/۰۶/۲۹

قسمت اول کتاب که زندگینامه اقای صافی بود جذاب بود

۱۴۰۳/۰۳/۳۰

من هنوز یک سوم این کتابم نخوندم ولی هر وقت دست میگیرم سخت میتونم رهاش کنم! بدون اغراق کلییییی نکته‌ی آموزنده و شیرین داره. قلم نویسنده هم روان و جذابه پیشنهاد می‌کنم مطالعه کنید به ویژه اگر معلم یا دست اندر

- بیشتر
«از شما می‌خواهم در دانش‌سراهای تربیت معلم اعلام کنید استادانی که در رشته‌های علوم پایه و طبیعی درس می‌دهند و اعتقادات دینی و مذهبی خوبی دارند، بیایند از ما گواهی تدریس دینی بگیرند و در کنار دروس تخصصی خود، دو واحد هم دینی درس بدهند. چون من در طول سالیان عمرم به تجربه دریافته‌ام که اگر استادان و معلمان ریاضی، فیزیک، شیمی و زبان خارجه متدین باشند و دینی درس بدهند، تأثیر این درس در دانشجویان و دانش‌آموزان بیشتر از درسی است که معلمان تخصصی دینی می‌دهند.»
moallem
احمد صافی سخنرانی‌اش را آغاز کرد. او در بخشی از سخنانش گفت: «خدا را شاکریم که یاد گرفتن و یاد دادن را نصیب ما کرد. درست یاد گرفتن و درست یاددادن، فهمیدن و فهماندن، تربیت شدن و تربیت کردن همه نعمت‌هایی است که خداوند به انسان می‌دهد. اساساً مأموریت انسان در کرهٔ خاکی این است که خودش رشد کند و به رشد دیگران هم کمک کند. چنین مأموریتی زمان ندارد و کلام مشهور «ز گهواره تا گور دانش بجوی» بیانگر همین معناست.» او ادامه داد: «ما در آموختن، تعطیلی و بازنشستگی نداریم و همه باید دست‌به‌دست هم بدهیم تا نسلی معتقد، آگاه، با هدف و کمال یافته تحویل جامعه دهیم.»
اولین نکته‌ای که در مدارس ژاپن توجه آن‌ها را به خود جلب کرد، تمیزی فوق‌العادهٔ مدارس بود. مدارس معمولاً خدمتکار نداشتند و خود دانش‌آموزان با کمک و راهنمایی معلمان، صبح‌ها حدود نیم ساعت کلاس‌ها و حیاط مدرسه را نظافت می‌کردند و تا غروب فضای مدرسه را تمیز نگه می‌داشتند.
کتابخوان🤓
در ژاپن، معلمان محبوبیت فراوانی داشتند و حقوق بالایی می‌گرفتند. در هر مدرسه، عکس همهٔ مدیران، از ابتدای کار مدرسه تا آخرین مدیر، و معلمانی که از ابتدا در یک کلاس تدریس کرده‌اند، موجود بود.
کتابخوان🤓
برای جمعه نباید به دانش‌آموزان تکلیف زیادی داد. جمعه روز تفریح، معاشرت، بازی و روز عید است نه روز کار. حتی ما هم نباید جمعه‌ها کار کنیم. من آن بیت را نوشتم اما در کنارش این بیت را هم آوردم: درس معلم ار بود زمزمهٔ محبتی جمعه به مکتب آورد طفل گریز پای را
کتابخوان🤓
«معلم خوب کسی است که علاوه بر داشتن نظم، اخلاق خوب و شیوهٔ تدریس مناسب، به سه هنر نیز آراسته باشد: هنر خوشنویسی، هنر نقاشی و هنر حفظ شعر.»
کتابخوان🤓
احمد در میان حرف‌هایش از معلمان خویش در دبیرستان یاد کرد و گفت: «ای مسئولان، اگر مدیر خوب می‌خواهید، معلم را دریابید؛ اگر شاعر و نویسنده و هنرمند خوب می‌خواهید، معلم را دریابید؛ اگر فیزیک‌دان و شیمی‌دان و ریاضی‌دان خوب می‌خواهید، معلم را دریابید؛ اگر پدر و مادر خوب می‌خواهید، معلم را دریابید؛ معلم، معلم، معلم.»
کتابخوان🤓
انسان‌ها در دوران کودکی به چهار فضا احتیاج دارند: فضای قصه، فضای شعر، فضای نقاشی، و فضای بازی. او حتی برای حل بسیاری از مشکلات کودکان «بازی درمانی» را پیشنهاد می‌کند و معتقد است که بچه‌ها باید با شرکت در بازی‌های سالم، همیشه شاد و سرزنده باشند. بهترین مکان برای بازی بچه‌ها و پرورش روح و جسم آن‌ها هم فضای مدرسه است.