کتاب آیا ممکن است اینجا بهشت باشد؟
خواندن نظراتمعرفی کتاب آیا ممکن است اینجا بهشت باشد؟
آنیتا مورجانی با انتشار کتاب «کی ز مردن کم شدم»، در سال ۲۰۱۲ در روزنامه نیویورکتایمز که بهعنوان پرفروشترین کتاب انتخاب شد درباره چهار سال مبارزهاش با سرطان نوشت که در سال ۲۰۰۶ او را در موقعیت نزدیک به مرگ قرارداد و درنتیجه کل دیدگاههای او را درباره زندگی عوض کرد. این کتاب از زمان ۲ هفته بعد از انتشارش پرفروشترین کتاب شد و برای ۹ هفته در این مقام باقی ماند و از آن زمان تاکنون این کتاب به ۴۵ زبان مختلف ترجمه شده است و بیش از یک میلیون جلد در سراسر دنیا به فروش رفته است. در سال ۲۰۱۵ انتشارات آزاد اسکات که مدیر آن کارگردان معروف سینما در هالیوود به نام ریولی اسکات است، تصمیم گرفت که از این کتاب یک فیلم کامل بسازد.
اکنون آنیتا مورجانی کاملاً از سرطان شفا یافته و به سراسر جهان مسافرت کرده است و سمینارها و کارگاههای عملی برگزار میکند و هرزمانی هم که پیش بیاید در کنفرانسهای متعددی شرکت کرده و نقطهنظرهایش را راجع به بودن در عالم دیگر با دیگران در میان میگذارد.
مورجانی در کتاب «آیا ممکن است اینجا بهشت باشد؟» که مورد تحسین منتقدین بسیاری هم قرار گرفته است، قصد دارد به شما بیاموزد که اگر باورهای غلط فکری و فرهنگی خود را کنار بگذارید، این زمین همان بهشت وعده داده شده خواهد بود.
آنیتا در این کتاب ۱۰ باور اشتباه را برمی شمارد و درباره شان حرف میزند، ۱۰ باوری که اگر انها را نداشته باشیم یا اگر داریم، کنار بگذاریم، بهترین زندگی را در این دنیا خواهیم داشت و دنیا به معنای واقعی بهشت خواهدبود.
پیامهایی از ملکوت؛ گزینگویههای نیل دونالد والش به همراه ۳۱ داستان کوتاه
تعادل احساسات در نوجوانانالسا نبولساین
شواهدی بر زندگی پس از مرگجفری لانگ
اصول اساسی؛ زندگی و کارری دالیو
قدرت حافظه درخشانتونی بوزان
لطفا کتاب اول این خانم،بنام کی زمردن کم شدم را بگذارید.من هر جا گشتم نتونستم پیدا کنم.ابتدا مطالعه اون ضروریه،راجع به سرطانشون،مردن و زنده شدنشون است،این کتاب در ادامه اونه
کتاب خوبیه برای کسانی که به دنبال آرامش هستند البته اگر قبل از خواندن کتاب پیش زمینه ای راجع به این موضوعات نداشته باشید ممکن است سردرگم شوید.
کتابی که واقعا از خواندنش لذت بردم و زمان تمام شدنش احساس دلتنگی کردم
اگر کتاب قبلی خانم مورجانی رو خونده باشید . متوجه میشیم که این کتاب در اصل انگار همون کتاب قبل . فقط بعضی جملات رو از اونجا برداشته . اضافه کرده و اینجا جمعش کرده . نمیگم بد هست .