دانلود و خرید کتاب نکتههای ناب: گزیده بیانات رهبر فرزانه انقلاب در جمع دانشجویان (جلد اول)
برای خرید و دانلود کتاب نکتههای ناب: گزیده بیانات رهبر فرزانه انقلاب در جمع دانشجویان (جلد اول) نوشته حسن قدوسیزاده و خواندن و شنیدن هزاران کتاب الکترونیکی و صوتی دیگر، اپلیکیشن طاقچه را رایگان نصب کنید.
دیگران دریافت کردهاند
معرفی کتاب نکتههای ناب: گزیده بیانات رهبر فرزانه انقلاب در جمع دانشجویان (جلد اول)
مجموعهای که با عنوان «نکتههای ناب» فرا روی شما است، گلچینی دلنشین و جذاب از بیانات رهبر فرزانه انقلاب حضرت آیت اللّه خامنهای مدظله العالی است که در طول سالهای ۸۳ـ۶۸ در جمع دانشجویان، استادان دانشگاهها، مسئولین شورای عالی انقلاب فرهنگی و سایر مجامع علمی و دانشگاهی ایراد گردیده است.
هر چند متن کامل بیانات معظم له در جمع دانشجویان و دانشگاهیان، هر ساله در قالب کتابی با عنوان «دانشگاه اسلامی و رسالت دانشجوی مسلمان» به وسیله نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها چاپ شده و در اختیار دانشجویان عزیز قرار گرفته است؛ اما از آنجا که این بیانات حاوی مباحثی بسیار ارزشمند و راهگشا برای نسل جوان و به ویژه دانشجویان عزیز دانشگاهها است، مرکز فرهنگی نهاد تصمیم گرفت نکات مهم و اساسی این بیانات را استخراج و پس از تدوین و فصلبندی به صورتی مناسب در اختیار مجامع دانشگاهی و فرهنگی قرار دهد.
سایر کتابهای نشر معارف
مشاهده همهاطلاعات تکمیلی
دستهبندی | |
تعداد صفحات | ۱۱۰ صفحه |
نوع فایل | EPUB |
تاریخ انتشار | ۱۳۹۳/۰۸/۰۱ |
شابک | ۹۷۸-۹۶۴-۵۳۱-۷۶۸-۱ |
مشاهده همه نظرات (۳)واقعا عالی 👌👌👌پیشنهاد میکنم مخصوصا به دانشجو ها و دانشگاهیان.
واقعا هم نکته های ناب آقاجونم الهی قربونت بشم عالی بود
حقیقتا مثل اسمش نکات نابی داره که هر نکته ای برای خودش بیت الغزلیست! خصوصا برای جوانان خیلی کاربردیه .