معرفی و دانلود کتاب آشنایی با حافظ شیرازی pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
نشر تیرگان

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب آشنایی با حافظ شیرازی

کتاب آشنایی با حافظ شیرازی نوشته زینب یزدانی یکی از مجموعه کتاب‌های شناخت چهره‌ها  است که انتشارات تیرگان منتشر کرده است. این مجموعه کتاب به معرفی چهره‌های مشهور ایرانی می‌پردازد.

درباره آشنایی با حافظ شیرازی

حافظ یکی از چهره‌های مشهور ادبیات فارسی است که توانسته است جایگاه خودش را میان تمام ایرانیان باز کند، دیوان اشعار او یکی از محبوب‌ترین کتاب‌های چاپی میان ایرانی ان است. کتاب آشنایی با حافظ شیرازی شما را با زندگی و آثار این شاعر بزرگ آشنا می‌کند.

خواجه خواجه شمس‌الدین محمد حافظ شیرازی متولد ۷۲۷ هجری قمری تا ۷۹۲ هجری قمری است. او  مشهور به لِسانُ‌الْغِیْب، تَرجُمانُ الْاَسرار، لِسانُ‌الْعُرَفا و ناظِمُ‌الاُولیاء، شاعر فارسی‌زبانِ سدهٔ هشتم ه‍.ق شیراز است. بیش‌تر شعرهای او غزل است.

خواندن کتاب آشنایی با حافظ شیرازی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم.

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به ادبیات فارسی پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آشنایی با حافظ شیرازی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:آشنایی با حافظ شیرازی
قیمت کتاب:۲۷۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه شناخت چهره‌ها

adonis
۱۴۰۰/۰۱/۲۴

کامل و پرمحتوا بود. عالی.

آرش
۱۴۰۲/۰۴/۰۶

حافظ در زندگی و جسم و روح مردم ایران حضور دارد و آشنایی با داستان زندگی او برای علاقه مندان به حافظ موهبتی بزرگ است.

۱۴۰۲/۰۳/۱۳

عالی بود من که کارم حل شد😍😍😍 خدا قوت